Fri fragt ved køb over 600kr

Hvorfor bør du vælge kork?

Det er næsten umuligt ikke at forelske sig i mindst en af de mange indretningsmuligheder, der er med kork. Og endnu sværere er det, ikke at støde på kork før eller siden, for trenden fra 70’erne har i stor stil fundet sin vej tilbage i mange hjem. 

Når du hører ordet kork, er det første du kommer i tanke om muligvis den prop du finder i en vin eller de bordskånere af kork, du husker fra dit barndomshjem. 

Men selvom dette vidunderlige naturprodukt, kork, i mange år er blevet brugt af mere praktiske årsager såsom lydisolering, byder produktet i sin enkelthed på mange moderne indretningsmuligheder. 

Udover at kork er et godt isoleringsmateriale, både hvad angår lyd og varme samt pynter i de fleste hjem, er naturproduktet også bæredygtigt og netop bæredygtighed er noget ingen kommer uden om i det 21. århundrede, hvor der er mere fokus på miljøet end nogensinde før. 

Kork i dit hjem 

Vi kender korken fra en anden generation, og mange kan måske endda huske korken fra deres barndom. Kork er dog i dag mange andre ting, end klassiske bordskånere og køkken opslagstavler.

Du er måske allerede hooked på ideen om kork i dit hjem, men sidder alligevel og tænker over hvordan du kan integrere dette varme og alsidige materiale i dit hjem? 

Altså uden det virker som en tidskapsel tilbage til 70’erne, men passer ind i en bolig i det 21. århundrede? 

Læn dig blot tilbage og lad dig inspirere. 

Ikke bare en kork opslagstavle

Tilbage til opslagstavlen! Måske har du problemer med rumklang? Det ses ofte i mange nybyggede huse og lejligheder. Her kan du komme problemet nemt til livs, med en korktavle / opslagstavler i 100 % naturkork og samtidig bibeholde et minimalistiske udtryk, som kork også passer perfekt ind i! 

For god ordens skyld, kan du selvfølgelig sagtens have en fin opslagstavle uden det nødvendigvis skal kunne klare rumklang, for dekorative – det er de! 

En kork opslagstavle kan altså være en både praktisk og dekorativ løsning. Har du ikke plads til at lave en stor kork væg? Så kan du med fordel tilpasse korkens størrelse, så den er stor nok til både at rumme indkøbslisten, tegninger fra børnene eller en anden form for fin dekoration, dem finder du mange af her hos MIOMIO. Såsom: hylder, lysestager og knager.

På den måde kan du på en enkel og elegant måde, kombinere det praktiske med det dekorative, og give dit hjem et fedt udtryk med massere af personlighed.

Den dekorative kork opslagstavle

Opslagstavlerne kan også bruges som blomster tavle hvis ikke du har børn, der forventer at deres fine tegninger skal op og hænge. En blomster tavle af kork giver et dejligt udtryk i din bolig og selv til en minimalistisk indretning, vil en blomstertavle pynte. 

MIOMIO har gjort det nemt for dig, ved at tilbyde potteholdere i store og små, som du nemt og hurtigt kan montere på din korkplade. Jernbøtter til ophæng er også en vare du finder på hjemmesiden, som ligeledes passer til din korktavle. 

En kork opslagstavle, uanset formålet vil uden tvivl pynte og giver enhver bolig kant! Det er kun dig, der sætter grænserne for kreativiteten. Heldigvis er kork opslagstavler nemme at bore op. Det har vi lavet en guide til.

Kork til bordet 

Når først du går i gang med at indrette dit hjem med kork, vil du hurtigt erfare, at der får sneget sig flere kork ting ind i hjemmet, end du først have troet. 

Dækkeservietter og arbejdsunderlag er en af de nemmeste ting at integrere i din hverdag. Hvorfor skal de fine dækkeservietter kun frem, når der kommer gæster? 

Det behøver de skam heller ikke, dækkeservietterne du finder hos MIOMIO vil med garanti ligge fremme fra den dag, du pakker dem ud, for ikke nok med at de pynter, er de også nemme at holde rene og pæne. Derudover er korken antibakteriel, så der behøver du ikke at bekymre dig.

Har du kontor i hjemmet, eller vil du blot gøre dine kollegaer en smule jaloux? Så kan du også med fordel, bestille et kork underlag til din computer eller tastatur. Bare rolig, også her finder du kork underlag med forskellige udtryk og i forskellige størrelser. 

Luksus kork 

Er du blevet hooked på ideen om at integrere kork i din indretning? Så bør du også kende til MIOMIOs luksus kork. Med en af disse luksus kork plader, gør du med garanti op med den klassiske kork opslagstavle! 

De nye luksus kork plader fås i flere farver samt i 3D, og du får altså en tavle med et udtryk, der er helt nyt og gør op med de gamle og traditionelle kork løsninger, hvis nøglefunktioner var at være praktiske. Luksus korktavlerne har selvfølgelig stadigvæk alle fordelene som den velkendte korktavle, blot i en ny forklædning. 

Små korkdekorationer

Har du brug for nogle små korkdekorationer? Så findes der heldigvis også et godt udvalg af dem. 

Det kan f.eks være kork bark i enten brændt eller natur, du får tilsendt som små grove stykker kork bark, der leveres i papirpose, særligt flot er det i potteplanter og glas med lys.

Vil du lave dine egne korkdekorationer, kan du bruge korkpapir til at lave dem. Papiret er lavet af rigtig kork, og ikke bare noget der ligner. Korken har en dejlig varm farve, og den er lækker at røre ved. Mange benytter korkpapir til at lave fine julekreationer, men er også særligt populært til at folde kasser af, og andre kreative projekter.

Den nemme korkplade 

Hvis ikke du er meget for at skulle bore i din væg, for at hænge en korkplade op, kan du med fordel benytte dig af MIOMIOs selvklæbende kork, der er utrolig praktisk.

Sæt dit eget præg på dit korkprodukt

Det er værd at huske på, at kork er et naturprodukt, hvor ikke to kork plader er ens eller perfekte, hvorfor små afslag eller ujævnheder på hjørner og kanter kan forkomme, men større fejl går ind under 2. sortering

Kork pladerne drysser indtil de er hængt op på en væg, men herefter er det fint at støvsuge nænsomt for at fjerne resterende drys. 

Vil du ændre udtrykket på et korkprodukt er det heldigvis nemt! Du kan male og farve kork, hvilket giver et rigtigt flot resultat, så er du typen der elsker farver og at være kreativ, kan du altså sagtens gå i krig med et korkprodukt. 

Derudover kan du også gøre det endnu nemmere at vedligeholde dine korkprodukter ved at lakere korken. På den måde lukker du for korken og gør den super nem at holde.

Er du i det kreative hjørne, kan du også sagtens kaste dig ud i at slibe eller skære i kork. Det er ikke svært og helt sikkert et projekt de fleste vil kunne hygge sig med. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Høj kvalitet - Dansk design

MIO DESIGN

Se vores helt egne produkter lige her
SHOP HER
close-link

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link