Få inspiration: Vores eget design

Vi er meget stolte af at kunne sige, at vi har produceret vores egen serie med produkter i eget design. Produkterne er designet således, at du kan mikse og matche udvalget med...
23. januar 2023
3 minutters læsetid

Vi er meget stolte af at kunne sige, at vi har produceret vores egen serie med produkter i eget design. Produkterne er designet således, at du kan mikse og matche udvalget med alt andet interiør i dit hjem. Alle produkterne er nemlig designet ud fra et enkelt og moderne udtryk, som udstråler dansk design i høj kvalitet. Under designprocessen var det nemlig essentielt for os, at vores produkter passer ind i ethvert hjem. Og vi håber, at I er lige så begejstrede for vores eget design, som vi er.

Vi har derfor også valgt at skrive dette blogindlæg, så du kan læse meget mere om, hvilke spændende produkter du kan finde i vores udvalg. Derudover kan du i slutningen af indlægget finde inspiration til, hvordan du kan inkorporere vores design med din egen stil derhjemme.

MIOMIO produkterne er produceret i holdbare materialer

Vi har selvfølgelig valgt at producere vores egne design i holdbare materialer, så du er sikret produkter i den bedste kvalitet. Det var vigtigt for os at lave designs, som holder længe i hjemmene. Derfor har vi også produceret vores lysestager, knagerækker, hylder og potteringe i massivt jern. Og disse er efterfølgende er pulverlakeret i sort eller hvid. På den måde har vi sikret, at vores egne designs passer ind i de fleste hjem uanset din personlige stil.

Blandt vores egne designs kan du også finde MIOMIO OXIDIO. Denne kategori indebærer blandt andet vores OXIDIO tavler, der er produceret i corten jern belagt med en flot kraftig epoxy behandling. Det unikke ved vores OXIDIO designs er, at ikke én produkt er ens! Tavlerne er lakeret med et glaseret look, der giver pladerne helt særlige rustikke looks. Pladerne er også magnetiske, hvilket giver dig mulighed for enten at hænge alt fra billeder og noter op med magneter. Du kan også hænge dem op i køkkenet og bruge dem som magnetplade til dine knive. Og så kan du bruge tusch på dem, så du også kan skrive noter eller små hilsner direkte på pladerne.

Få inspiration til, hvordan du kan indrette med vores design

Vi gør en stor dyd ud af at sørge for at give jer inspiration til, hvordan du kan indrette med vores forskellige produkter - og vores eget mærke er ingen undtagelse.

Vores hylder er designet i flere forskellige størrelser og former, hvilket gør, at du kan matche dem på kryds og tværs. Du kan hænge dem op i alle rum i hjemmet, og du kan pryde dem med alt fra krydderi i køkkenet til fine lysestager og små krukker. Og hvis du mangler lysestager, så kan du som sagt også finde dem blandt vores design. Du kan bruge vores lysestager til alle slags lys. Og du kan få lysestager, som du kan hænge op på væggen ved siden af dine nye hylder.

Vil du gerne pifte dit hjem ekstra op? Så kan du også med fordel matche vores designs op med vores forskellige korkplader. Det kan bidrage til en mere eksklusiv, moderne og nordisk stil derhjemme. Der er ingen grænser for, hvordan du vælger at indrette med vores design. Det er din personlige stil, der er i højsædet.

Fordele ved at handle hos os

Når du handler hos os, så har du to forskellige muligheder uanset, om du har i sinde at købe vores eget design eller forelsker dig vores andre varer. Vi har nemlig både en fysisk butik og vores webshop. Du kan besøge vores fysiske butik på adressen her. Og vores webshop kan du handle fra, uanset hvor i Danmark du bor. Vælger du at handle i vores butik, så slipper du for at betale for fragten, og du har muligheden for at tage dine nye køb hjem med det samme. Vælger du derimod at handle på vores webshop, så kan du vælge at få dine varer leveret lige til døren eller i pakkesshop nær dig. Og står i en situation, hvor du har fortrudt dit køb, så har du også altid 14 dages returret. Du kan altså med ro i maven handle hos os!

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  MIOMIO fysisk butik

  Besøg vores fysiske butik i hjertet af Viborg.
  Ll. Sct. Peder Stræde 12, 8800 Viborg

  Abningstider:
  Mandag – Torsdag kl. 10.00 – 17.30
  Fredag kl. 10.00 – 18.00
  Lørdag kl. 10.00 – 14.00

  Copyright © 2023 MIOMIO ApS