Glædelig jul ønskes du af os!

Julen står for døren, hvilket betyder julegaveshopping, julebagning, julekalender og sidst men ikke mindst: fældning og pyntning af juletræ! En juletradition, som samler familien og bringer gode minder frem. Juletræet kan pyntes...
12. december 2022
3 minutters læsetid

Julen står for døren, hvilket betyder julegaveshopping, julebagning, julekalender og sidst men ikke mindst: fældning og pyntning af juletræ! En juletradition, som samler familien og bringer gode minder frem. Juletræet kan pyntes med alt fra arvestykker, nyt julepynt, hjemmeflettede julehjerter og julepynt fra børn og børnbørn. Vi elsker julen og alt, hvad der hører til. Derfor har vi også et stort udvalg af julepynt på shoppen. Er du dog mere til hjemmeflet, så har vi også et lækkert udvalg af natur korkpapir på shoppen, som er perfekt til juleflet - og så er det en skøn og varm kontrast til de traditionelle julefarver.

Du kan i dette blogindlæg læse meget mere om vores store julepyntsudvalg. Vi håber, at du måske kan få lidt inspiration til dit næste julepyntsprojekt. Måske du endda beslutter dig for at producere dit eget julepynt i år? Vi har i hvert fald alt, hvad du har brug for, ligegyldigt hvordan du tænker at pynte op til jul i år. Og ellers er der ikke mere tilbage at sige end: Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul. Og tusind tak, fordi I igen i år har valgt at følge med og handle hos os!

Juletræspynt i mange smukke former og farver til julen!

“Juletræet med sin pynt, venter på, vi får begyndt”. Sådan lyder starten af første vers i den populære julesang med samme titel. Og julepynt skal der også på træet igen i år! Du kan få julepynt i mange former, farver og udtryk, og alle har hver deres personlige smag. Nogle kan bedst lide den helst klassiske kombination af rød og grøn, som man ofte ser i julen, mens andre eksperimenterer mere med det moderne udtryk med sølv og hvid. Når det kommer til julepynt, så findes der ikke grænser - er du måske den nye Gertrud Sand? Også hos MIOMIO har vi et skønt udvalg af julepynt. Og vi lover, at der er nok at vælge i mellem!

Du kan blandt andet finde flotte julehjerter og julestjerner på vores webshop. To vaskeægte klassikere, når det kommer til julepynt. Du kan også finde fine og håndmalede garder, der er beregnet til at hænge på træet. Og hvis du er mere til glimmer, så har vi det fineste udvalg af champagnefarvet julepynt, som både kan hænges på træet, indgå som en del af pynten på julebordet eller til at pryde julegaven til én, du holder af. Heriblandt kan du finde stjerner, juletræer, kristtjørne og mange flere.

Ingen juletræer fortjener at blive pyntet uden fine julekugler. Derfor har vi også sørget for at have et fint udvalg af flotte glaskugler i forskellige farver, der er klar til at pryde dit juletræ og skabe rigtig julestemning derhjemme. Nogle af julekuglerne er endda håndlavede i sølvmetal. Og hvis du mangler lys på træet, så har vi også et udvalg af både lyskæder og LED kronelys til juletræet. Køb dit næste yndlings julepynt hos os!

Hjemmeflettet juletræspynt i korkpapir

“Hjerter klippet med en saks, af den fingernemme slags” er starten på andet vers af selv samme sang om juletræet med sin pynt. Og hjemmeklip og klister er noget, som vi sætter stor pris på i juletiden. Hjemmeflettede hjerter og stjerner har i mange år prydet diverse juletræer rundt om i verden. Normalt bliver de fine hjerter og stjerner flettet i farvet papir, men hos MioMio er vi også vilde med korkpapirs kombinationen.

Det smukke klassiske naturpapir er en skøn kontrast til det farvede papir til juleflet. Korken har en dejlig varm farve, der passer perfekt ind i julens nuancer - og så er det også lækkert at røre ved. Det vidunderlige naturprodukt har ingen begrænsninger, og du kan flette både julehjerter, stjerne, krammerhuse eller måske endda en fin guirlande til juletræet. Du har altså alle muligheder med korkpapir.

Nu sidder du sikkert tilbage med tanken: Men er det brændsikkert med korkpapir i hjemmet til med alle de levende lys, vi har tændte? Materialet er brandhæmmende. Det brænder altså ikke og bidrager heller ikke aktivt til flammen. Kork gløder og forkuller. Der er derfor mange gode grunde til at vælge materialet som et dekorativt indspark i dit hjem. Og hvis du alligevel er lidt for nervøs ved indførelsen af kork til juledekorationer, så har vi også et fint udvalg af LED lys til dig her i juletiden - heriblandt vores førnævnte lys til juletræet i LED. Så kan du med ro i maven sagtens pynte hjemmet op med kork.

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  MIOMIO fysisk butik

  Besøg vores fysiske butik i hjertet af Viborg.
  Ll. Sct. Peder Stræde 12, 8800 Viborg

  Abningstider:
  Mandag – Torsdag kl. 10.00 – 17.30
  Fredag kl. 10.00 – 18.00
  Lørdag kl. 10.00 – 14.00

  Copyright © 2023 MIOMIO ApS