Inspiration: Forbered dig på efteråret med LED lys

Efteråret er over os, og vi går officielt mørkere, koldere og vådere tider i møde. Det er ikke længere lyst om morgenen, når vi står op og gør klar til endnu en...
23. september 2022
3 minutters læsetid

Efteråret er over os, og vi går officielt mørkere, koldere og vådere tider i møde. Det er ikke længere lyst om morgenen, når vi står op og gør klar til endnu en dag på kontoret. Og når vi efter aftensmaden samler os inde i stuen for at slå mave, har solen også atter forladt den grå efterårshimmel. Tilbage er der kun lyset fra fjernsynet i stuen og lygtepælene, der udenfor lyser gaden op. Og sådan vil det fortsætte indtil foråret bryder frem fra vinterfrosten. Eller vil det? Sådan behøver det i hvert fald ikke at være. De mørke tider kan også være dit springbræt til at skabe mere hygge i hjemmet med LED lys.

Vi har nedenfor samlet inspiration til både udendørs- og indendørsbelysning, så du kan få mere lys i hverdagen i disse mørke tider.

Tænd lys i mørket med lyskæder og lanterner

Vi kender alle følelsen af at skulle ud med skraldet en kølig efterårsaften. Du åbner døren til komplet mørke. Du skynder dig at hoppe i klipklapperne og spurter en tur, der nærmest føles som flere kilometer i mørket, fra hoveddøren til skraldespanden og tilbage igen. Bare rolig! Vi har den helt rette løsning på problemet.

LED lyskæder kan måske være dit lys i mørket. Lyskæderne kan hænges op på husets facade eller på garagen. Du får altså dermed både lys og æstetik i én pakke. Hvad mere kan man næsten ønske sig? Derudover har vi blandt andet LED lyskæder med timer, så du kan tidsindstille lyskæden til at tænde og slukke i de mørke timer. På den måde slipper du også selv for at holde styr på dine udendørs lyskæder.

Du kan også lyse din forhave op med LED trådtræer. Trådtræerne har mikro LED lys, der gør dem enormt dekorative og enkle i deres udtryk. Hos MIOMIO sælger vi dem i forskellige højder, så du kan få det LED trådtræ, der passer bedst til din forhave.

Til slut kan du lyse op ved hoveddøren med diverse lanterner. Lanterner findes i mange variationer. Både til ophæng og til gulv. De fås også til almindelige lys og med indbygget LED lys. Du kan altså få lanterner til enhver smag - og det smarte er, at du kan tage lanternen med i hånden på turen hen mod skraldespanden. Så behøver du aldrig løbe i mørket igen!

Her hos MIOMIO har vi et flot udvalg af dekorative LED lyskæder og LED lanterner, der egner sig til udendørs brug. Du kan finde hele udvalget af udendørsbelysning via linket her.

Skab hygge i hjemmet med indendørs LED lys

Efteråret er tiden, hvor man endnu engang har mulighed for at tænde stearinlys i vinduerne og smide brænde på pejsen. Tiden, hvor man for alvor kan skrue op for hyggen indenfor. Og hvilken bedre måde at gøre dette på end med naturtro LED lys?

LED lys kan fås både som bloklys, fyrfadslys, keglelys og kronelys. Der er altså LED lys til et hvert hjem og til enhver smag. Lysene er lavet i voks med en 3D flamme, så de virker så naturlige som muligt. Derudover kan du få LED lysene i flere forskellige farver og former, så der er lys til enhver begivenhed.

Fordelen ved LED lys er, at de hverken oser eller sviner. De er altså allergivenlige - og så kan de bruges år efter år. Med bloklysene følger der en fjernbetjening med, så du har mulighed for at tidsindstille dine lys. Timeren har fire tidsindstillinger på: 2h, 4h, 6h og 8h. Du slipper derfor selv for bøvlet med at tænde og slukke lysene. Derudover har du mulighed for at styre lysstyrken på lysene, så du kan nyde en god film i sofaen til lav hyggebelysning fra dine LED lys. Er du dog mere til kronelys eller fyrfadslys, så kan du også tilkøbe fjernbetjeningen til de resterende lys her.

I forbindelse med køb af lys, følger der næsten også altid køb af nye lysestager. Mangler du lysestager til din nye LED lys, så har vi hos MIOMIO også et stort udvalg af disse i forskellige materialer som glas og massiv jern. Du kan finde inspiration her.

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  MIOMIO fysisk butik

  Besøg vores fysiske butik i hjertet af Viborg.
  Ll. Sct. Peder Stræde 12, 8800 Viborg

  Abningstider:
  Mandag – Torsdag kl. 10.00 – 17.30
  Fredag kl. 10.00 – 18.00
  Lørdag kl. 10.00 – 14.00

  Copyright © 2023 MIOMIO ApS