Skab hygge i hjemmet med kork og lammeskind

De kolde tider er over os, hvilket betyder mere hygge indendøre. Og når nu vi skal til at bruge de fleste af vores vågne timer inden for, hvorfor så ikke bringe noget...
14. oktober 2022
4 minutters læsetid

De kolde tider er over os, hvilket betyder mere hygge indendøre. Og når nu vi skal til at bruge de fleste af vores vågne timer inden for, hvorfor så ikke bringe noget varme og hygge med ind i hjemmet? Dette kan blandt andet gøres med nogle af vores kork produkter - og måske endda et lammeskind også kunne hjælpe lidt på varmen.

Du kan i dette blogindlæg i hvert fald læse lidt om, hvorfor kork og lammeskind er den rette kombination til at skabe hygge i hjemmet i disse kolde tider.

Kork giver varme til hjemmet - på flere forskellige måder

Hos MIOMIO er vi helt vilde med vidundermaterialet kork. Du er med garanti stødt på kork i løbet af dit liv. Om ikke andet som proppen i din vin. Materialet er de seneste år blevet utrolig populært til at designe items til hjemmet, da naturproduktet giver dig uendelige indretningsmuligheder.

Kork er et naturligt og bæredygtigt produkt. Det er blandt andet er velegnet som støjdæmper. I takt med samfundets udvikling er der kommet flere og flere betonbygninger til, som alle har én ting til fælles - de tætte betonmurer skaber enormt meget rumklang i hjemmet. Her kan vores korkplader være en god løsning på dette problem. Du kan både få dem som plader på væggen og som selvklæbende kork, så du kan dække et større område af hjemmet. Og hvis du gerne vil gøre mere ud af pladerne, så er de også perfekte som opslagstavler. Med opslagstavler følger som regel også nips og pynt. Her har vi også et stort udvalg af pynt til opslagstavler på webshoppen.

Vi ved, at du kan skaffe kork mange forskellige steder. Men hvis du gerne vil have, at din kork holder i mange år, så må du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hos MIOMIO vil vi nærmest kalde os kork-specialister. Vi sælger et stort udvalg af luksus kork til dig, der ønsker at pryde dit hjem med kork i høj kvalitet. Eftersom processen fra bark til kork er lang, så varierer kvaliteten af korken også. Dette afhænger af, hvor meget tid og energi producenten har lagt i det. Den kork, du køber hos os, er af 100% naturligt og genanvendeligt materiale. Vi gør en dyd ud af købe kork i høj kvalitet, så du kan få det bedste af det bedste.

Fordele ved at bruge kork i hjemmet

Kork er også meget nemt at rengøre. Materialet er lavet af træ, hvilket gør det nemt at vedligeholde og holde rent. Korkens overflade optager ikke særlig meget snavs, og er derfor modstandsdygtig mod bakterier og svampe. Kork er derfor også gavnlig som dækkeserviet, da du uden problemer kan tørre den af med en fugtig klud. Vi har et stort udvalg af kork dækkeservietter i forskellige farver, størrelser og tykkelser. Så kan du nemt finde lige netop den version, der passer bedst ind i din stil. Og ved du, hvad der er en mere smart ved kork som underlag på spisebordet? Det tåler varme, så du kan stille dine gryder og pander ovenpå dem uden problemer.

Udover at være dekorativt og have en fantastisk støjdæmpende effekt, så er kork også isolerende og varmefastholdende. Det er derfor gavnligt i forhold til at holde på varmen derhjemme - specielt i disse kolde tider. Det bliver blandt andet brugt som isoleringsmateriale i både loft og gulve. Kork skaber altså ikke kun et varmt udtryk. Det holder også perfekt på varmen derhjemme. Et vidundermateriale med alverdens muligheder.

Giv dit hjem en hyggelig atmosfære med lammeskind

Lammeskindet har været i modebilledet i mange år - og det ser ikke ud til at forlade det lige foreløbig. Det er et klassisk boligitem, som i mange år har bidraget til at skabe hygge i hjemmene. Lammeskindets enkle og varme udtryk gør, at det passer ind i ethvert hjem, der tager inspiration fra den skandinaviske og minimalistiske stil.

Der er mange fordele ved et lammeskind. Det giver et hyggeligt udtryk - og så er det enormt praktisk. Med lammeskind i stolen opnår du også den optimale komfort. Dette skyldes dets naturlige og ægte pels, der føles blødt og støttende for ryggen. Derudover er det ikke kun os mennesker, der kan nyde godt pelsens komfort. Det er også velegnet til vores firbenede venner. Så hvis du ønsker at forkæle de firbenede lidt ekstra i disse tider, så er et lammeskind i kurven et perfekt bud.

Lammeskind kan bruges til mange formål

Du kan købe lammeskind i mange former og farver - også her hos MIOMIO. Klassiske lammeskind fås oftest i farverne brun, hvid, grå og sort. Det er dog på det seneste også blevet moderne med lammeskind i vildere farvenuancer såsom lyserød og blå. Derudover kan du købe lammeskind som dækker hele stolen eller kun stolesædet. Men også gulvtæpper i lammeskind er blevet et populært item - og så er det enormt behagligt for fødderne. Med et gulvtæppe i lammeskind slipper du for at fryse fødderne på det kolde gulv. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvor meget og hvor lammeskindet kan implementeres i hjemmet.

Hos MIOMIO får vi med jævne mellemrum tilbud og udsalg på vores lammeskind. Dette gælder både vores gotlandske, hollandske, svensk meleret og imiteret skind. Du har derfor ofte mulighed for at spare penge på kvalitetsskind. Derudover skaffer vi også ofte 2. sorteringsskind til dig, der ikke har noget i mod at spare penge på kvalitetsskind med små skønhedsfejl. Der er derfor nok at vælge i mellem, når du køber skind hos MIOMIO.

Og hvis ikke du har set det, så har vi lavet en guide til, hvordan du kan vaske og vedligeholde dit lammeskind, så det er pænt hele livet. Det kan du læse meget mere om lige her.

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  MIOMIO fysisk butik

  Besøg vores fysiske butik i hjertet af Viborg.
  Ll. Sct. Peder Stræde 12, 8800 Viborg

  Abningstider:
  Mandag – Torsdag kl. 10.00 – 17.30
  Fredag kl. 10.00 – 18.00
  Lørdag kl. 10.00 – 14.00

  Copyright © 2023 MIOMIO ApS