Viser alle 28 resultater

Badeværelse

Kasse i bambus

59.00DKK
Tilbud
100.00DKK
379.00DKK
Tilbud
175.00DKK
Tilbud
150.00DKK
Tilbud
300.00DKK
120.00DKK

Div. kontor

Trækasse – Stor

175.00DKK
Tilbud
315.00DKK
375.00DKK
120.00DKK
150.00DKK
110.00DKK
3,500.00DKK
265.00DKK
480.00DKK

Hos MIOMIO har vi et stort udvalg af møbler til opbevaring. Alt fra de fineste kurve fra Meraki, trækasser til at holde styr på nøglerne, hængeopbevaring til  vasketøjsposer for at undgå sure sokker på badeværelset – vi har lige det du har brug for. 

Opbevaring er et vidt begreb, men ligegyldigt hvilke former, størrelser og materialer har de et fælles formål: at holde hjemmet opryddet og organiseret. Hos MIOMIO forhandler vi både kommoder med skuffer, og mindre kasser så du kan finde steder til gemme legetøj, smykker, tørvarer, strikkepinde, nøgler og alt andet væk. 

Med opbevaring får du også muligheder, for at holde dine rum ryddelige, og når hver ting har sin plads forsvinder de sjældnere – dejligt, ikke? 🙂

Så vink farvel til nøgler der gemmer sig inden du skal ud af døren,  og spar panikken når der kommer uventede gæster. Med vores opbevaringsmuligheder ved du lige hvad du skal gøre.

Køkkenet

Køkkenet er det rum i hjemmet, hvor det er allervigtigst at det er rent og ryddeligt. På den måde kan man i trygge omgivelser hive madvarer ud på køkkenbordet, uden at frygte for uvedkommende bakterier. Det kan dog være svært at holde rent og ryddeligt, hvis bordpladerne er fyldte. 

Med vores opbevaringsløsninger kan du gemme mad som løg, kartofler og gulerødder væk i kasser, da det ikke behøver at være på køl. Derfor er opbevaringskasser vores bedste ven, når køleskabet bliver presset. 

Hængende opbevaring kan også være en rigtig god måde at finde plads til kopper, glas og indkøbsnet – og selvom det er praktisk, kan det stadig være smukt, og passe ind i din interiørstil. 

Badeværelset

Hvad end om du har et stort eller et lille badeværelse, rummer badeværelset talrige objekter, som man nødvendigvis ikke har lyst til at skulle stå fremme, når der kommer gæster. Hos MIOMIO har vi smukke opbevaringskurve som kan holde alt fra vatrondeller, neglelak og makeup til hygiejneprodukter som tandbørster og hudprodukter.  

Du har måske også oplevet at din brusekabine boomer med produkter af alle slags, til alle dele af kroppen? I stedet for at lade disse produkter stå frit på gulvet, hvor man kan falde over dem, findes der mange alternativer som giver dig muligheden for at få det organiseret i en væghængt løsning lavet af plastik eller stål. Disse 2 materialer er vandafvisende, og kan tåle høje mængder af vand uden at blive uhumske.  

At finde alternativer til opbevaring vil især spare plads hos dem af jer, der har et småt københavnertoilet, hvor hver kvadratmeter er vigtig – også på de små badeværelser – og jeres hjem vil kunne rumme alle de ting i ønsker. 

Smykker har det også med at løbe om hjørner med os, og det er altid lige yndlingsøreringene der forsvinder lige den dag vi skal bruge dem. Få organiseret dine objekter, så ved du hvor dine ting er – hver gang. 

Stuen

Når der skal hygges i sofaen og fredagsslikken skal frem, gider man ikke ligge i hverken børnenes eller kæledyrenes legetøj – derfor er stuen et af de mest oplagte rum at helgardere med smukke opbevaringsæsker og kommoder. Det gør det muligt for dig, at gemme alt fra fotoalbummet til fjernbetjeninger væk, samtidig med at du bibeholder det smukke udtryk i dit hjem. For at give et mere luftigt udtryk til din stue, kan du med fordel også anvende en kurv til jeres smukke små plaids – som i måske også har købt her hos MIOMIO. 

Så ved du også, hvor du skal smide tingene hen, når svigerfamilien kommer på uanmeldt besøg 😉

Soveværelset

Både soveværelset og børneværelset er rum, hvor opbevaringsmuligheder er essentielle for at gemme smykker og beklædning væk. Mange soveværelser i danmark er udstyret med skråvægge, hvilket begrænser muligheden for at have gulv-til-loft reoler – men frygt ej, der er stadig rig mulighed for at få plads til det hele med en smuk kommode. 

På børneværelset anbefaler vi, at man anskaffer sig opbevaringskasser til børn. Disse kan både fås i neutrale farver så det kan følge barnet i mange år – eller udsmykket med tegneseriefigurer og sjove farver. Til børnenes legetøj anbefaler vi, at man anskaffer kasser med hjul og låg – legetøjet kan holde til at blive smidt ned i kassen, og når det skal gå lidt hurtigt, gør hjulene det muligt, at rulle rodet væk under sengen. På den måde får i mere gulvplads som børnene kan boltre sig rundt på. 

Entreen

Det første man møder når man går ind danskernes hjem er typisk en entré eller et bryggers, og her er der mange gode muligheder for at udnytte de kvadratmeter til opbevaring af de ting man ikke anvender særligt ofte. Der kan snildt gemmes et par ruller gavepapir under trappen, eller anskaffes en reol til sko, som er stor nok til at både vinterstøvler og klipklapper kan gemmes væk året rundt. Et smuk tøjstativ vil også løfte entreens udtryk, samtidig med at det har en funktionel funktion, hvor det praktisk kan opbevare jeres jakker. 

Udendørs

Når sommeren går på hæld, er det dejligt at have muligheder til at gemme alle haveredskaber væk i kasser og æsker af træ eller stål, som kan tåle vind og vejr men stadig ser smukke ud. Med de smukke opbevaringsmuligheder hos MIOMIO, vil du give din have et smukt pift – ligesom accessories til et flot tøjsæt. 

Pladsen i campingvognen skal også udnyttes så i på ferien har plads til alt det i holder kært. Med vores letvægts indkøbskurv, gør vi det nemt for dig, at samle alt det du har brug for, og nemt fragte det rundt på pladsen. Desuden udbyder vi også æsker og kasser, som gør det nemt og pænt at organisere mange objekter på begrænset plads. 

Hvilket møbel skal jeg vælge?

Hvilken opbevaringsløsning der passer til jeres hjem, afhænger af rummets formål, størrelse på rummet og hvor meget opbevaringsplads du rent faktisk skal bruge. Det er også vigtigt at du det møbel du ønsker, passer med hvilken stil du godt kan lide, så møblet komplimenterer dit hjem.  

Som tidligere nævnt, har vi her hos MIOMIO alt hvad du kan drømme om ift. opbevaring. Hvad end om du bor i Helsingør, Næstved, Århus, Esbjerg, København eller et helt andet sted i Danmark er det med vores webshop muligt, at du kan bestille det direkte hjem til dig.

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link