Pynte genstande

Filtrer
Pris
Kategorier
Figurer
Globus
Skilte
Ure
Farve
Størrelse
Mål
-50%

Globus – BLACK 2. Sortering

Original price was: 399,00kr..Current price is: 199,00kr..

På lager

Original price was: 399,00kr..Current price is: 199,00kr..Tilføj til kurv

Dekoration, figurer og andre pyntegenstande til den nordiske indretning

Hos MIOMIO elsker vi alle former for pynte genstande! Alt fra krukker til figurer og andre nips ting, da det typisk er de små ting der sætter det endeligt prik over i’et i indretingen. I vores sortiment kan du både finde pyntegenstande til stuen, køkkenet, badeværelset, alle værelser, entreen, udendørs – ja faktisk alle rum i hjemmet. 

Køb pyntegenstande hos MIOMIO 

I denne tekst kan du blive klogere på de forskellige former for pynte genstande, som sælges her på webshoppen og / eller i vores fine butik, der er beliggende i Viborg.

Uanset om du er på udkig efter pyntegenstande til væggen, pyntegenstande til ophængning, til vindueskarmen, til reolen, kommoden, natbordet, hylden, spisebordet, sofabordet eller et helt andet sted, så fortvivl ikke at vi hos MIOMIO kan hjælpe dig med inspiration. Vi har pyntegenstande i mange forskellige farver; både røde, grønne, gule, lilla, blå, rosa, hvide, sorte, grå, brune mf. 

Nogle af dem er pyntegenstande som hænges op, enten på væggen eller i loftet, mens andre er beregnet til at stå på et bord, en kommode, et gulv, en reol eller andet som har en vandret overflade. Materialerne på pyntegenstandene som MIOMIO forhandler kan variere. Alt fra porcelæn, metal, træ og glas er muligt at finde i denne kategori. 

Køb små pynte krukker på MIOMIO 

Små krukker med låg, kan der kommer mange fine ting i – og ikke desto mindre så skaber de en rigtig hyggelig stemning i det rum, hvor de er placeret i. I disse kan man eksempelvis komme smykker, vatrondeller, småmønter, bolcher, salt og pepper eller andet relevant i, alt afhængig af det rum de placeres.

Køb pynte figurer hos MIOMIO

Du kan også vælge at dekorere dig hjem med fine figurer. Disse fås i forskellige udformninger, alt fra menneske ansigter, fysisk genstande til dyr, som enten skal hænge i loftet, på væggen eller stå på en flad overflade. I nogle af figurerne som vi sælger, er der endda mulighed for at have opbevaring i. 

Køb pynte lysestager hos MIOMIO  

Lysestager er noget af det bedste vi ved! Det er hyggeligt på alle tidspunkter af året, at have levende lys tændt, når mørket falder bare en smule på. Og hvorfor ikke have en dekorativ lysestage at placere lyset i. Vi har forskellige lysestager i vores sortiment, så uanset om du er på udkig efter lysestager / lysholder til bloklys, kronelys, til fyrfadslys, stearinlys, gulvstager, i farvet glas, keramik, guld, kobber, sølv antik, messing, stål, metal, sort, høje, lave, fyrfadsstager til væg, hurricanse lysestager, gulvlysestage, jule lysestage mv. så er det temmelig nemt, at blive forelsket i et af vores produkter i dette sortiment. 

Lysestage shopping på MIOMIO 

Vi sælger pynte ting på både vores webshop og i vores butik i Viborg. Du har derfor mulighed for at købe pyntegenstande fra begge steder. 

Det vil sige, at hvis du har lyst til at sidde hjemme og bestille fra din telefon eller computer, så står det dig frit for. Efter du har bestilt via webshoppen. Gør du dette, så pakker vi dine varer og sender dem afsted, så hurtigt vi kan. Enten hjem til din adresse eller til en pakkeshop, hvor du kan hente pakken – det afhænger blot af dit valg. Du er også meget velkommen til at møde op fysisk i vores butik, her kan du gå rundt og se vores varer i virkeligheden samt mærke på dem. 

I og med at vi har en online forretning tilknyttet vores butik, så har vi mulighed for at sende til hele Danmark. Men bor du tæt på Viborg, så kør endelig forbi og sig hej! Vi har intet mindre end 800 kvm lokale der er fyldt op med lækre møbler, andet interiør og ikke mindst pyntegenstande. Vi bliver altid så glade af at få besøg, og hjælper meget gerne med at udvælge de helt rigtige ting, som du kan pynte netop dit hjem op med.   

Placer dine pyntegenstande på vores korkplader 

Korkplader er ikke længere et minde fra 70’erne. Dette materiale er tilbage, måske endda stærkere en nogensinde før. Hos MIOMIO har vi i hvertfald virkelig fået øjnene op for dette vidundermateriale, der har massere af kode egenskaber. Vidste du eksempelvis, at kork er både lyddæmpende, 100% naturligt, genanvendeligt, bæredygtigt, brandhæmmende, holder på varmen og ikke mindst, så bidrager det til en god akustik i rummet? Hvis ikke, så er du blevet meget klogere nu. 

Korken og dine pyntegenstande kan gå rigtig fint hånd i hånd, uanset om du har kork på væggen elller som et underlag på en vandret overflade. Har du en korkplade på bordet, så forstil dig hvor fint det er, at stille en krukke med en lille blomst ovenpå, eller hvis du har kork på væggen, så forstil dig hvor fint det er at hænge knager, billeder, potteplanter, hylder mv. op. Kan du ikke forstille dig denne kombination? Så se vores store sortiment med mange forskellige typer produkter, der er lavet i kork – lige her, de alle kan mikses og matches med rigtig mange af vores andre varer – inklusiv vores pyntegenstande. 

Psst. har du set vores mange andre varer, som du kan dekorere dit hjem med? 

Finder du ingen pynte genstande der tænder dit indretningshjerte i denne kategori, så glæd dig over, at vi har mange andre skønne dekorative ting i vores sortiment. Klikker du her, kan du se al den dekoraktion, som du har mulighed for at købe fra MIOMIO her på webshoppen. 

Kontakt MIOMIO hvis du har brug for hjælp

Har du brug for hjælp til at udvælge de helt rigtige pynte genstande, ved du ikke hvordan du skal shoppe online, eller kan du ikke finde vej til vores butik? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælp uanset hvad din henvendelse drejer sig om. Skriv til os på mail, ring til os på telefonen eller besøg os i vores butik som har beliggenhed i hjertet af Viborg. Vi har adresse på Ll. Sankt Peder Stræde 12, 8800 Viborg og det er ret nemt at finde os, uanset om du kommer i bil, er på cykel eller er på gåben.

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er pyntegenstande?

  Pyntegenstande er bred betegnelse for mange forskellige slags genstande som kan pynte din bolig, og give et personligt og unikt udtryk til hjemmet.

 • Hvilke pyntegenstande findes der?

  Pyntegenstande kommer i mange forskellige farver, former, materialer og formål. Pyntegenstande kan bl.a. være glaskugler, lysestager og figurer.

 • Hvor kan jeg bruge pyntegenstande?

  Pyntegenstande kan være smukke i alle hjemmets rum, men kræver at der overflader de kan stå på. Lysestager kunne bl.a. pynte på spisebordet og glaskugler give et stilrigt look på kontoret - det er helt op til dig.

 • Hvor kan jeg købe pyntegenstande?

  Du kan købe pyntegenstande hos MIOMIO.dk eller i butikken i Viborg.

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  Copyright © 2024 MIOMIO ApS