Halloween

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål
-62%

Græskar med led lys

Original price was: 39,00kr..Current price is: 15,00kr..

På lager

Original price was: 39,00kr..Current price is: 15,00kr..Tilføj til kurv

Køb uhyggeligt halloween pynt hos MIOMIO

Står halloween lige for døren? Så er det nu, at det er tid til at shoppe noget uhyggeligt halloween pynt. Måske et spindelvæv, et skelet, en edderkop, et græskar, et spøgelse? Ja. mulighederne er mange. På MIOMIO elsker vi alle højtider i løbet af året, hvor det er muligt at pynte op i hjemmet. Ved højtider kan du få sat sit præg på indretningen og stemningen i form at forskellige dekorationer. 

Halloween på MIOMIO 

I vores bolig dekorations univers, kan du selvfølgelig blive inspireret at både: Moderne, stilrent, enkelt, børnevenligt og ikke mindst ekstremt uhyggeligt halloween pynt. 

I denne tekst kan du blive klogere på de forskellige former for halloween pynt, som vi sælger. Det sker både her på MIOMIOs webshop og i vores butik, der har beliggenhed i hjertet af Viborg. Læs med eller scroll længere op på siden, for inspiration af kreative halloween muligheder. Det værste der kan ske er, at du får et par ekstra uhyggelige halloween ideer. 

Hvad er halloween egentlig? 

Mange i Danmark holder hvert år halloween d. 31. oktober. Men hvorfor holder vi egentlig halloween, og hvorfor pynter vi uhyggeligt op?

Der er ingen tvivl om at halloween er stigende i sin popularitet blandt danskerne. Det er nærmest større end fastelavn. Børnene elsker denne dag, og vi forældre nyder at se vores børn glade!

Dagens formål er knap så uhyggeligt, men måske endda mere sørgelig. Formålet med en halloweenfest er nemlig at mindes de døde og fejrer dem. Det er netop derfor at spøgelser, skeletter hører hjemme som pynt på sådan en dag. For at alle kan være med, så skal en halloweenfest gerne være sjov med slik og hygge. Og børnene må i øvrigt gerne gå ind og spørge naboen om det i et uhyggeligt kostume.

Lad os se nærmere på, hvilke forskellige former for uhyggelig halloween pynt vi forhandler på MIOMIO, eller bliv inspireret af hvordan du kan lave dit eget halloween univers. 

Køb uhyggelig halloween pynt på MIOMIO

Når naboens børn kommer forbi dit hjem, for at tigge om slik, så skal de selvfølgelig ikke snydes for lidt halloween stemning på vej til døren. Hertil er der mange forskellige muligheder for at pifte haven op til halloween, hvor kun fantasien sætter grænser. 

På MIOMIO kan du eksempelvis købe vores dekorativ græskar i moccafarvet keramik hvor der er hul i bunden, så der nemt kan sættes et lys eller lyskæde i bunden. Denne dekoration kan du forresten både bruge indendørs og udendørs. 

Skal der LED lys i dit græskar, så skal du se vores LED lyskæder lige her. Vi har flere forskellige varianter, både nogle med ledningen, fjernbetjening og batteri, så du slipper for at have en kedelig ledning liggende, og som derfor ikke behøver en stikkontakt. 

Bor du i hus eller har du en altan, så kan du også hænge din lyskæde op i træer, planter, på døren, over andre dekorationer eller over din altan. Tryk ind på vores forskellige lys og få nærmere info om hvor de kan tåle at står ude. 

Vi må ikke glemme at nævne vores lyskrans, som er perfekt at bygge videre på. Det er selvfølgelig op til dig, om du vil bruge den som den er, eller om du vil pynte videre på den med små spøgelser eller andet uhyggelig. Det du pynter kransen med, kan du enten købe eller lave selv. Det afhænger helt af din kreativitet.  

Halloween DIY 

Er du typen, der godt kan lide at sætte dit eget præg på dine dekorationer? Så er du højst sandsynlig en kreativ sjæl – og typer som dig, bliver oftest beundret for eksempelvis jeres flotte vinduesdekorationer, som I fint har klippet i karton, lavet af perleplader eller eller noget andet materiale. Børnene elsker det, og det kan virkelig være en hyggelig stund med familien, for ikke at nævne at det er en billig mulighed for at pynte op. 

På MIOMIO sælger vi også kork papir som mange anvender op til julen, men hvem ved? Måske har du en rigtig god ide, med dette skønne materiale som kan bidrage med en uhyggelig stemningen til din halloween. Du kan se vores kork papir her. 

Det kork papir du finder på MIOMIO er i 100% kork, som både er et naturligt og bæredygtigt materiale. Det er altså ikke bare et print, som er trykt på på et rent papir, næ nej, der er tale om ganske ægte kork. Selvom det er kork, så er kork papir anderledes at mærke på end eksempelvis en korkplade. Dette materiale er meget blødt og fleksibelt, tyndt og let bøjeligt at arbejde med, så det er nemt for dig og dine børn at lave forskellige dekorationer ud af. 

Vil du i gang med at lave dit eget halloween pynt?

Vil du i gang med at lave dit eget halloween pynt ud af kork papir, så skal du blot købe vores kork papir og korklim. Derefter kan du folde kort papiret, lige præcist som du ønsker og anvende kork limen til at holde enderne sammen, der hvor der er brug for at lime og vupti – så har du en super flot halloween dekoration ud af kork, der både er holdbar, bæredygtig, moderne og måske endda temmelig uhyggelig. Du kan jo altid tilføje andre materiale, som eksempelvis nogle uhyggelige øjne, tænder eller teaterblod, for blot at nævne nogle eksempler.  

Halloween mad

Er du god til at bage eller generelt at lave med? Så bør du bage den mest fantastiske kage, muffins eller andet mad som du og familien kan dekorer, så maden ser uhyggelig ud. 

Det kan eksempelvis være spøgelses flødeboller, som er flødeboller der er lavet med hvid overtræk og øje. Det kan også være afskårne fingre som er lavet i marcipan eller pølsehorn. En anden mulighed er at lave en spøgelses pizza

Du  købe materialer så du kan gå i ægte DIY mode, hvis du hellere vil sidde og kreere dine færdige halloween produkter selv. 

Tilbud på halloween produkter på MIOMIO

Vi holder løbende lagersalg, udsalg og har tilbud, både online og i butikken på halloween produkter og andre varer i vores mange andre kategorier, så hold endelig øje med webshoppen eller butikken. 

Uanset om du er på udkig efter Halloween pynt, julepynt eller andre dekorationer eller møbler til hjemmet så kan du altid regne med os. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS