Fri fragt på ordre over 799,-

Viser alle 38 resultater

Tilbud
Tilbud

Dækkeservietter / arbejdsunderlag

Dækkeserviet i Jute – Natur

50DKK 40DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Står julen lige for døren? Så er det tid til at shoppe julepynt. På MIOMIO elsker vi julen og alt hvad der hører til. I vores bolig dekorations univers, kan du selvfølgelig blive inspireret at smukt og hyggeligt julepynt, du kan købe materialer, så du kan gå i ægte DIY mode, eller du kan købe færdiglavet julepynt, som er klar til at flytte hjem til dig og sprede julestemning. 

Julepynt på MIOMIO

I denne tekst kan du blive klogere på de forskellige former for julepynt, som vi sælger her på MIOMIOs webshop og i vores butik, der har beliggenhed i hjertet af Viborg. Læs med eller scroll længere op på siden, for inspiration af kreative julepynts muligheder. Det værste der kan ske er, at du får et par ekstra juleideer. 

Vi holder løbende lagersalg, udsalg og har tilbud, både online og i butikken på julepynt, så hold endelig øje både med webshoppen og den fysiske butik – du vil nemlig ikke altid finde samme tilbud online, som i butikken. Uanset om du er på udkig efter økologisk julepynt, perler, filt, hæklet julepynt, glasfigurer, julepynt af naturmaterialer, zink, guld, papirklip, engle, nisser, rensdyr, rådyr, fugle, hunde, nøddeknækker, af genbrugsmaterialer, der er hjemmelavet eller er vintage, ældre julepynt, til børneværelset eller andre stedet i hjemmet så kan du regne med os. 

Julepynt til juletræet 

Godt nok sælger vi ikke juletræer, men til gengæld sælger vi nogle af de fineste cedertræ, der er ganske naturtro. De ligner mini juletræer og kan pynte på dit gulv, i din vindueskarm, eller på en anden overflade i både dit køkken, stue, et værelse eller et andet rum. Både dit cedertræ og det juletræ, der skal stå hjemme hos dig, kan du pynte med MIOMIOs juletræs pynt. 

Se eksempelvis vores flotte flettede julehjerter, som er produceret i metal. Farven på dem er den helt rigtige klassiske julerøde og vil helt klart pynte smukt på juletræet. Skal det hellere være en garde, så se de fine små mænd som er beregnede til at hænge på træet. Der er lavet i keramik og super søde til ophæng på det store juletræ eller cedertræ. 

Vi har også smukke julekugler i glas, i flere forskellige farver, for intet juletræ fortjener at blive snydt for glaskugler som dekoration. Nogle af vores julekugler er endda håndlavet – og glassets udseende kommer fra sølvmetal, som kommes i det smeltede glas. Sølvmetal Folien spredes og dermed kommer det til at se ud som sten-stykker i glasset, det er bare så smukt. De er lavet med dobbeltlaget glas og dermed opstår der ujævnheder og hver julekugle bliver helt unik. Det er ligeledes en super god gave, at give til en du holder af. 

Du bør også tjekke vores super fin julestjerne i Champagne ud, som både kan bruges som pynt på juletræet eller som pynt til din borddækning eller på en flot pakke. 

Skal der lys på dit træ? Så har du flere muligheder når du shopper julepynt på MIOMIO. Køb enten vores LED Juletræslys – Inkl. fjernbetjening, som ligner almindelig høje stearinlys, du blot kan sætte fast i juletræets grene, eller køb vores lyskæde i forskellige størrelser med LED lys, som kan snoes rundt om dit juletræ, helt uden at du behøver at du behøver en stikkontakt. Denne kæde bruger nemlig batterier, så du slipper for at have en kikset ledning liggende hen over gulvet. 

Udendørs julepynt

Bor du i hus eller har du en altan og elsker du jul? Så skal der selvfølgelig også pyntes op udenfor. Naboerne og dem der går forbi dit hjem, må jo også gerne have glæde af den julestemning som din bolig stråler af. Hos MIOMIO har vi flere forskellige lyskæder, du kan hænge i haven, ved hoveddøren, på et træ, over din altan, mv. Tryk ind på vores forskellige lys og få nærmere info, om hvor de kan tåle at står ude. 

Adventslysestager

Er du på udkig efter en adventsstage, der er i en mere moderne udgave end den traditionelle gammeldags juledekoration. Så tjek vores adventsstage ud i jern, som du både kan få i sort og hvid. Stagen kan pynte i dit hjem hele året rundt og op til jul, der kan du så vælge at dekorere den med gran eller andet julepynt, for at give den et lidt twist af jul. Når det ikke længere er den tid på året, så skal du blot tage det ned igen. 

DIY julepynt

Er du typen ,der er kreativ og godt kan lide at lave dit eget design, så glæd dig over at du kan producere dit eget julepynt med vores kork papir! Det kork papir du finder på MIOMIO, er ganske ægte kork. Det vil sige, at vi sælger ikke bare papir ,hvor det det grafiske udtryk ligner et mønster af kork. Farven er dejlig varm og produktet er super lækkert at mærke på, og dette gør det altså perfekt til at lave juledekorationer ud af. Der kan være mange gode grunde til, at du er fan eller i hvert fald bliver fan af kork julepynt, efter at du har arbejdet med kork papir første gang, for det er meget blødt og fleksibelt, tyndt og let bøjeligt at arbejde med. 

Du kan lave meget forskelligt julepynt ud af vores kork papir. Eksempelvis stjerner, kræmmerhuse, julehjerter og guirlander mv. som du kan pynte med i hele huset. Kork julepynt er endda noget mere stilrent end traditionelt julepynt. 

Er du miljøbevidst, så skal du klappe dig selv på skulderen, hvis du køber kork papir og lavet dit eget julepynt. Kork er nemlig ganske naturligt og ikke mindst bæredygtigt, og kan genbruges året efter. 

Vil du i gang med at lave dit eget julepynt ud af kork papir, så skal du blot købe vores kork papir og korklim. Derefter kan du folde kort papiret lige præcist, som du ønsker og anvende kork limen til at holde enderne sammen, der hvor der er brug for at lime og vupti – så har du en super flot juledekoration ud kork, der både er holdbar, bæredygtig og super flot! 

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link