Fri fragt på ordre over 799,-

Viser et enkelt resultat

Hvorfor have et skind, når du kan vælge to? At have mere end et skind i hjemmet skaber helhed i indretningen, og er dermed med til at fuldende din nordiske indretningsstil.

MIOMIO er mange danskeres favoritbutik, når det kommer til indkøb af bl.a. skind i par til hjemmet, uanset hvor du ønsker at bruge skind i dit hjem. 

Skind i par fra MIOMIO

Danskere og vores naboer her i norden, er generelt glade for det nordiske look og her hører skind altså bare til. Skind generelt er noget vi i norden har prydet vores hjem med, i rigtig mange år! Her hos MIOMIO vil vi faktisk gå så langt at påstå, at det næsten er umuligt ikke at falde pladask for det cozy udtryk, det giver i hjemmet med skind i hjemmet.

Du kan finde forskellige former for skind her på MIOMIO, fælles for alle vores skind er at kvaliteten er i top og prisen presset i bund. Vores skind i par er derfor selvfølgelig oplagt, til dig som ønsker at indrette med skind flere steder i hjemmet.

Vi kommer ikke udenom at skind i par både er dekorativt, komfortabelt og varmeregulerende – ja du læste rigtigt. Det betyder altså, at du kan få glæde af dit skind året rundt, da det ikke bliver for varmt at sidde på, i din gamle lænestol eller på spisebordsstolene – det betyder altså, at din krop kan holde en behagelig temperatur, om du ligger med et skind, eller er hoppet i et par hyggelige lammeskinds sutsko.

Skind på MIOMIO

MIOMIO forhandler forskellige typer af skind, håndplukket til at pynte i dit hjem. Forskellige typer af skind, giver nemlig forskellige udtryk i et hjem, derfor forhandler vi både langhåret lammeskind, korthåret lammeskind, gotlandsk lammeskind, hollandsk lammeskind, svensk meleret lammeskind, og imiteret lammeskind. Husk på at ingen af vores varer er metervarer, derfor skal du slå til når der er et produkt du kan lide, ellers risikerer du at det ikke findes på webshoppen i morgen. Hvis du endnu ikke ved hvilken type skind, som du er interesseret i, kan du i denne artikel blive klogere på forskellige skind.

Uanset hvilken form for skind du kommer frem til, skal indgå i din indretning så kan du med fordel købe dem i par. Hvis ikke der lige nu findes skind i par, i den type skind du har forelsket dig i, så husk på at der er flere muligheder. Du kan altid vælge at købe to skind hjem af samme type, men du kan også vælge at købe et større skind og selv klippe det til. På den måde får du skind i par, der passer perfekt til det du vil anvende det til.

For at komme med et par eksempler, kan det være du ønsker skind i par til dine spisebordsstole, barstole, som pynt på en kommode, til dine kæledyr mv. Du kan naturligvis købe sædeskind og skind til kæledyr her på MIOMIO, men hvis du har forelsket dig i ét bestemt skind, så lad det ikke begrænse dig. 

Pleje af skind fra MIOMIO

Vi håndplukker alle skind, så du får et kvalitetsprodukt – derfor vil du naturligvis gerne passe på det, og det kræver pleje og vedligeholdelse.
Du kan dog glæde dig over, at vores ægte skind i par er selvrensende og kræver minimal pleje.

Har du alligevel brug for at rense dit skind, så skal du være opmærksom på at forskellige typer skind, kræver forskellige typer pleje.

Vil du være sikker på hvordan du plejer eller renser det dit skind korrekt, kan du med fordel sende det på et professionelt renseri. Har du alligevel mod på at gøre det selv, så følg denne vejledning.

Pleje

1) Ryst og støvsug forsigtigt dit islandske lammeskind – det bør du gøre 3-4 gange om måneden som minimum, men du kan sagtens gøre det oftere.

2) Derefter bør du børste det, når det begynder at se fnulret ud, så bliver dit skind som nyt og får sit dejlige fluffy udtryk tilbage.

Vask

1) Har du brug for at vaske dit skind, bør du gøre det i hånden og bruge en uldsæbe der skal indeholde lanolin. Brug skummet fra sæben, og fordel den forsigtigt.

Du bør aldrig vaske dit skind i en vaskemaskine.

2) Efter at have fordelt sæben, tag en fugtig klud og skyld den op ofte for at få alt sæben ud. Bliv ved til alt sæben er væk.

3) Ryst til sidst dit skind så overskydende vand kommer af.

Tørring

1) Læg skindet med hårene nedad på et tørrestativ.

Tør aldrig dit skind i en tørretumbler, det ødelægger skindet og strukturen.

2) Tør ikke dit skind i direkte sollys, eller på direkte varme som en radiator.

3) Stræk skindet løbende, det sikre at dit lammeskind holder den naturlige form.

Se vores store udvalg 

Sidder du og bliver lidt betaget af vores produkter her hos MIOMIO, så er vi beæret – vi bruger nemlig meget tid på, både at producere vores egne varer men også håndplukke produkter. 

Er du interesseret i at blive klogere på hvad vi tilbyder på MIOMIO, så tryk på en af nedenstående links, som dækker over vores store sortiment med alverdens ting til hjemmet. Tryk eksempelvis på Alle MIOMIO produkter, for at få et overordnet indblik i vores sortiment. Eller vælg MIO DESIGN, for at blive klogere på hvilken produkter vi selv har designet, som sælges i vores og på webshoppen. I den kategori er alt fra lysestager, hylder, knager, oxido plate og potteringe.

Du kan også trykke på linket KORK, hvis du finder dette materiale interessant. Vi knuselsker kork og sælger derfor alverdens korkprodukter. Selvfølgelig kan du også trykke på vores MØBEL KATEGORI HER, for at se hvilket større inventar vi har til salg lige nu, eller du kan klikke på DEKORATIONER, for at se, blive inspireret eller købe fine pynte og praktiske ting til hjemmet. Sidst men ikke mindst, så har vi også en kategori med LYS OG LED og PYNT TIL DIVERSE HØJTIDER. 

Brug for hjælp – kontakt os i dag

Har du et spørgsmål, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at skrive til os, det gælder uanset om du spørgsmål vedrører et produkt eller et teknisk problem som er dukket op ved dit besøg på vores webshop. 

Vi vil hellere end gerne være behjælpelige og derfor kan du skrive til os døgnet rundt. Når vi ser din mail i supporten, så skal vi nok besvare den hurtigst muligt. Derudover er det muligt at kontakte os på telefon og i vores butik indenfor vores åbningstid. 

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link