Skind til hund / kat

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Find lækre skind til katte og hunde her på MIOMIO, og flotte kurve. Det er altså ikke kun mennesker, som er helt vilde med vores skind! Også familiens firbenede medlemmer, som hunde og katte nyder et dejligt blødt skind. MIOMIO er mange danskeres favoritbutik, når det kommer til indkøb af bl.a. skind til hjemmet, der kan fås til forskellige behov. Uanset om du søger et stort skind til dit kæledyr eller et mindre, så finder du det her. 

Sædeskind til dyr fra MIOMIO

Du finder skind til dit kæledyr på MIOMIO, da din firbenede bedste ven med garanti også vil elske at have sit helt eget sind. Hvis du har en stor hund (eller kat) kan du med fordel købe et stort skind, men har du derimod en lille hund, så kan et mindre skind være nok. 

Mange hunde bruger skindet som en blød kurv og hunde elsker at putte på skindet! 

Hvis du har en lille hund, så kan du købe skind som du kan placere rundt omkring i hjemmet, der hvor din hund elsker at være, på den måde skal du ikke flytte rundt på hundens kurv, alt for ofte – hvem ved, måske din hund slet ikke gider at bruge sin kurv længere.

Har du en stor hund, kan du selvfølgelig også bruge skind rundt omkring i hjemmet, de fylder dog selvsagt mere, så det er nok ikke lige ved siden af din yndlingsplads ved bordet, at et stort skind til hunden får en plads. I stedet for kan du købe et lækkert skind til din hund og gøre kurven og andre områder i hjemmet, hvor din hund elsker at være, ekstra lækre med skind. 

Skind til katte og hunde fra MIOMIO 

MIOMIO forhandler forskellige typer af skind, heriblandt skind til katte, hunde og andre kæledyr – men samtidig skind, som er håndplukket til at pynte i dit hjem, på samme tid med at de skal være praktiske og behagelige for din bedste ven.

Forskellige typer af skind, giver nemlig forskellige udtryk i et hjem, derfor forhandler vi både langhåret lammeskind, korthåret lammeskind, gotlandsk lammeskind, hollandsk lammeskind, svensk meleret lammeskind, og imiteret lammeskind. I denne kategori, finder du dog kun få typer af skind, da vi ønsker dit skind til katte og hunde skal være nemt at holde – hvis du ønsker et andet type skind, så tryk dig blot ind på en af kategorierne. 

Når det kommer til skind, så kan du pynte alle rum i dit hjem med skind! Hvorfor ikke give din hund eller kat et skind, som samtidig pynter i hjemmet. Så hvis din hund eller kat, holder af at ligge i stuen, vogte på børneværelset, holde øje i dit køkken, din entre eller dit badeværelse – så køb et skind til dyr, så bliver dit kæledyr så glad.

Skind til din kat eller hund giver et nordisk look 

Hvis du er helt vild med det nordiske look, og ønsker at bringe mere af det ind i din indretning – så hjælper MIOMIO dig godt på vej! Du finder et bredt udvalg af flotte skind til kæledyr, håndplukket til at bringe hyggen ind i dit hjem, har du en lille kat eller hund? Så kan du også se nærmere på vores sædeskind. Du finder flere forskellige typer af sædeskind på MIOMIO blandt andet; natur sædeskind, islandske sædeskind, tibetanske sædeskind mv. som alle vil pynte i dit hjem og samtidig give din kat eller hund, et fast sted at falde til ro, i alle de rum du laver en hyggekrog med et skind. Vores skind findes endvidere i flere farver sådan: Grå sædeskind, brune sædeskind, hvid/brune sædeskind og lys mocca, så mulighederne for at pynte dit hjem med et lækkert skind er mange.

Skind til katte og hunde – pleje

Som alt andet i dit hjem, har dit skind også brug for at blive plejet fra tid til anden. Særligt når du vælger at give et lækkert skind til din hund, som altså bliver lidt mere snavset. Selvom skind generelt kræver minimal pleje, på grund af dets selvrensende funktion, vil du altså alligevel have brug for at rense dit skind.

Forskellige typer af skind, kan kræve forskellige typer af pleje – så hvis du vil være helt sikker på, ikke at lave nogle skader på dit skind, så kan du vælge at sende det forbi et professionelt renseri. Hvis du selv vil stå for plejen, så følg vores vejledning.

Vedligeholde af skind til katte og hunde 

1) Ryst og støvsug forsigtigt dit skind – det bør du gøre 3-4 gange om måneden som minimum, men du kan sagtens gøre det oftere.

2) Derefter bør du børste det, når det begynder at se fnulret ud (afhænger af skindtype) 

Vask

1) Har du brug for at vaske din kat eller hunds skind, så gør det altid i hånden! Du skal endvidere bruge en uldsæbe der skal indeholde lanolin. Brug skummet fra sæben, og fordel den forsigtigt.

Du bør aldrig vaske dit skind i en vaskemaskine.

2) Efter at have fordelt sæben, tag en fugtig klud og skyld den op ofte for at få alt sæben ud. Bliv ved til alt sæben er væk.

3) Ryst til sidst dit skind så overskydende vand kommer af.

 

Tørring

1) Læg skindet med hårene nedad på et tørrestativ.

 

Tør aldrig dit skind i en tørretumbler, det ødelægger skindet og strukturen.

2) Tør ikke dit skind i direkte sollys, eller på direkte varme som en radiator.

3) Stræk skindet løbende, det sikre at dit skind holder den naturlige form.

Køb skind til katte og hunde på MIOMIO

Er du blevet overbevist om, at din kat eller hund fortjener et skind? Så findes der to måder du kan handle hos MIOMIO på, uanset hvilken type vare du ønsker at købe. Du kan vælge at købe dit skind til katte og hunde her på webshoppen, eller i vores fysiske butik, der har beliggenhed i hjertet af Viborg.

Vælger du at købe dit skind her på webshoppen, skal du dog være opmærksom på fragt, hvis du ikke vælger at afhente varen i vores butik. Vi stræber efter at sende dine varer med dag til dag levering. Leveringstiden kan dog være længere op til helligdage, i sommerferie perioder samt jul.

Vores store butik / showroom er på 800kvm på adressen Ll. Sct. Peder Stræde 12, 8800 Viborg. Bor du i nærheden? Så kom endelig forbi og sig hej, uanset om du vil kigge på skind til kæledyr, andre typer skind eller måske vores populære korkprodukter.

Butikken ligger for enden af Viborgs hyggelige gågade, den er nem at få øje på og du kan tilmeld parkere ovenpå butikken, hvis du er i bil. Der er nemlig intet mindre end 60 p-pladser, på taget af MIOMIO hvor du altså må holde 3 timer. 

Kontakt MIOMIO hvis du har brug for hjælp

Vi er meget glade for, at du lægger din vej forbi vores webshop eller vores butik. Du skal vide, at vi vil være vores bedste for at hjælpe dig, uanset om dit spørgsmål drejer sig om et produkt, et teknisk spørgsmål eller andet. Du kan kontakte os på både mail, telefon og besøge os i butikken. Sidst men ikke mindst, så ønsker vi dig en rigtig god shopping.

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS