Viser alle 13 resultater

Bænke og daybeds

Bænk i Industrielt design

2,900.00DKK
1,500.00DKK
1,200.00DKK
Tilbud
250.00DKK
1,799.00DKK
995.00DKK
4,900.00DKK
4,500.00DKK
Tilbud
4,000.00DKK
1,200.00DKK

Rigtig mange af vores møbler har et industrielt look. Vi er ellevilde med det, ligesom størstedelen af den danske befolkning! Det er nemlig muligt at kombinere denne type indretning i mange forskellige stilarter i et hjem, som netop giver et industrielt twist til enhver indretning.

Køb industri møbler hos MIOMIO 

Vores sortiment at møbler i denne kategori, bliver ofte udskiftet med nye og spændende møbler i denne stilart. Det er nemlig sådan, at hvert et produkt du finder på denne side er nøje håndplukket på et loppemarked, der enten har været afholdt i Danmark eller i udlandet. 

Stort set hver dag er vi på jagt efter nye loppefund, som de fleste blot ville have smidt ud, men som vi ser muligheder i og sørge for at gøre i stand, så møblet kan få lov til at leve videre i et nyt hjem – upcycling har aldrig været mere in!  

Det kræver blod, sved og tåre men denne proces er det hele værd, når der står et færdiglavet møbel, der er sat i stand, men som har bibeholdt sit ægte patina og endnu vigtigere, et møbel der er fyldt op med nostalgi. Ved at forhandle denne slags møbler, så kan vi altid tilbyde vores kære kunder, at det er muligt at købe noget helt unikt. 

Find alle former for industrielle møbler 

 Vi er kendte for at finde nogle rigtig spændende loppefund med brocante og vintage møbler, som vi udstiller her på webshoppen og i vores butik. I og med at sortimentet løbende bliver skiftet ud, i takt med at møbler bliver solgt og nye kommer til, så kan vores tilbud af brugte møbler variere. 

Eksempler på retro industri møbler der især er populære, og som vi altid er på udkig efter er eksempelvis metal vitrineskabe, gerne i sort, metal vægskab, franske industri møbler, industrihjul til møbler, gamle stole i industriel stil, industrielt spisebord, kommode i metal, jern lamper, industrielt skrivebord, lavt metalskab, metalskabe med hylder, et lille skab med hylder med eller uden lås, metalskabe vintage, sort metal skænk, væghængt skab i træ, messing glasskab, metalskabe med glaslåger, metalskab til værksted og møbler der primært at lavet af metal eller træ.

Som du nok kan fornemme på ovenstående tekst, så er denne kategori på MIOMIO især præget af materialerne træ, jern og metal. 

Vi nyder at kombinere disse møbler, der har deres helt egen historie med nye moderne designs. Eksempler på mulige kombinationer til ovenstående produktsortiment kunne eksempelvis være vores korktavler, oxido tavler, vores produkter som er lavet i skind, eller du kan vælge at pynte dine nye industrimøbler med vores eget design af lysestager

 

Hvor kan jeg købe møbler fra MIOMIO? 

Du kan vælge at købe vores møbler her på webshoppen eller i vores butik, der har beliggenhed i hjertet af Viborg. Vi har åbnet en stor butik på intet mindre end 800 kvm, som du kan besøge for at få massere af inspiration til din boligindretning og måske endda gå hjem med et nyt møbel, en dekoration eller andet under armen. 

Er du i bil, så kan du parkere lige ovenover vores butik, som har beliggenhed på adressen Ll. Sct. Peder Stræde 12, 8800 Viborg. 

Bor du ikke i nærheden, så er det måske nærmere oplagt for dig at bestille dine varer over nettet. Vi levere til hele Danmark, så uanset om du bor i Herlev, Ballerup, Odense, Århus, Næstved eller en anden by i det danske land, så har du mulighed for at bestille fra MIOMIOs webshop. 

Når du bestiller fra vores webshop, så sender vi generelt med GLS, der er dog nogle af vores møbler der er for store og tunge. Hvis du ikke vælger at afhente de store og tunge møbler i vores butik, så kan vi bestille et fragtselskab der kan hjælpe med at fragte dine ny møbler hjem. Prisen på hjælp fra fragtselskab for 499 kr. pr. palle. Uanset prisen på varen. 

Hold godt øje med tilbud

Vi ønsker at MIOMIO skal være et sted, hvor alle har mulighed for at handle. Derfor stræber vi efter at holde vores vare nede på en billig og fornuftig pris. Derfor kan du som oftest finde meget billige industrimøbler i vores butik og på webshoppen. 

Udover dette, så fører vi af og til udsalg, tilbud, holder outlet og lagersalg, hvor du kan gøre et ekstra godt køb. Er du vild med den industrielle møbelstil, så gør du klogt i at holde godt øje med butikken eller webshoppen.  

Pynt dine industrielle møbler med MIOMIOs eget design

Som skrevet længere oppe i teksten, så har du mulighed for at pynte dit hjem med MIOMIOs eget design. Mange af vores industrielle møbler går rigtig godt hånd i hånd med de produkter, som vi selv har designet, herunder vores oxido tavler, vores jern / metal lysestager, hylder, knagerækker, lamper mv. 

Derudover er vi kendte for at være en stor forhandler af kork og skind, som ligeledes matcher godt ind i den industrielle møbelstil. Vi er tilmed en af de helt store forhandlere på markedet, når det kommer til disse to materiale.  

Tilføj kork i din industrielle møbel stil 

Kork er et materiale, der har mange gode fordele og derfor er det svært at få armene ned, når det kommer til at kombinere industri møbler med kork! Eksempelvis vil en korkplade på væggen have alverdens gavnlige og flotte funktioner i enhver boligindretning, også i den industrielle. Kork er nemlig både støjdæmpende, naturligt, bæredygtigt, brandhæmmende, holder på varmen og ikke mindst, så bidrager det til en god akustik i rummet. Klik her for at se alle vores korkprodukter og bliv klogere på materialer.  

Tilføj skind i din industrielle møbel stil 

På MIOMIO har vi forskellige typer af skind, som er håndplukket til at pynte i ethvert hjem – også det industrielle. Du kan i vores sortiment af skind finde forskellige typer, både langhåret lammeskind, korthåret lammeskind, gotlandsk lammeskind, hollandsk lammeskind, svensk melerede lammeskind, og imiteret lammeskind. Klik ind på vores kategori, hvor du kan se alle skind vi har til salg, ved at trykke her og bliv klogere på hvilket skind, der netop matcher dine nye industrielle møbler. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er industrimøbler?

  Møbler i industrielt design har oftest et rustikt industrielt look og er blevet en meget populær stilart. Materialerne er typisk jern, metal og beton look. 

 • Hvad betyder rustik?

  Rustik er en betegnelse for noget der har en rå charme. Det er altså ikke nødvendigvis fine og glatte flader, men bærer præg af naturen. Eksempler herpå kan være ubehandlede materialer. 

 • Hvordan indretter jeg med industriellemøbler?

  Du kan stort set finde alle typer af møbler, der hører ind under kategorien industrielt design. På MIOMIO finder du alt fra lamper, skabe, kommoder til pynteting. 

 • Hvor kan jeg købe flotte industrimøbler?

  Du kan købe flotte industrimøbler her på MIOMIO.dk eller i vores butik. Vi udvælger nøje vores produkter til sortimentet, og du kan derfor altid forvente moderne kvalitetsprodukter. 

Køb dine julegaver allerede nu 🎅 Vi har forlænget din returret helt frem til d. 15. januar 2022 på alle køb i perioden: 18. oktober til 23. december.
Læs mere
close-image

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link