Viser 1–75 af 139 resultater

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Er du ligesom os, vild med vintage og brocante? Så er MIOMIO det helt rette sted for dig, at shoppe møbler og andre lækre sager, som kan bidrage til din indretning. Bliv klogere på vores sortiment herunder eller scroll op for at se vores vores mange nyheder, der lige nu er landet på shoppen. 

Følg med når der kommer nyheder på MIOMIO

Det er denne side, som du skal ind på når du er på udkig efter nye varer, der netop er havnet i vores produktsortiment, eller som har været udsolgt og nu er på lager igen. 

Nyhederne på denne side dækker over hele vores sortiment. Det vil sige, at du finder alle former for produkter, materialer, farver, mønstre mv. Eksempelvis det kan der ligger nyheder fra følgende produktkategorier: Alle MIOMIO produkter, havemøbler, havekrukker, gulvtæpper, sofa, senge, MIO Hylder, MIO Knager, MIO Lysestager, MIO OXIDO, MIO Potteringe, KORK produkter, Rullekork, Opslagstavler i kork, Pynt til opslagstavler, Dækkeservietter / arbejdsunderlag, Selvklæbende kork, Luksus kork, Korkplader, Diverse kork, SKIND produkter, Sædeskind, Puder, Tæpper, Hollandsk skind, Svensk meleret skind, Gotlandsk skind, Korthåret skind, Langhåret skind, Skind i par, 2. Sorterings Skind, Skind til hund / kat, Hjemmesko til dame og herre, Møbler, Industri, DEKORATIONER, MIO design,OXIDO, Blomster, Clips, klemmer og nips, Lys og LED, Vaser og Potter, Interiør, Fad / bakker, Forhæng, Hylder, Lysestager, Lamper, Billeder / Plakater, Tavler, LYS OG LED, LED Alterlys, LED Bloklys, LED Fyrfadslys, LED Keglelys, LED Kirkegårdslys, LED Kronelys, LED Lanterne, LED lyskæde, HØJTIDER, Halloween, Jul, Gavekort, Udsalg, Tasker og Accessories, Kurve / Opbevaring, Kontor, Haveliv, Stue, Badeværelse og Køkken.

Store dele af vores sortiment bliver løbende skiftet ud og nyt kommer til. Årsagen til dette er, at vi simpelthen ikke kan lade være med konstant at blive inspireret, lave nye designs, lede efter loppefund og handle fra spændende grossister. 

Derfor kan du glæde dig over, at kunne se nye varer ofte, fra lige præcist dine favorit kategorier. Vælger du at trykke på en af ovenstående links, så kommer du ind på selve den kategoriside du trykker på. 

Tilføj nyheder til din ønskeliste

Har du fundet et produkt her på MIOMIO, som du er blevet lidt småforelsket i, men ikke er helt sikker på endnu. Så smid endelig varen på din ønskeliste her på MIOMIO. Måden du gør dette på, er blot at trykke på ønskeliste ikonet når du står på varen. Efterfølgende så kan du se varen, som du har tilføjet som nyheder til ønskelisten på denne side.

Hvad sælger MIOMIO?

Vi knuselsker alt hvad der har med boligindretning at gøre! Vi går op i det med ild og sjæl, både i eget hjem, men det gør os endnu mere glad at kunne hjælpe andre ved at sælge dem møbler og andre pyntegenstande, som kan præge deres hjem. Vores stilart er typisk indenfor en fransk og nordisk landstil, med et tvist af romantik og / eller den industrielle verden. 

På MIOMIO får vi nyheder ind dagligt, som en en god kombination af nyt og gammelt. Eksempelvis suser vi land og rige rundt for at finde ældre møbler, som vi kan sætte i stand og give et nyt liv i en ny bolig. Det sker blandt andet på forskellige loppemarkeder i Danmark, udlandet men derudover opkøber vi også møbler fra eksempelvis dødsbo.

Faktisk var det sådan set netop dette, som var hele ideen og passion, som lå bag MIOMIO da vi startede, som altså nu har udvidet sig og i dag sælger vi også fra andre forhandlere samt har designet vores egne tidsløse produkter, der passer ind til ethvert hjem. 

Bæredygtige produkter

Vi er kendte for at sætte stor pris på genbrugsmaterialer og naturmaterialer i træ, glas, jern, metal, messing, bambus, skind, kork mv. Lad os se nærmere på nogle af de nævnte her: 

Se eksempelvis vores mange produkter, som er produceret i kork lige her. Kork er et materiale som ikke bare er flot men som også er yderst funktionelt., eftersom det både er støjdæmpende, naturligt, bæredygtigt, brandhæmmende, holder på varmen og ikke mindst, så bidrager det til en god akustik i rummet. Vi har alverdens korkprodukter, så kig endelig ind i kategorien og bliv inspireret. 

Se eksempelvis vores mange produkter som er produceret i jern, som typisk er vores egne designs. Det kan eksempelvis være lysestager i farverne sort, hvid og raw. Kroge som du kan hænge alverdens ting på, eksempelvis jakker, morgenkåben, håndklæder eller viskestykker. Hylder som du kan montere direkte ind i væggen som svævende hylder, hvorpå du kan du stille nogle af dine yndlingsting, afhængig af hvilket rum du placere hylden i. Nogle af vores egne hylder har endda fået monteret en knage under, så den både fungerer som hylde og knage i et. Sidst men ikke mindst vores oxido plate, som du kan hænge på væggen til pynt eller anvende som opslagstavle, til billeder eller noter ved brug af magneter eller skrive på dem, med vores oxido tuscher. Disse tavler er helt unikke og derfor er ingen af dem ens. Se hele sortimentet med vores egne designs lige her

Se eksempelvis vores mange produkter som er produceret i skind lige her. Vi producerer ikke selv vores skind, men vi forhandler skind som er nøje håndplukket i og med at vi kun ønsker at videresælge de flotteste af de flotteste. Uanset om du er til langhåret lammeskind, korthåret lammeskind, gotlandsk lammeskind, hollandsk lammeskind, svensk melerede lammeskind, og imiteret lammeskind, så kan du finde et skind som kan pynte i dit hjem hos os. 

Husk at holde dig godt opdateret på MIOMIOs nyheder og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål! Vi står klar til at hjælpe. Derudover ønsker vi dig rigtig god shoppelyst 🙂 

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link
X