Viser 1–75 af 79 resultater

Tilbud
349.00DKK

Tasker og Accessories

Nøglesnor – Sort læder

75.00DKK
Tilbud
349.00DKK
Tilbud
349.00DKK

Tasker og Accessories

Nøglesnor – Cognac læder

75.00DKK
499.00DKK
Tilbud

Grydelapper og forklæder

Forklæde Kanvas – Sort

200.00DKK
Tilbud
350.00DKK
155.00DKK
398.00DKK
100.00DKK
375.00DKK
100.00DKK
100.00DKK
Tilbud
999.00DKK
100.00DKK
Tilbud

Alle MIOMIO produkter

MIOMIO Bæltetaske XL

699.00DKK
Tilbud
399.00DKK
349.00DKK
100.00DKK

Badeaccessories

Smykkeskrin med glasfront

249.00DKK
Tilbud

Grydelapper og forklæder

Forklæde Kanvas – Grå

200.00DKK
100.00DKK
Tilbud
349.00DKK
449.00DKK
349.00DKK
499.00DKK
499.00DKK
40.00DKK

Alle MIOMIO produkter

MIOMIO Notesbog – Sort Skind A5

299.00DKK
599.00DKK
Tilbud

Læder tasker

Pung – Læder sort

90.00DKK
Tilbud

Læder tasker

Pung – Læder Cognac

90.00DKK
Tilbud
1,100.00DKK
Tilbud
100.00DKK
399.00DKK

Læder tasker

Pung i sort skind

100.00DKK
480.00DKK
Tilbud
375.00DKK

Tasker og Accessories

Taske / shopper i beige

300.00DKK

Tasker og Accessories

Taske / shopper i Stone grå

300.00DKK

Tasker og Accessories

Taske / shopper i Rust

300.00DKK

Tasker og Accessories

Taske / shopper i mint

300.00DKK
Tilbud
1,199.00DKK
100.00DKK

I denne kategori, som vi har givet navnet tasker og accessories, der finder du altså tasker og accessories. Derudover finder du eksempelvis også kvalitets forklæder, som du kan have på i køkkenet, når du står og kokkererer. Bliv klogere på denne kategori i denne artikel, eller scroll op for at se vores fine udvalg. 

Lædertasker til både dame og herre 

På MIOMIO har vi både tasker i vores sortiment til kvinder og til mænd. Så uanset om du er på udkig efter store weekendtasker til herre og / eller skulder dametasker samt punge til kvinder – (eller mænd), så er det muligt at finde hos os, eftersom at alle vores tasker stort set er unisex. 

Naturlige lædertasker og bøffelskind

Vi sælger lædertasker og bøffelskind tasker, som fås i forskellige størrelser. Fx har vi modeller såsom crossover, computer tasker, toilettasker og rejsetasker. 

Kender du ikke til bøffelskind, så er det nu du skal pudse brillerne – det er nemlig et rigtig lækkert materiale, at anvende til eksempelvis tasker. I og med at læder (inkl. bøffelskind) er et naturprodukt, så kan den taske du får fingrene i være helt unik. Variation i både farve, udseende og overfladen vil nemlig forekomme og små ridser samt ar i skindet, er slet ikke ualmindelige – det er blot en charme og dermed er der ikke tale om produktionsfejl. Bøffelskind er et holdbart materiale, så du kan forvente at have din taske i mange år. 

Forklæder

Har du set vores forklæder? Måske kan du forkæle dig selv, eller din partner med et i julegave, fødselsdagsgave eller en ”bare en fordi gave”. Vi tror på, at enhver person som godt kan lide at stå i køkkenet eller ved grillen, vil blive glad for et af vores smarte forklæder. 

De er alle super lækre og fås i forskellige materialer. Eksempelvis kan du vælge dit kommende forklæde i et råt look af Kanvas eller bøffellæder. Noget tid efter det har været i brug, så vil de blive smukkere og smukkere, da patinaen i takt med at forkæles anvendes vil træde frem i materialet.

Lædertasker til enhver

Vores mindre crossbody tasker, kan du nemt tage med på farten, hvis du skal i byen, ned og handle, ud og vandre eller andet, hvor du kun lige har behov for det mest nødvendige. 

Mange af de skuldertasker vi har i dette materiale, kan du anvende til din bærbar computer, papirer eller som shopper tasker, hvis det passer dig bedre. Denne størrelse taske er fantastiske til arbejdet, hvis du er typen som slæber ting frem og tilbage mellem dit kontor og hjemmet – der kan nemlig typisk være meget mere i, end man lige går og regner med.

Sidst men ikke mindst, kan du anvende vores rejsetasker til at pakke dit tøj i, når du skal på ferie. Skal du med fly, så må du som oftest tage tasken med på flyet og du behøver derfor ikke stå og vente i en evighed på at bagagen bliver klar til at blive rullet ud frem til dig i lufthavnen. Bliver du vild med din nye rejsetaske, så kan du eventuelt overveje om du skal forkæle sig selv med en toilettaske der matcher til, i samme materiale. Du kan også anvende rejsetaskerne til sportstøj, eller andre større genstande som du har brug for at bære rundt på. 

I ny og næ har vi også rygsække i sortimentet hos MIOMIO. Ligesom vores skuldertasker, så kan denne type taske, også sagtens være god til arbejde, men også sport og vandring. En rygsæk sidder som oftest meget komfortabelt, hvis den er indstillet korrekt og tilmeld er de fleste meget rummelige. 

De fleste modetasker vi få ind i sortimentet fås i forskellige farver, men som oftest er det farverne sort eller cognac, der er de mest populære og derfor også dem vi sælger flest af.

Køb tasker fra MIOMIO – online eller i butikken

Du kan selv vælge, om du ønsker at købe en taske her på vores webshop, eller om du vil møde op i vores butik for at se, mærke og føle på produktet inden du tager dit valg. Nogle gange kan det også være rigtig fint, at prøve en taske på og se sig selv i spejlet – det er du meget velkommen til, uanset om du bestiller en taske hjem fra vores webshop, eller om du besøger os i butikken. 

Bor du i nærheden af Viborg, så kom endelig forbi os, og sig hej! Men bliv ikke trist, hvis dette ikke er tilfældet. Vi sender nemlig pakker til hele Danmark og det er nemt at returnere dine vare hvis du fortryder. Det vil sige, at uanset om du bor i Hørsholm, Helsingør, Rønne, Århus, Kalundborg, Kolding, Hillerød, Randers, Østerbro, Valby, Vejle, Helsinge, Vordingborg, Nørrebro eller et andet sted i Danmark? Så kan du sagtens lægge en ordre på vores webshop, som vi vil sørge for at sende videre til dig, så hurtigt som muligt. 

 

Tilbud, outlet og udsalg på billige læder tasker

Mangler du en taske, men synes det kan blive lige dyrt nok? Så hold godt øje med denne side. Vores tasker kommer løbende på tilbud, men vent ikke for længe med at købe den taske på tilbud, eftersom at vi ikke altid kan garantere at der er nok på lager. Er du blevet forelsket i en specifik taske, så er det bedre at slå til, så modellen ikke ender med at blive udsolgt. Er der en anden, som når at købe den taske du gerne ville have haft fingrene i? Så fortvivl ikke, vi får hele tiden nye varer hjem – også tasker. Derfor vil vi i nærmeste fremtid få nye tasker hjem, som højst sandsynligt (og forhåbentligt) også falder i din smag.

Kontakt MIOMIO hvis du har brug for hjælp 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, herunder materiale, størrelse eller andet? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar i supporten alle hverdage og vil hellere end gerne hjælpe dig. Du kan skrive til os på mail, ringe til os eller besøge os i vores butik hvis du alligevel kommet et smut forbi Viborg gågade. Vi stræber efter, at alle får en god shopping oplevelse, og derfor gør vi vores bedste for at svare på alle spørgsmål. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er tasker lavet af?

  Tasker kommer i mange farver, former og materialer, men de mest anvendte er læder, fake læder, plastik, bomuld, polyester og nylon.

 • Hvad er en crossbody taske?

  En crossbody taske kan bæres på tværs af kroppen, og hviler på skulderen. Den er komfortabel, og en favorit hos mange i hverdagen.

 • Hvad er accessories?

  Accessories er tilbehør til outfittet. Det er en bred betegnelse hvor både smykker, tasker, hårpynt og meget andet går ind under.

 • Hvad betyder accessories?

  Accessories betyder tilbehør til outfittet, og ordet kommer fra det franske ord accessoires. 

Køb dine julegaver allerede nu 🎅 Vi har forlænget din returret helt frem til d. 15. januar 2022 på alle køb i perioden: 18. oktober til 23. december.
Læs mere
close-image

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link