Glædelig første søndag i advent!

Det’ sørme, det’ sandt, det’ snart december. Der er få dage til, at vi går ind i årets sidste måned. En måned fyldt med æbleskiver, risengrød og hygge. Men første søndag i...
25. november 2022
3 minutters læsetid

Det’ sørme, det’ sandt, det’ snart december. Der er få dage til, at vi går ind i årets sidste måned. En måned fyldt med æbleskiver, risengrød og hygge. Men første søndag i advent står lige for døren allerede i slutningen af denne måned, hvilket betyder, at det første lys snart skal tændes i adventskransen og den første adventspakke skal pakkes op – hvis man selvfølgelig er så heldig at have adventskalender liggende derhjemme. Hvis ikke du har købt adventspakkerne endnu, så har vi måske en lille overraskelse til dig på shoppen. Men det kan du læse meget mere om herunder 😉

Du kan i dette blogindlæg nemlig læse lidt om, hvilke fine adventsprodukter du kan købe hos os. Vi håber, at du kan få lidt inspiration til dit adventspynt gennem indlægget – og så vil vi hos MIOMIO også gerne ønske jer alle sammen en rigtig glædelig første søndag i advent!

Det er blevet tid til at tænde lyset i adventskransen

Julen er hjerternes fest, og den højtid der virkelig kan samle familien til fælleshygge, julekalender og julegodter. Der findes mange juletraditioner, og nogle af dem er forskellige fra familie til familie. Men at tænde lys i adventskransen er en af de gamle traditioner, som altid vil holde ved. Hvordan adventskransen derimod ser ud er en helt anden sag. Der findes mange gode og smukke bud. Hos MIOMIO har vi selvfølgelig også et fint udvalg af adventskranse, som du selv kan dekorere lige præcis, som du ønsker det!

Vi har blandt andet de fineste murstensforme, der både har plads til bloklys, fyrfadslys og kronelys. Der er altså forme til en hver smag. Vores dekorative murstensforme er en ny og anderledes måde at lave en nem og personlig adventskrans. Og det rustikke træ i god kontrast til julelys og glimmer. Du kan blandt andet pynte murstensformene med grangrene, lyskæder, grankogler eller andet julepynt. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hos MIOMIO kan du blandt andet købe dine fineste grangrene med frost, som du kan bruge i din adventsdekoration. Vi har også et fint udvalg af grene med glimmer, juletrommer, en ranke i glimmer og meget andet julepynt, der måske kunne pryde murstensformene. Muligheder er der i hvert fald nok af, og vi håber, at vores forslag måske kan give lidt inspiration til, hvordan du vil pynte din adventskrans!

Er du ikke til murstensformene, så har vi også andre muligheder!

Hvis du ikke er så meget til murstensformenes udtryk, så har vi også de fineste lysestager med plads til fire lys i både vintage metal og sort. De kan også pyntes med vores ranke i glimmer eller måske endda en flot lyskæde, så der kommer mere lys i hjemmet. Du kan også pynte den med grangrene eller måske en sød nisse, en trompet eller en lille garde med tromme? Uanset, hvad du vælger, så er vi sikre på, at det bliver den smukkeste adventskrans i byen.

Og så kan du selvfølgelig også købe almindelige og LED lys til din adventskrans, så du får den samlede pakke i en ordre. Det er bare at tjekke vores store udvalg ud på shoppen.

Vi har lavet spændende adventspakker til jer

Ligesom du skal tænde det første lys i adventskransen, så er det som sagt også blevet tid til at åbne den første adventspakke. Hvad mon der gemmer sig bag det fine julepapir og gavebåndet? Hvis du dog ikke har investeret i adventspakker endnu, så har du mulighed for at købe adventspakker hos os. Vi har nemlig i anledningen af advent valgt at tilbyde jer spændende adventspakker inden for tre forskellige priskategorier fyldt med fine ting. Om du vil dele dem med andre, give dem til en du holder af eller forkæle dig selv, det er helt op til dig! Vi dømmer i hvert fald ikke – for bliver man egentlig nogensinde for gammel til gaver?

Vores adventspakker kan købes til 399 kr., 699 kr. og 899 kr., og vi vil gerne garantere dig, at pakkerne er alle pengene værd. Men hvad pakkerne indeholder, det må du jo finde ud ved at købe dem. Måske der er lige nøjagtig det i, som du står og mangler lige nu 😉

Du kan også købe en jutesæk i klassisk jute med, som du kan gemme pakkerne i. Så bliver pakkerne også en del af juleudsmykningen. På den måde ligner det, at julemanden har været forbi med fine pakker til de artige børn. Der ikke noget som en fyldt julesæk, der kan bringe den ægte julestemning frem i hjemmet!

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS