Svensk meleret

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Svensk meleret lammeskind, er en blanding af svensk og gotlandsk fåreskind

Svensk meleret lammeskind er i den grad kendetegnet ved deres smukke og lettere krøllede hår. Navnet meleret kommer fra svensk og betyder “spottet”. 

Svensk meleret lammeskind på MIOMIO

Leder du med lys og lygte efter lækre skind, til et bestemt formål eller blot fordi du har fået øjnene op for svensk meleret lammeskind? Så er du med garanti havnet det helt rette sted. Hos MIOMIO håndplukker nøje alle vores skind. Du finder nemlig ikke kun svensk meleret skind, men flere lækre typer af skind. I denne tekst, skal vi se nærmere på det svenske meleret. 

Alle produkter du finder på MIOMIO, herunder vores svenske lammeskind, er i høj kvalitet, med det formål at de både skal være dekorative, men selvfølgelig også funktionelle og dermed kunne tåle at blive brugt. 

Vi er en af danskernes favoritbutikker, når det kommer til lammeskind

Vi er stolte og glade for, at MIOMIO gennem årene er blevet mange danskeres favoritbutik, når det kommer til indkøb af bl.a. skind: Herunder svensk meleret lammeskind til hjemmet, der kan fås til forskellige behov. 

Hos MIOMIO mener vi ikke, at der findes noget mere lækkert, end et dejligt skind i høj kvalitet som både pynter i hjemmet. Det er dog også vigtigt at det på samme tid har nogle gode, naturlige og ikke mindst funktionelle egenskaber.

Det kommer ikke som et chok for os, at dette lammeskind er særligt populært. Og det gør det heller ikke for dig, når først du har set og mærket kvaliteten på denne type skind. Selvom dette lammeskind er meget populært, så finder du selvfølgelig, som tidligere nævnt, også andre typer af skind på MIOMIO. Du kan se alle vores skindprodukter her. Forskellige former for skind, giver forskellige udtryk i et hjem, derfor forhandler vi både: Langhåret lammeskind, korthåret lammeskind, gotlandsk lammeskind, imiteret lammeskind og svensk melerede lammeskind som er den kategori, du er inde på nu.

Køb svensk meleret lammeskind hos MIOMIO

Ønsker du at købe et produkt? Så findes der to måder du kan handle hos MIOMIO på. Du kan vælge at købe dit produkt her på webshoppen, eller i vores hyggelige butik, der har beliggenhed i hjertet af Viborg.

Vælger du at købe dit lammeskind her på webshoppen, skal du dog være opmærksom på fragt, hvis du ikke vælger at afhente varen i vores butik. Vi stræber efter at sende dine varer med dag til dag levering. Leveringstiden kan dog være længere op til helligdage, i sommerferie perioder samt jul.

Vores store butik / showroom er på 800kvm på adressen Ll. Sct. Peder Stræde 12, 8800 Viborg. Bor du i nærheden? Så kom endelig forbi og sig hej, uanset om du vil kigge på dette lammeskind, andre typer skind eller måske vores populære korkprodukter. Butikken ligger for enden af Viborgs hyggelige gågade. Den er nem at få øje på, og du kan tilmeld parkere ovenpå butikken, hvis du er i bil. Der er nemlig intet mindre end 60 p-pladser, på taget af MIOMIO hvor du altså må holde 3 timer. 

Svensk meleret lammeskind

Dette lammeskind kan for nogen, ved et hurtigt øjekast, forveksles det islandske lammeskind. Du skal dog ikke meget tæt på, for at erkende at der altså er tale om et svensk meleret lammeskind i stedet. Strukturen på dette lammeskind er anderledes. Det er fx. lettere krøllet i forhold til det islandske lammeskind. Og farver er typisk også noget anderledes på dette lammeskind, end på det islandske. 

Danskere og vores naboer her i norden, vi er generelt glade for det nordiske look og her hører et lammeskind til. Skind generelt er noget vi i norden har prydet vores hjem med, i rigtig mange år! Her hos MIOMIO vil vi faktisk gå så langt at påstå, at det næsten er umuligt ikke at falde pladask for det cozy udtryk, det giver i hjemmet med et ægte svensk meleret lammeskind.

Lammeskindet er både dekorativt, komfortabelt og varmeregulerende – ja du læste rigtigt. Det betyder altså, at du kan få glæde af dit skind året rundt, da det ikke bliver for varmt at sidde på, i din gamle lænestol. Din krop kan nemlig holde en behagelig temperatur, om du ligger med et skind, eller er hoppet i et par hyggelige lammeskinds sutsko.

Indret med svensk meleret lammeskind

Indretning er noget vi er særligt glade for, her i MIOMIO teamet. Vi elsker at hjælpe dig, med at indrette dit hjem med vores varer. I vores øjne, er et lammeskind tæt på uundværligt i enhver indretning. Et skind står nemlig godt i kontrast til de mange knapt så naturlige møbler og dekorationer, mange har i deres hjem.

Ligesom andre typer af skind, kan du hurtigt og nemt inkorporere det i din indretning – du kan fx. både bruge et svensk meleret lammeskind på sofaen, genopfriske din dejlige lænestol, på gulvet eller måske endda hænge det op. 

Du kan også vælge at klippe dit svensk meleret lammeskind ud i mindre stykker og anvende dem som fx. sædeskind, eller som puder til sofaen eller sengen, hvis du synes at et helt skind bliver for voldsomt.

Pleje af svensk meleret lammeskind

For at det ikke skal være løgn, så er svensk meleret lammeskind selvrensende og kræver minimal pleje.

Har du alligevel brug for at rense dit skind fra tid til anden, så skal du være opmærksom på at forskellige typer skind, kræver forskellige typer pleje.

Vil du være sikker på hvordan du plejer eller renser det dit skind korrekt, kan du med fordel sende det på et professionelt renseri. Har du alligevel mod på at gøre det selv, så følg denne vejledning.

Svensk meleret lammeskind – pleje

1) Ryst og støvsug forsigtigt dit svensk meleret lammeskind – det bør du gøre 3-4 gange om måneden som minimum, men du kan sagtens gøre det oftere.

2) Derefter bør du forsigtigt børste det, når det begynder at se lidt fnulret ud, så bliver dit svensk meleret lammeskind som nyt og får sit dejlige fluffy udtryk tilbage.

Svensk meleret lammeskind – vask 

1) Har du brug for at vaske dit svensk lammeskind, bør du gøre det i hånden og bruge en uldsæbe der skal indeholde lanolin. Brug skummet fra sæben, og fordel den forsigtigt.

Du bør aldrig vaske dit svensk meleret lammeskind, eller hvilket som helst andet type skind i en vaskemaskine.

2) Efter at have fordelt sæben, tag en fugtig klud og skyld den op ofte for at få alt sæben ud. Bliv ved til alt sæben er væk.

3) Ryst til sidst dit lammeskind så overskydende vand kommer af.

Svensk meleret lammeskind – Tørring

1) Læg skindet med hårene nedad på et tørrestativ.

Tør aldrig dit hollandske lammeskind i en tørretumbler, det ødelægger skindet og strukturen.

2) Tør ikke dit skind i direkte sollys, eller på direkte varme som en radiator.

3) Stræk skindet løbende, det sikre at dit svensk meleret lammeskind holder den naturlige form.

Kontakt MIOMIO hvis du har brug for hjælp

Vi er meget glade for, at du lægger din vej forbi vores webshop eller vores butik. Du skal vide, at vi vil være vores bedste for at hjælpe dig. Det gælder uanset om dit spørgsmål drejer sig om et produkt, et teknisk spørgsmål eller andet. Du kan kontakte os på både mail, telefon og besøge os i butikken. Sidst men ikke mindst, så ønsker vi dig en rigtig god shopping. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er svensk meleret skind?

  Svensk meleret lammeskind, er en blanding af svensk og gotlandsk fåreracer. Kendetegnet er i høj grad det smukke og lettere krøllende hår. 

 • Hvad er forskellen på det svenske meleret skind og det islandske lammeskind?

  Disse to skindtyper bliver oftest tæt sammenlignet, men der er altså en forskel. Svensk meleret skind er nemlig oftest mere krøllet. 

 • Hvordan plejer jeg mit svenske meleret skind?

  Svensk meleret lammeskind er i høj grad selvrensende og kræver minimal pleje. Skal det vaskes, så gør det altid i hånden med uldsæbe og en fugtig klud – og tør det endeligt på et tørrestativ med hårene nedad. 

 • Hvor kan jeg købe svensk meleret lammeskind?

  Du kan købe svensk meleret lammeskind her på MIOMIO.dk. Vil du se dit skind før køb, så har du også mulighed for at besøge os i butikken. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  Copyright © 2024 MIOMIO ApS