Solbriller

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Solbriller til dame og solbriller til herre

Shop dine nye solbriller hos MIOMIO. I vores sortiment har vi billige solbriller i god kvalitet fra ikke kendte brands. Du vil dog også kunne opleve, at vi indkøber mærkevarer fra flere kendte solbrille brands til både mænd og kvinder. Har du ikke stiftet bekendtskab med vores udvalg af solbriller endnu? Så scroll og bliv inspireret. 

Vi har både solbriller til mænd og dame solbriller

En solbrille er en uundværlig accessory, når solen begynder at vise sig fra sin allerbedste og varmeste side. Det gælder både, når vi kører bil, går en tur eller soler os på terrassen. Solbrillen beskytter desuden vores øjne mod sollyset, og så er den med til at udtrykke vores outfit. Designmæssigt er de altså helt i samme bås som smykker, hårpynt, tasker og andet accessories. De kan være med til at sætte prikken over i’et på det stykke tøj, du klæder dig i til en specifik lejlighed. Og derfor gør det ikke spor at have mere end et par liggende i skuffen. 

En solbrille er heller ikke forbeholdt hverken manden eller kvinden alene. Begge køn kan klæde sig med dem og se trendy ud i sommermånederne. Eller når vintersolen står lavt på himlen. Faktisk vil vi gå så langt og sige, at en solbrille hører til ethvert sommerlook. 

Vælg mellem billig solbriller eller designer solbriller 

Hos MIOMIO finder du billige solbriller i god kvalitet fra ikke kendte brands. Du vil dog også kunne opleve, at vi indkøber mærkevarer fra flere kendte solbrille mærker til både mand og kvinde. 

Da vores sortiment løbende bliver skiftet ud, kan du ikke altid forvente, at de samme modeller er på lager næste gang, du kigger forbi. Vi er nemlig ikke kendte for at købe store partier hjem af samme model. I stedet går vi efter det unikke, som alle ikke er ejer af. Det mener vi har meget større personlighed, end det alle de andre vælger. 

Køb solbriller på tilbud hos MIOMIO 

Hos MIOMIO går vi altid efter gode priser og god kvalitet. Men hvis du er en vaskeægte tilbudskriger? Så kan vi anbefale dig at holde ekstra godt øje med vores butikker, webshoppen, vores nyhedsbrev og vores sociale medier. Vi holder nemlig løbende tilbud, hvor du kan gøre et ekstra godt køb. Og det sker typisk, når vi får et større parti varer hjem, når vi har indkøbt varer til en ekstra god pris, eller når vi skal tømme lagret for at få plads til friske nyheder. 

Vælg mellem runde solbriller, store solbriller, firkantet solbriller, retro solbriller mv. 

Som vi tidligere har nævnt, skifter vores udvalg fra tid til anden. Og når sommeren begynder at nærme sig, får vi flere forskellige modeller hjem, end resten af året. Det udvalg, du typisk vil se i sommerperioden, er oftest meget forskelligt, så der er noget til enhver smag. 

Det kan være alt fra runde solbriller, store solbriller, firkantet solbriller, solbriller i leopard, sorte solbriller, farvede solbriller mf. Hvilket par du skal vælge, kommer helt an på din ansigtsform, og hvilken stil du gerne vil udtrykke. Er du typen, der godt kan lide at klæde dig i forskellige stilarter? Så er det en god ide at vælge en klassisk brille, der kan gå til det hele. Du kan også vælge flere forskellige typer, så du har til lidt af hvert. Scroll op og find et par, der passer perfekt til din stil. Eller læs næste afsnit, hvis du gerne vil vide dig sikker på, hvilken model, der passer til netop din ansigtsform. 

Hvilke solbriller passer til dit ansigt? Hvilke solbriller passer til mig? 

Når du skal finde ud af, hvilken model, der klæder dit ansigt bedst, er det en god ide at stille dig foran spejlet. Her skal du kigge nærmere på, hvilken ansigtsform du har. Måske er det hjerteformet? Måske er det ovalt? Måske er det aflangt? Måske er det rundt? Eller måske er det mere firkantet? Til hvert ansigt findes der briller, som er bedre end andre. 

Har du et hjerteformet ansigt? Så vil et par oversized solbriller være et helt oplagt valg for dig. Er det derimod aflangt? Så vil brede solbriller med et kraftigt stel være et bedre alternativ. De, som har runde ansigter, bør gå efter kraftige firkantede solbriller. Hvorimod et firkantet ansigt skal helt over i den anden boldgade. Deres bedste mulighed er nemlig runde solbriller med et tyndt stel. Og sidst men ikke mindst har vi det ovale ansigt. Det er muligvis den mest heldige ansigtsform, når det kommer til valg af briller. Har du et ovalt ansigt? Så vil de fleste briller faktisk gå an til din ansigtsform. 

Vi har endnu mere smart accessories at byde på

Er du vil med vores stilart? Så snyd ikke dig selv for at gå på inspiration i nogle af vores andre kategorier med: smykker, tørklæder, tasker og hår accessories. Her finder du alt fra: ringe, øreringe, ure, halskæder, armbånd, hårklemmer, elastikker, hårbøjle, hårspænder, bæltetasker, håndtasker, cross over mf. for blot at nævne nogle eksempler på vores udvalg.  

Køb din nye solbrille online eller i en af vores butikker

Uanset, hvor du bor i det kære Danmark, har du mulighed for at købe solbriller og andre ting fra MIOMIO. Du kan vælge at starte bilen og pege den i retning mod Randers eller Viborg. Her kan du nemlig komme ind i butikkerne, hvor du kan prøve hele vores udvalg.  

Du kan selvfølgelig også sidde hjemmefra og udvælge de solbriller, du godt kunne tænke dig. Og efterfølgende aflægge en ordre online. Alle ordre, der skal fragtes, bliver pakket forsvarligt ind i genbrugsmateriale. Vi går nemlig meget op i bæredygtighed og en tryg levering. Og vi stræber efter at pakke din ordre hurtigst muligt og sende den afsted med GLS. Fortryder du dit køb? Så fortvivl ikke. Du har altid 14 dages returret, når du handler over nettet. 

Har du brug for hjælp? 

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at udvælge de helt rigtige par. Du er også velkommen til at stille alle de spørgsmål, du har lyst til, hvis du f.eks. mangler information om et specifikt produkt. Vi kan kontaktes på både e-mail, telefon og i butikkerne.

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS