Havehynder

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Havehynder til dine havemøbler

Find flotte og komfortable havehynder her hos MIOMIO. Vi går meget op i boligindretning og flot design, dog uden det skal gå på kompromis med komforten.

Derfor tilbyder vi en lang række af moderigtige havehynder i stilfuldt og tidløst design, der samtidig er behagelige at sidde på.

Lækre havehynder til stole, havemøbler og havestole

Havehynder er det perfekte supplement til dine stole, havemøbler og havestole. Forbered dig på hyggelige sommerstunder i haven med havehynder, der både er flotte i design og komfortable at sidde på.

Læn dig tilbage i havestolen og nyd en kølig forfriskning på en varm sommerdag med en blød havehynde i ryggen. Det er dansk sommer, når det er bedst.

Det kan også være udfordrende at tænke kreativt med sin indretning af havemøbler. Her fungerer havehynder som et billigt, men funktionelt, supplement til din have-indretning.

Vælg mellem mange forskellige mønstre, farver og størrelser, så du dermed kan skræddersy din helt egen personlige indretningsstil til havemøblerne.

Hvis du mangler yderligere inspiration til din udendørs indretning, kan du med fordel se vores store udvalg af interiør og indretningsartikler til have og sommerhus.

Kompromisløst fokus på komfort

Vores havehynder er ikke kun pæne og stilfulde, de er også ekstremt komfortable. Det funktionelle element i en havehynde skal aldrig ignoreres eller undervurderes. Netop derfor sælger vi kun havehynder, som vi også selv synes er komfortable at sidde på

Havehynder kommer også i forskellige størrelser og faconer – med høj ryg, lav ryg, uden ryg osv. Fordi vi netop tager komfort og funktionalitet seriøst, tilbyder vi naturligvis også forskellige slags havehynder til lige netop det formål, som du skal bruge dem til.

Så hvis du er på udkig efter behagelige hynder til stole, havemøbler eller havestole kan du finde dem her hos MIOMIO.

Billige havehynder i flot design

Hos MIOMIO finder du altid stilrigtige produkter til lave priser. Og vores havehynder er naturligvis ingen undtagelse. Her på siden finder du billige havehynder til mange forskellige formål.

Vores billige havehynder betyder selvfølgelig ikke, at de ikke også er i et flot og stilfuldt design. Vi går nemlig meget op i at følge med de forskellige trends inden for boligindretning, og det gælder også for vores havehynder.

Så hvis du leder efter flotte havehynder, der er behagelige at sidde på, og som ikke koster en formue, er du havnet det rette sted. Find din næste billige havehynde her på siden.

Om MIOMIO

MIOMIOs DNA og røde tråd er genbrug og bæredygtighed. Alle varer hos MIOMIO er håndplukkede, og mange af vores varer er ægte, nostalgiske loppefund, som vi har brugt mange timer på at finde i både Danmark og udlandet. På den måde sikrer vi, at vi altid kan tilbyde vores kunder noget helt unikt. Vi producerer også vores egne MIOMIO-produkter, som du kun kan finde her i webshoppen eller i vores butikker.

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller besøge vores butikker, hvis du har nogen former for spørgsmål eller har brug for hjælp til at bestille en vare online. Vi bestræber os altid på at yde den bedste kundeservice, både online og i vores butikker. Derfor er vi stolte af vores +4-stjernede vurdering på Trustpilot, som vi hver dag gør alt for at opretholde og forbedre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opbevarer man hynder?

Mange vælger at købe en hyndeboks til opbevaring af deres hynder. Det er specielt hen over vinteren, at man typisk vil putte sine havehynder væk, så de ikke bliver udsat for unødvendig slid. Det er nemlig de færreste mennesker, der benytter haven og havemøblerne om vinteren alligevel.

Hvordan renser man havehynder?

Der er specielt udviklede rengøringsprodukter til rens af hynder og andre tekstiler – og hedder netop tekstilrens.

Du kan også lave dit eget rengøringsmiddel baseret på opvaskemiddel:

Tag 1 del flydende opvaskemiddel og tilføj 4 dele vand

Pisk blandingen grundigt (enten med hænderne eller et piskeris), og vent på det skummer. Det er nemlig selve skummen, som du skal påføre hynderne, og ikke væsken.

Test eventuelt et lille område på hynden først og se, om det virker efter hensigten.

Når du har bekræftet, at blandingen er god og fjerner snavs, skal du blot fortsætte med at påføre skummet på hynderne. Gnid forsigtigt skummet over hynden (anvend fx en blød børste), og skrab skummet af efterfølgende.

Tag en hvid klud og tør hynden af. Og ja, gerne en hvid klud, så vi er sikre på, at farven fra kluden ikke smitter af på hynden. Det vil ikke være særlig pænt.

Lad nu hynden lufttørre – og den er god som ny.

Hvornår skal havemøblerne ud?

Traditionen tro sætter vi havemøblerne ud, når vi går over til sommertid. I Danmark overgår vi til sommertid den sidste søndag i marts.

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS