Pynt til opslagstavler

Viser alle 52 resultater

Clips, klemmer og nips

Klips i sort metal – Lille

12,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Mini metal klemme – Sort

10,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Tegnestift nåle – 80stk, Sort

35,00 DKK

Alle MIOMIO produkter

Krog til ophæng – Sort

29,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Klemme i mat sort – Mellem

15,00 DKK
50,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Guld klemme – Mini

10,00 DKK
25,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Guld klemme – Mellem

15,00 DKK
50,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Guld klips – Lille

12,00 DKK
-11%
550,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Klips i sort metal – Stor

20,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Stor metal klemme – Sort

20,00 DKK
200,00 DKK
-15%

Alle MIOMIO produkter

MIOMIO Potteringe- Sæt – Sort

110,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Lille Klemme – Sølv

10,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Guld klips – Stor

20,00 DKK
265,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Guld Klemme – Stor

20,00 DKK

Alle MIOMIO produkter

MIOMIO Pottering – Sort / Stor

70,00 DKK
250,00 DKK

Alle MIOMIO produkter

Krog til ophæng – Guld

29,00 DKK
-11%
550,00 DKK
175,00 DKK
195,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Tegnestift nåle – 80stk, Hvid

35,00 DKK
150,00 DKK
-35%
259,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Tegnestifte RETRO – 100stk, guld

35,00 DKK
30,00 DKK
50,00 DKK

Alle MIOMIO produkter

MIO MIO Line hook – Hvid 10 cm

55,00 DKK
265,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Stor Klemme – Sølv

20,00 DKK
100,00 DKK

Alle MIOMIO produkter

MIO MIO Line hook – Sort 15 cm

75,00 DKK

Alle MIOMIO produkter

MIOMIO væghængt stage – Hvid

179,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Kridt marker- 2 mm // Hvid

60,00 DKK

Alle MIOMIO produkter

MIO MIO Line hook – Hvid 15 cm

75,00 DKK
175,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Kridt marker- 4.5 mm // Hvid

70,00 DKK
399,00 DKK
195,00 DKK
229,00 DKK
-37%
299,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Magnet XXL – Sort SUPER STÆRK

199,00 DKK
-25%

Clips, klemmer og nips

Eksklusiv Akryl – linial 30cm

45,00 DKK

Clips, klemmer og nips

Eksklusiv Akryl – linial 20cm

50,00 DKK

Vi har nåle til opslagstavle, magneter til opslagstavle, klemmer til opslagstavle mv.

I denne tekst kan du blive klogere på hvordan du kan pynte dette vidunderlige materiale, når du anvender kork som opslagstavle. Der er mange muligheder, kun fantasien sætter grænser!

Pynt til opslagstavler

Har du en eller flere opslagstavler i kork på væggen, der enten pynter i din stue, dit soveværelse, kontor eller et andet rum i din bolig? Så skal du vide, at du faktisk har mulighed for at pynte den på mange forskellige måder, så den bliver helt unik og endnu mere spændende at kigge på.

Det er rigtig mange gode grunde til, at have en opslagstavle i kork! Materialet er nemlig et super isoleringsmateriale, det er billigt, kan genbruges, er støjdæmpende, naturligt, bæredygtigt, bidrager til en god akustik i rummet og ikke mindst, så er det brandhæmmende og der udledes ikke forfærdelige giftige gasser, hvis der sættes ild til det.

Korkplader kommer i mange forskellige mål og tykkelser, og afhængig af hvilken plade du har, eller du godt kunne tænke dig, så er det muligt at hænge forskellige former for pynt på den. Her er nogle eksempler på mål, på opslagstavler du kan købe hos MIOMIO: 50×70, 60×80, 60×90, 60×100, 70×100 og 90×120.

Eksempler på pynt til dine opslagstavler kan være: Nipsting, Clips, Klemmer, væg lysestager, bøjler, clips med læderstropper, en hylde, knager, en vægvase eller andre dekorationer til din fine kork opslagstavle. Herunder vil du kunne blive klogere hvordan den enkelte dekoration, kan give et smukt udtryk på netop dit kork materiale, og bidrage til at gøre dit hjem endnu mere unikt. Men først, skal vi lige runde afsnittet der handler om, at sætte dit helt eget præg på din kork opslagstavle.

Sæt dit helt eget præg på din kork opslagstavle

Selvom der (måske) endnu ikke er pynt på din opslagstavle i kork, så er hver plade stadig helt sin egen. Materialet er naturligt og dermed har hver plade mere eller mindre et unikt udseende – der er i hvert fald ikke to opslagstavler, der er 100% ens.

Vil du gerne væk fra det helt naturlige look, så fortvivl ikke på, at det er muligt at male eller farve pladerne. Du kan vælge lige præcis den farve, som du gerne vil have, da de kork opslagstavler der sælges på MIOMIO, kan tage imod alle nuancer af farver.

Hylde som pynt til opslagstavle

Jovist, det er muligt at sætte en hylde op på en opslagstavle i kork. Hos MIOMIO sælger vi forskellige former for hylder, du kan pynte din opslagstavle med. Det kan eksempelvis være i form af, en dobbelt hylde i sort metal, en gallerihylde med bøjle, en hylde til krydderier, eller hvor der kan sættes en vase, en lysestage eller en pyntefigur på eller en hylde som magasinholder.

Mulighederne er mange, og de som har en kreative hjerne kan sikkert finde på endnu flere flotte ideer, at anvende hylderne på kork pladen på. På MIOMIO findes vores hylde i forskellige størrelser, så mon ikke, at der nok skal være en fin en, der matcher netop dit ønske af pynt, til din opslagstavle.

Lysestager og vaser som pynt til opslagstavle

Det er meget moderne i dagens Danmark, at hænge både lysestager og vaser op på væggen. Hos MIOMIO forstår vi ganske udmærket denne trend, for det ser super godt ud! Endnu flottere vil det være, som pynt til opslagstavler. Forestil dig en flot grøn plante, der hænger ud over en sort metalvase, hvor baggrunden er i kork. Det er simpelthen så smukt et syn. Har du svært ved at forestille dig det? så scroll endelig din mus op til produkterne igen og find en af vores vaser, hvor du på billedet kan se de flotte udtryk.

Magneter som pynt til opslagstavle

Magneter som pynt til opslagstavle, er noget de fleste forbinder med den traditionelle opslagstavle, hvor der hænger kedelige noter og måske kvitteringer eller regninger på, som skal huskes. Men det behøver altså ikke være så kedeligt en opslagstavle som den traditionelle, du måske kender fra din barndom. Med magneter på din kork plade, kan du eksempelvis hænge små fine billeder, et håndskrevet brev fra din kæreste, eller en tegning fra dit barn.

Cips og klemmer som pynt til opslagstavle

Nu bliver det altså hyggeligt! For med clips og klemmer som pynt til din opslagstavle, så bliver mulighederne mange. Som inspiration kan du eksempelvis hænge en kalender op ved hjælp af en clips eller klemme, du kan også få clips med en læderstrop, hvori du eksempelvis kan sætte et viskestykke i, eller du kan sætte nipsting fast i klemmerne, som skaber en dejlig hyggelig opslagstavle. Billeder, noter, eller tegninger fra dine beregner sig også fint til dette formål.

Bøjler og knager som pynt til opslagstavle

Dekorationer til opslagstavler behøver ikke kun at være pæne, de kan sagtens rumme begge dele, nemlig både at se flotte ud og være praktiske på et og samme tid. Bøjler og knager som pynt til din opslagstavle er fantastiske hertil! Du kan eksempelvis i din entre få lavet en korkvæg bag din garderobe, hvorefter du tilføjer en knagerække, enkelte knager eller laver en montering, som gør det muligt at hænge bøjler på. Gør du dette, så slipper du for en kedelig væg bag dit overtøj, der nu i stedet har fået en super flot og moderne makeover. En anden mulighed er, at anvende knager eller bøjer som pynt til din opslagstavle til eksempelvis viskestykker i køkkenet, morgenkåben i soveværelset eller til at hænge nips på i stuen.

Hvorfor vælge kork som materiale?

Som skrevet i starten af denne tekst, så er der massere af fordele ved at vælge materialet kork, herunder kork som opslagstavler. I denne tekst har vi været gennem forskellige måder, du kan pynte din opslagstavle på og som du nok har bidt mærke i, så er mulighederne mange – uanset hvilken stil du kan lide.

Materialet kork, bør bliver anvendt meget mere i de danske hjem, da det har mange fordele. Herunder vil vi nævne nogle af dem som eksempler; kork på væggen et dejligt isoleringsmateriale, der dermed både holder på varmen, er lydisolerede og støjdæmpende. Materialet kan nemt genbruges, det er helt naturlig og bæredygtigt, hvilket er ganske godt for vores klima. Sidst men ikke mindst, så er kork brandhæmmende og der udleder ikke forfærdelige giftige gasser, hvis der sættes ild til det. Derfor kommer vi ikke udenom at kork er det fantastisk materiale, der bør hyldes – det gør vi hos MIOMIO i hvert fald.

Vi håber at du finder det helt perfekte pynt til dine opslagtavler.

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er pynt til opslagstavler?

  Pynt til opslagstavler er genstande som tegnstifter, kroge, ophæng og andet der kan give din opslagstavle et unikt look.

 • Hvorfor skal jeg have pynt på opslagstavlen?

  Pynt på opslagstavler er både smukt og praktisk. På den måde kan du holde styr på indholdet på din opslagstavle, samtidig med at have et stilrigt udtryk. 

 • Hvilke slags pynt kan der komme på opslagstavler?

  Der er mange forskellige slags pynt til opslagstavler herunder tegnstifter, hylder, magasinholdere, væglyseholdere og meget mere.

 • Hvor kan jeg købe pynt til opslagstaver?

  Du kan købe pynt til opslagstavler på MIOMIO.dk eller i MIOMIO-butikken i Viborg.