Tavler og whiteboards

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål
-29%

Whiteboard ugetavle 20×60 cm

Original price was: 175,00kr..Current price is: 125,00kr..

På lager

Original price was: 175,00kr..Current price is: 125,00kr..Tilføj til kurv

Whiteboard tavle og glas magnettavle 

I denne kategori kan du shoppe din nye whiteboard tavle eller magnettavle i glas. Fællesnævneren for de to typer tavler er ikke kun, at du kan hænge papir og lign. op på dem med magneter. Dem du finder i kategorien her, kan du nemlig også skrive på med en kridt marker eller en whiteboard marker. 

Magnetisk glastavle eller whiteboard tavle til det moderne hjem

En opslagstavle er først og fremmest praktisk. Her kan familien nemlig skrive meddelelser til hinanden, hænge huskesedler op, invitationer, en madplan eller aktiviteter for ugen. Mulighederne er mange! 

Desuden kan en opslagstavle være ganske dekorativ i din boligindretning. Og det gælder uanset, hvor den bliver placeret i boligen. Du skal blot gå efter en opslagstavle, der matcher rummets øvrige stil. 

Er du på udkig efter en ny opslagstavle? Så glæd dig over, at der er massere af muligheder at vælge imellem hos MIOMIO. Vi har nemlig både: korktavler, kridttavler, glastavler, OXIDO tavler, jerntavler samt eg- og valnødtavler. Tryk på teksten herunder, hvis du gerne vil se hele vores sortiment af tavler. Eller bliv på denne side, hvis du udelukkende er interesseret i en magnettavle i glas eller en whiteboard tavle, du kan skrive på. 

Er du vild med magnettavler? Og behøver du ikke nødvendigvis en tavle, du kan skrive på? Så har du også mulighed for at se hele vores udvalg af moderne magnettalver her. Trykker du på linket, bliver du ført over til en kategori, hvor du både finder magnettavler, du kan skrive på, og magnettavler du ikke kan skrive på. 

Med fokus tilbage på kategorien du står i lige nu, kan du forvente at se modeller, der er meget forskellige i designet. Der vil derfor altid være noget til enhver smag. Vi har nemlig tavler i flere forskellige størrelser, former, farver og materialer. Få en beskrivelse af udvalget og hver deres egenskaber herunder… 

Whiteboard talve som ugeplan tavle til den travle familie

Først vil vi lige slå fast, at alle modeller i denne kategori kan være oplagte at anvende som en ugeplan tavle. Årsagen til, at vi nævner det, er fordi, at man kan skrive på dem med speciallavede tuscher. Og endnu smarte er det, at du nemt kan viske det skrevne ud igen.

Det gør tavlerne helt oplagte til at blive brugt på ugebasis. Måske skal Simon til fodbold onsdag, kamp lørdag, og om søndagen er det onkel Hans fødselsdag. Andre familier køber stort ind en gang om ugen, og de kan bruge tavlen til at skrive ugens middagsretter op. På den måde har de et godt overblik over, hvad der skal købes ind til. Flere af vores modeller er faktisk udviklet til at rumme hele ugens planlægning samt plads til kommentarer / beskeder. Og for mange familie er en ugeplan tavle et must have i hjemmet. 

Den traditionelle whiteboard tavle 

Den traditionelle whiteboard opslagstavle er nok den, de fleste af os kender. Vi kender den måske fra vores skoletid, på arbejdet eller i hjemmet til praktiske gøremål. Den bruges nemlig af mange til forskellige formål. Og den er et fantastisk redskab! Du kan nemlig skrive, alt det du vil på tavlen. Og efterfølgende kan du nemt viske det ud igen. 

Desuden kan du hænge små sedler, billeder og andet på tavlen ved hjælp af magneter. Vi har både tavler i hvid og sort. Og enten har de en træ- eller stålramme. De er ganske nemme at hænge op på væggen, og de vejer ikke særlig meget. 

Du skal vælge denne type tavle, hvis du har behov for en praktisk version. Og så skal du selvfølgelig kunne lide det traditionelle design. Kan du det? Så er denne type helt oplagt at hænge i køkkenet eller på kontoret. 

En whiteboardtavle kræver desuden ikke særlig meget vedligeholdelse. Den sviner ikke. Og du bliver ikke omgivet af støv, som du ellers ville, hvis du skrev med kridt på en kridttavle. Og når du har tegnet eller skrevet på tavlen, visker du det blot ud igen med en mikrofiberklud. 

En magnetisk glastavle er den moderne whiteboard magnettavle  

Denne type tavle er ret hot, moderne og udstråler nordisk design. Og den kommer i flere forskellige designs. V har både firkantet, runde og femkantet modeller. Og der medfølger stærke magneter med tavlerne, som kan holde på de ting, du ønsker at hænge op. Ligesom på whiteboardtavlen kan du også skrive på glasset her. Og når teksten er tør, kan det nemt viskes ud igen ved brug af tavlesvamp eller en tør klud. Ved mere grundig rengøring af din glastavle, kan du bruge helt almindelig pudsemiddel til glas. Præcis det samme som du bruger til dine spejle og en mikrofiberklud. 

Glastavlen er oplagt at hænge i køkkenet og kontoret. Men også i andre rum i boligen kan den give en form for charme til indretningen. Glasset giver nemlig et elegant udtryk som en flot vægdekoration.

Ikke nok med, at den er moderne, er den samtidig praktik. En magnetisk whiteboard opslagstavle er nemlig lige så god som en standard whiteboard tavle. Især når det kommer til at holde styr på familiens aktiviteter. På den kan du hænge være alt fra: Invitationer til fødselsdage, bryllupper, barnedåb, konfirmationer mv. Desuden kan alle familiemedlemmer skrive på tavlen, hvad de ønsker af indkøb. Og de kan skrive små søde meddelelser til hinanden. Forskellen på de to typer tavler er altså blot designet. 

Magneter til whiteboard tavle – tilbehør til din whiteboard tavle og glas magnettavle 

Til både din whiteboard og glastavle er det helt oplagt at tilkøbe magneter. Læs altid i produktbeskrivelserne, hvilke magneter, der anbefales til den enkelte model. 

Hos MIOMIO finder du mange forskellige fine designs af magneter. Vi har både: Flade magneter, runde magneter, store magneter, små magneter, ekstra stærke magneter og magneter med klips. Og farverne kan være alt fra sort, sølv, træ og hvide.  

Køb din glas magnettavle eller din whiteboard tavle billigt online eller i vores butikker

Alle produkter du ser på vores webshop, har du mulighed for at købe online. Vi behandler din ordre hurtigst muligt, og pakker den fornuftigt ind i genbrugsmateriale. På den måde sikrer vi os, at den kommer godt afsted uden at blive beskadiget. Og vi skåner miljøet. Transporten foregår med GLS, som fragter pakken hjem foran din hoveddør eller til nærmeste pakkeshop. 

Bor du i nærheden af Viborg eller Randers? Så vil vi elske at få dig på besøg i butikken. Vi har lokationer begge steder. Her kan du gå på opdagelse mellem vores mange valgmuligheder. Her finder du alt fra tøj, tasker, accessories, møbler samt pynte og brugsgenstande.  

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS