Øreringe

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse

Øreringe 

Rigtig mange kvinder kan ikke få nok øreringe. Heldigvis er det muligt at købe alle de par, der er plads til i dit smykkeskrin, når du handler hos MIOMIO. Vi har nemlig lave priser og forskellige designs. Det gælder uanset, om du er på udkig efter guldbelagte øreringe eller sølvbelagte øreringe. Har du ikke stiftet bekendtskab med vores sortiment før nu? Så scroll op og bliv inspireret af vores udvalg. 

Er du til øreringe i guld eller øreringe i sølv? Vi har guld øreringe og sølv øreringe til enhver anledning

Vores udvalg af øreringe i guld og øreringe i sølv består af sølvbelagte- og guldbelagte øreringe. Det vil sige, at disse modeller er lavet af metal og efterfølgende blevet belagt med enten guld eller sølv. Det gør dem mere prisvenlige, men ikke mindre charmerende! 

For mange kan det være svært at få nok, da hver ørering har sit helt eget touch på en påklædning. Af den årsag er det helt oplagt at vælge en belagt ørering, hvis den vel og mærke er i god kvalitet. Hos MIOMIO håndplukker vi nøje de varer, vi tager ind i sortiment. Og derfor kan altid forvente, at dem, du finder i vores udvalg, er holdbare. 

Vores sortiment at sølv- og guldbelagte øreringe kan bruges til enhver anledning. Afhængig af din påklædning til hverdag og fest, vil du dog højst sandsynligt foretrække dele af vores sortiment til hverdag og andre til festlige begivenheder. Vi har både små ørestikker, perle øreringe, hænge øreringe, lange øreringe, creoler øreringe og hoops, hvor guld og sølv spiller ind. 

Små øreringe - ørestikker i guld og ørestikker i sølv 

Ørestikker er perfekte til hverdagen. Men de kan også sagtens bruges til særlige begivenheder. Årsagen til, at vi nævner hverdagen, er, at de er ganske praktiske. Du kan nemlig nemt - uden problemer - sove med dine ørestikker i ørene. Og du lægger nærmest ikke mærke til, at du har dem på i løbet af dagen. Vores ørestikker i guld og sølv er alle belagte. Det gør dem mere prisvenlige. Men det betyder ikke, at de ikke er holdbare eller deres pris værd. Det er de bestemt. 

Vores modeller af små øreringe har forskellige former. Det kan f.eks. være alt fra hjerter, hjerter med sten, chunky hoops samt flade runde modeller med krystaller i.

Perle øreringe - øreringe med perle eller øreringe med perler

Flere af vores modeller er designet med de fineste perler. Nogle modeller har en enkelt perle, mens andre er designet med flere. Hos MIOMIO kan du finde både ørestikker, runde og hænge øreringe med en eller flere perler. Og perlerne kan være alt fra hvide ferskvandsperler til farvede. Modellerne er feminine, moderne og giver enhver kvinde en fantastisk udstråling. 

Hænge øreringe, hoops og lange øreringe

Vil du gerne have, at de er lidt mere iøjnefaldende? Så er det måske et par hænge eller lange, du er på udkig efter. ikke desto mindre får vi løbende nye modeller af disse typer på lager. De kommer i forskellige designs. Nogle er lange og slanke, og nogle hænger som en fin bue og tynd linje mod din hals. De giver alle et elegant og delikat udtryk - med enten et klassisk eller råt potentiale. 

Creoler øreringe - runde øreringe i Dansk design

Hvis du kender lidt til os i forvejen? Så er det sikkert ikke gået din næse forbi, at vi er ret vilde med beklædning, der udstråler luksuriøst boheme stil. Og det er netop, hvad creoler øreringe gør! Deres orientalsk inspirerede mønstre pryder øreringene. Og de sirligt ornamenterede halvringe hænger smukt fra de lette kroge. Med sådan et par  fra MIOMIO får du altså nogle meget feminine nogle, der tilfører dit look et glimtende strejf af boheme.

Kombiner dine øreringe i guld og sølv med vores andre fine smykker 

Vi har nemlig meget mere at byde på, når det kommer til smykker til kvinder. Og flere af vores modeller kan du matche på kryds og tværs, for at opnå det look du ønsker. 

Er du vil med vores stilart? Så snyd ikke dig selv for at gå på inspiration i nogle af vores andre smykke kategorier. Vælg mellem vores kategori med armbånd, ringe, ankelkæder, halskæder, ure og smykkeopbevaring. Eller klik på smykker her, for at se hele vores udvalg samlet. 

Nogle gange kan du være så heldig, at vi har tilbud på vores smykker, hvor du kan købe dem til ekstra gode priser. Vil du gerne holde øje med dette? Så kan vi anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, følge os på sociale medier og kigge forbi med jævne mellemrum

Køb smykker online på MIOMIO.dk eller i en af vores butikker

Du er meget velkommen til at kigge forbi butikken og se vores mange smykker i virkeligheden, før du beslutter dig for at købe eller ej. Her kan du mærke på kvaliteten og se størrelserne i virkeligheden. 

Bor du langt fra Viborg eller Randers? Så er det selvfølgelig også muligt at handle online. Og du skal ikke være nervøs for fragt eller retur. Vi pakker alle ordre grundigt ind i genbrugsmateriale. Det valg har vi taget for at skåne miljøet og for at sikre dit indkøb en god rejse mod din bopæl. Alle vores smykker bliver sendt med GLS, og vi sender afsted til hele Danmark. Fortryder du dit køb? Så kan vi trøste dig med, at du altid har 14 dages returret, når du handler over nettet. Derfor skal du blot følge vores returpolitik og sende den uønskede vare tilbage til os. 

Har du brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os

Hold dig aldrig tilbage med at kontakte os. Vi plejer at sige, at det er bedre, at du ringer en gang for meget end en gang for lidt. Det samme gør sig gældende i forhold til mails eller personlig betjening i butikken. Har du spørgsmål til et produkt, problemer med at købe online, spørgsmål til returnering eller blot ønsker hjælper til at udvælge et smykke? Så vil vi med glæde stå til rådighed. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  MIOMIO fysisk butik

  Besøg vores fysiske butik i hjertet af Viborg.
  Ll. Sct. Peder Stræde 12, 8800 Viborg

  Abningstider:
  Mandag – Torsdag kl. 10.00 – 17.30
  Fredag kl. 10.00 – 18.00
  Lørdag kl. 10.00 – 14.00

  Copyright © 2023 MIOMIO ApS