New York skillevæg

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

New Yorker væg

Køb New Yorker væg fra MIOMIO og tilføj et New Yorker look til din indretning. Denne skillevæg er perfekt til dig, der gerne vil dele et rum op uden at gå på kompromis med lys. De helt store fordele ved en skillevæg med glas er nemlig, at der kan strømme mere lys igennem dit hjem, samt at dine rum vil føles større og mere luftige. 

En New Yorker glasvæg er en skillevæg med glas 

En New Yorker væg er en skillevæg med et jernstel i et kvadratisk design. Og væggen kan både fås med og uden glas. Skillevægge er et af tidens populære indretningstrends, og med vores skillevæg får du både den praktiske effekt og det enkelte udtryk. Andre fordele ved en New Yorker glasvæg er, at du får nogle meget mere lyse og luftige rum. Og hvis du vælger en glasvæg, så vil væggen afdæmpe lyde og dufte fra de øvrige rum. En glasvæg kan desuden placeres i stort set alle rum. Og den er perfekt i lejligheder eller huse, hvor der ønskes et moderne udtryk.  

Hos MIOMIO får du en New Yorker væg i god kvalitet 

Alle New Yorker vægge fra MIOMIO er i god kvalitet. Og du kan enten lave dit eget ‘’New Yorker væg glas gør det selv projekt’’ eller du kan rådføre dig med en tømrer for vejledning eller hjælp til at få væggen monteret. Scroll op og bliv inspireret af vores forskellige udvalg. Her finder du bare skillevægge med store kvadratiske firkanter samt skillevægge med mange små kvadratiske firkanter. Desuden har vi skillevægge i New Yorker looket, der har et mere lodret design, som nærmest ligner sorte jern lameller. 

Er du vild med det rustikke New Yorker look? Så er en New Yorker væg et oplagt valg

Som tidligere skrevet er skillevægge et af tidens populære indretningstrends. Og ligeså vel er det populært at pryde dit hjem i et New Yorker look. Med vores skillevægge fra MIOMIO slår du derfor to fluer med et smæk ved at købe en New Yorker skillevæg. Og vælger du en model uden glas? Så kan du pynte den med forskellige genstande, der kan fuldende indretningen i rummet. Det kan f.eks. være en hængende lampe, grønne planter i hængepotter, eller du kan svinge et tæppe over en af de åbne kvadrater. 

Vi har også mange andre møbler, der udstråler det moderne New Yorker look

Hvis du er vild de glasvægge, du ser i denne kategori? Så snyd ikke dig selv for at gå på opdagelse i vores mange andre kategorier. Her kan du både finde møbler og andre genstande, der er perfekte til dette look. Se f.eks. vores udvalg af bænke, reoler, skænke og kommoder, skabe, rullevogne, sofaer, stole og borde som du kan indrette dit hjem med. 

Der er mange fordele ved en moderne newyorker væg / skillevæg i stuen og andre rum

Der er mange fordele ved at vælge en Newyorker væg til stuen og andre rum. Faktisk kan en new yorkervæg også bruges som rumdeler mellem stuen og soveværelse, stuen og køkken mv. Flere vælger endda at få monteret disse glasvægge på badeværelset. 

Udover det moderne design giver denne skillevæg mulighed for at få massere af lys gennem dine rum i boligen. Og det vil også medvirke til, at dine rum virker større, lysere og mere luftige. Vi mennesker har behov for lys i vores hverdag. Og derfor er denne løsning meget oplagt. Før i tiden byggede vi mange små rum. Den tid er slut. Nu begynder vi danskere at åbne op. Og her er det oplagt at anvende glasskillevægge i indretningen. For på trods af lys kan en skillevæg med glas stadig afdæmpe lyde og dufte fra de øvrige rum. Og det er ret belejligt, når vi f.eks. står i køkkenet og laver mad, når børnene leger i det ene rum eller når der lyder snorken fra soveværelset.    

Har du brug for en flytbar skillevæg? Så kan vi også hjælpe

Skillevæggen eller rumdeleren er bla. perfekt i soveværelset, i den store garderobe, cafeen eller butikken. Her kan du flytte rundt på den, som du ønsker. Og du kan dekorere den, som du vil. Den flytbare skillevæg er perfekt til dig, der gerne vil kunne dele dit rum op og nemt åbne op igen, hvis du skulle få behov for det. 

Hold øje med gode tilbud og få besked når der kommer nyheder

Er du vild med gode priser og tilbud? Og vil du gerne være en af de første, der får besked, når der f.eks. ruller nye new yorker vægge ind af døren? Så kan vi anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, følge os på sociale medier og kigge forbi med jævne mellemrum. På nyhedsbrev og sociale medier er vi gode til at holde vores kunder opdateret med relevante nyheder og tilbud. Og begge ting sker løbende. Vi får nemlig hele tiden nye og spændende interiør til hjemmet på lager. Og andre varer bliver sat på tilbud, så der er plads til alle nyhederne. 

Køb en billig New Yorker væg hos MIOMIO og rådfør dig evt. med en tømrer, hvordan den skal monteres i dit hjem 

Du kan handle hos MIOMIO online eller du kan besøge en af vores butikker. Valget er helt op til dig. Du skal dog bemærke, at vores større møbler f.eks. en newyorkervæg oftest skal fragtes med en fragtmand, da vores aftale med GLS ikke omhandler større og tunge møbler. Tjek altid vores information om fragt i produktbeskrivelsen på det enkelte produkt, så du ved dig sikker omkring fragt mulighederne. Du er selvfølgelig også meget velkommen til selv at afhente. Det kan især være fordelagtigt for dig, der bor tæt på den butik, hvor varen er opbevaret. 

Har du brug for hjælp? Tøv ikke med at kontakte os

Har du spørgsmål, brug for hjælp, eller savner du noget i vores sortiment med glasvægge? Så hold dig aldrig tilbage. Vi er både til at fange på telefon, e-mail og i butikkerne. Og vi vil hellere end gerne lytte, svare på spørgsmål og guide vores kunder til de rigtige køb.

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS