MIOMIO design Knager

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

MIOMIO knager
MIO Knager er skønne! Det kan bruges til alverdens funktionelle formål. Viskestykker, håndklæder, overtøj, badekåbe og mange andre ting, kan nemt blive hængt på en knage og dermed ikke være i vejen. Vil du have smukke knager i dit hjem? Så se vores rigtig fine knager, som vi helt selv har designet og produceret i ægte MIOMIO stil. 
MIOMIO knagerække til entreen
Eksempelvis har vi designet og udviklet en super flotte luksus knagrække, hvor du sagtens kan hænge overtøj på, som kan hænge fint i entreen. Den er produceret i massiv jern og er meget populær. Fås i både sort og hvid jern som begge udtrykker et enkelt og stilfuldt design. Knagerækken er væghængt og nem at montere på væggen. 

 MIOMIO knager med hylde 

Et design som virkelig har indtaget vores kunders hjem, er hylden hvorunder der er monteret knager. På den måde, fås to i en løsning – hvor parfumer, planter, porcelæn, krukker, krydderier, billeder og meget andet kan stå ovenpå, mens håndklæder, smykker, viskestykker, beklædning mf. kan hænge på knagerne under. 

Denne udstråling er enkelt, elegant og fungerer super godt til køkkenet, til badeværelset, til stuen, til entreen, til soveværelset, på børneværelset og alle andre tænkelige rum, hvor der er behov for en samlet løsning.  
MIOMIO enkelte knager
Er du hverken på udkig efter en hylde med knager, eller en hel knagerække, så fortvivl ikke, at det er muligt at købe enkelte knager i vores eget design. Dette design er minimalistisk og er ideel på badeværelset, køkkenet, i entreen til jakker, eller soveværelset til påklædning. 

Du kan vælge knagerne i sort eller hvid, i to forskellige størrelser, som du enten kan placere ved siden af hinanden, eller nøjes med en enkelt størrelse. Om du vil nøjes med en enkelt knage eller købe mange, så de udgør det større knagerække er helt op til dig – mulighederne er blot mange. 
Vidste du.. at vi har massere af andre knager og knagerækker i vores store sortiment. 
Udover vores eget design af knager, så sælger vi også andre knagerækker, som vi har nøje af udvalgt og indkøbt til videre forhandling. Selv producerer vi typisk vores knager i jern, men det er muligt at finde knager i messing, træ, krom, metal, marmor, egetræ, guld, stål, børstet stål, sølv, rustfri stål, med og uden skruer (selvklæbende), med og uden kroge i forskellige stilarter, såsom retro, klassisk, moderne, romantisk, nordisk mf. 

Vi sortiment bliver ofte fornyet og derfor handler det blot om at holde godt øje, indtil din drømme knagerække / knage dukker op. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier, så du ikke behøver tjekke vores kategorier hyppigt. I stedet kan du få besked direkte i din indbakke, eller på et socialt medie, når du afholder konkurrencer, har fået nyheder og eller køre tilbud / udsalg. 
Hæng dine MIOMIO knager på en korkplade – det er ultra moderne 
Du kan sådan set placere dine MIOMIO knager lige der hvor du ønsker! Det kan være på døren, på væggen eller du kan være på en af vores populære korkplader. Vidste du ikke, at kork er et af de materialer, som fylder mest i vores sortiment, så ved du det nu – og der er rigtig gode grunde til det. 

Kork er nemlig både lyddæmpende, 100% naturligt, genanvendeligt, bæredygtigt, brandhæmmende, holder på varmen og ikke mindst, så bidrager det til en god akustik i rummet. Desuden er det meget smukt at have hængene og dine MIOMIO knager kan monteres på korkpladen, så du ikke har en kedelig væg i baggrunden til dine knager. 

Det er super moderne og tilmed praktik at inddrage i din indretning. Du kan blive inspireret af vores korkplader lige her, hvor du også kan finde andre fine genstande at montere på pladerne. Det kan eksempelvis være lysestager til væggen, potteplanter til væggen, billeder og mange andre ting til hjemmet.
Køb MIOMIO knager online på MIOMIO.dk eller besøg vores 800 kvm store butik i Viborg
Det er op til dig, om du ønsker at shoppe online eller om du vil komme ind og se vores fysiske butik, som har beliggenhed for enden af Viborg´s hyggelige gågade. Her har vi intet mindre end 800 kvm til rådighed, hvor vi indrettet butikken hyggeligt med alle vores møbler, pyntegenstande og andet interiør. Butikken er nem at finde og du kan nemt og hurtigt parkere ovenpå butikken, hvor der er intet mindre end 60 p-pladser med 3 timers gratis parkering. 

I butikken vil du kunne se alle MIOMIOs knagerækker / knager og mærke på dem, inden du køber varen, og du kan tilmed tage dem med hjem under armen med det samme. Køber du online, så kan du godt nok ikke se varen fysisk inden køb, men du har de samme rettigheder med returnering og du kan tilmed bestille hjemme fra sofaen og blot vente på at din pakke med din / dine nye MIOMIO knager dukker op. Bor du langt væk fra Viborg, så virker det at handle online højst sandsynligt som en bedre ide, mens de der bor tæt på Viborg med fordel kan komme forbi butikken.  
Få al den hjælp af MIOMIO som du har brug for 
Hos MIOMIO ønsker vi alle vores kunder den bedste shoppingoplevelse og det betyder, at du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for vores hjælp eller blot har et spørgsmål, som du ønsker at vi skal besvare.

Ønsker du hjælp til at finde den helt rigtige knagerække / knager, som passer bedst ind i din indretning, så lad vores søde medarbejdere i butikken hjælpe dig med at udvælge det helt rigtige. Det kan også være at du har spørgsmål eller brug for hjælp til at købe varer online på vores webshop, eller at du har spørgsmål til levering, returnering eller vil videre mere om et enkelt produkt, så kontakt os endelig på telefon eller send os en mail. 

Uanset hvad, så ønsker vi dig held og lykke med at udvælge den helt perfekte knage i MIOMIOs design, som fremadrettet kan pynte i dit hjem. 
Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er MIOMIO knager?

  MIOMIO knager, er en dansk designet serie af knager fra MIOMIO. Alle MIOMIOs produkter er enkle og stilrene. 

 • Hvad er MIOMIO knager lavet af?

  Materialet som MIOMIO knager og knagerækker er lavet af, er massivt jern, og de fås i farverne sort og hvid. 

 • Hvor kan jeg købe MIOMIO knager?

  Du kan kun købe knager fra MIOMIOs eget design på MIOMIO.dk eller i vores butik. 

 • Hvilke tilbud er der på MIOMIO knager?

  Vi holder løbende tilbud på vores knager i MIOMIO design. Vil du tjekke op på vores tilbud, så besøg webshoppen, butikken eller følg os på sociale medier. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  Copyright © 2024 MIOMIO ApS