Viser alle 19 resultater

Bestik og køkkenredskaber

Bestik – 16 dele i æske – Guld

299.00DKK
Tilbud

Bestik og køkkenredskaber

Morter i sort marmor

155.00DKK
Tilbud
150.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Æggebæger i stentøj – Grå

25.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Tallerken – organisk akacia træ

69.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Salatbestik – Messing

100.00DKK
Tilbud

Bestik og køkkenredskaber

Morter i olieret akacia træ

150.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Salatbestik i olieret akacia træ

100.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Tea Infuser – Mesh, Guld

30.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Oplukker – olieret akacietræ

49.00DKK
Tilbud

Bestik og køkkenredskaber

Køkkenvægt i bambus – max 5kg

150.00DKK
Tilbud

Bestik og køkkenredskaber

Sugerør – Hvid

49.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Marmor krukke – Mellem Marble

180.00DKK
250.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Marmor krukke – Stor Marble

250.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Kaffeske – Messing finish

40.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Urtepotte – Lysegrå

259.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Urtepotte – Sand

259.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Bambus, Skewers

80.00DKK

Trænger dit køkken og borddækning til en opskriftning? så kan en nem og enkelt måde at gøre dette på, ske ved at skifte det gamle kedelige bestik og dine køkkenredskaber ud med nye lækre nødvendige og gode kvalitets redskaber, i lige de designs og mærker, som du godt kan lide. Hos MIOMIO forhandle vi køkkenredskaber i forskellige materialer, såsom; silikone, nature, oliventræ, keramik, valnød, jern, metal, messing mf. der alle er i så god en kvalitet at de kan sammenlignes med gammeldags køkkenredskaber. 

Køb salatbestik hos MIOMIO 

Hos MIOMIO sælger vi salatbestik i forskellige materialer og stilarter. Eksempelvis kan du finde salatbestik i rustfrit stål, der er belagt med messing eller sort lakeret, som fremgår i et ganske tidløst design. Et andet eksempel er vores salatbestik i olieret akacietræ træskaft, som har en mørk og varm træ farve, der kan give en virkelig flot konstant på et smuk pyntet bord. 

Kig under det enkelte produkt og få info omkring hvordan det skal plejes og om det kan tåle opvaskemaskine, er til venstre eller højre hånd og om det er uden kemi. Kemi eller ej, så vask altid dit nye bestik og andre køkkenredskaber, før den allerførste brug.  

Køb bestiksæt hos MIOMIO 

Dæk et flot spisebord med smukt service og ikke mindst et bestiksæt der passer til. Vi får løbende forskellige bestiksæt hjem, som kan indeholde bestik til alt fra 6 – 8 – 10 til 12 personer. 

Kig under det enkelte produkt og få mere info omkring hvordan det skal plejes og om det kan tåle opvaskemaskine og om du skal være opmærksom på andet.

Køb oplukker hos MIOMIO 

Det er også muligt at finde oplukkere i vores sortiment i forskellige materialer. Eksempelvis; rustfrit stål der er belagt med messing eller som er sort lakeret samt olieret akacietræ, som der også findes som salatbestik, der matcher til. 

Køb krukke hos MIOMIO 

Krukker er næsten uundværlige i køkkenet! I hvert fald hvis du spørger os 🙂 Heldigvis er vi så heldige, at have fundet en masse forskellige moderne og praktiske opbevaringsløsnings krukker, som vi kan sælge videre til dig. 

Disse kan være i glas, marmor, metal, træ og mange andre materialer. Af kendte brands kan du blandt andet være heldig at finde Nicolas Vahés smarte marmor krukker som fås i forskellige størrelser hos os. 

I vores krukker kan du komme alt fra piskeris, grydeskeer og paletknive, til blomster, salt og peber. Skal dine krukker ikke stå i køkkenet, så placer dem i stedet i stuen med en plante i, eller på kontoret eller børneværelset med tuscher, kuglepenne, linealer og sakse. 

Køb køkkenrulleholder og køkkenredskabsholder hos MIOMIO 

Vil du have en køkkenrulleholder der matcher dine øvrige materialer i køkkenet, såsom dit salatbestik og oplukker? så se nærmere på vores matchende køkkenrulleholdere, der blandt andet fås i olieret akacietræ, sten og rustfri stål. De er alle rigtig fine og stilfulde, og er dermed et ret lækkert funktionelt element, at have stående i køkkenet, i stedet for den almene kedelige holder til køkkenrullen. Du kan også placere dine professionelle knive eller andre vigtige køkkenredskaber i et af vores køkkenredskabsholdere, for at passe bedre på dem.

Køb Skewers hos MIOMIO 

Ligesom krukker, så har vi også været heldige at få lov til at forhandle spyd fra det kendte brand: Nicolas Vahé. Disse spyd er fremstillet af 100% bambus og er perfekte til at holde styr på din sandwich eller burger, når du skærer i den, så den ikke falder fra hinanden.Få komplimenter af dine gæster, når du invitere dem over til grillspyd, bruger eller andre retter, hvor spyd kan være ganske anvendelige at benytte. 

Køb morter hos MIOMIO 

Krydderier til maden, skal du selvfølgelig heller ikke gå ned på. De kan være med til at give den helt perfekte smags forkælelse – både ved første og sidste bid. Den dygtige person i køkkenet, kan helt sikkert ikke undvære en morter, som kan hjælpe med at kværne krydderier og kombinere dem til den helt perfekte sammensætning. 

Køb æggebærer hos MIOMIO 

Efter en dejlig aften med med venner, familie eller fjernsynet, så er det dejligt at vågne op til en skøn morgenmad. Vi har forskellige æggebærer i sortimentet – både i porcelæn og stentøj.   

Køb køkkenvægt hos MIOMIO 

For at være helt sikker på, at du vejer dine ingredienser helt nøjagtig op, så de passer til den opskrift, som du er ved at kigge på, så bør du få hjælp af en køkkenvægt, og hvorfor ikke vælge en, der også super fin at have stående, når den ikke bliver brugt. Fællesnævneren for alle vores produkter til køkkenet er, at de udover en funktion også skal have et designmæssigt udtryk, der stemmer overens med den franske og nordiske landstil – dette gælder også vores fine vægte. 

Psst. Vidste du godt, at vi sælger meget mere end bestik og køkkenredskaber til køkkenet. 

Klik her, og se alle vores varer, som du kan inkludere i din køkkenindretning – men pas godt på, vi har mange fine ting, og det er nemt at blive fristet til at købe mere end en vare – især hvis der er udsalg. I den overordnede kategori finder du alt fra krus, kopper, glas, porcelæn, stentøj, skåle, tallerkener, kander, karafler, grydelapper, forklæder, skærebrætter, bestik, køkkenredskaber, alt til opvask, div. køkken og dækkeservietter. 

Køb bestik og køkkenredskaber online eller vi vores butik i Viborg

Bor du langt fra Viborg, så glæd dig over at det er muligt at handle online her på vores webshop. Det er ganske nemt – du skal blot vælge det bestik, køkkenredskab eller nogle af vores andre produkter og lægge dem i kurven, hvorefter du indtaster dine betalings- og leveringsinformationer. 

Bekymre dig ikke om fragten. Vi pakker dine varer ind i bæredygtigt genbrugsmateriale, når vi sender vores varer afsted med GLS mod en pakkeshop nær dig. Du kan derfor være ganske rolig omkring at dine varer bliver leveret til dig sikkert og nemt, og i et materiale der er bæredygtigt. 

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at besøge os i butikken, hvor du kan snuse rundt mellem vores mange valgmuligheder af bestik, køkkenredskaber, møbler og andre ting, som du kan indrette dit hjem med. Fordelen ved at komme ned i butikken er, at du kan mærke, føle og se alle vores varer inden du køber dem, samt at du får dit indkøb med hjem med det samme. 

Køb flot og billigt bestik og køkkenredskaber hos MIOMIO til madlavning

I ny og næ holder vi tilbud på vores bestik og køkkenredskaber, og her kan du være heldig at gøre et rigtig godt kup. Hold øje med denne side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på sociale medier, hvis du ikke vil undgå at blive informeret. Vi holder også løbende forskellige konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde udvalgte produkter fra vores sortiment. 

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, tekniske udfordringer eller ønsker du hjælp til at udvælge de helt rigtige produkter, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os? Vi sidder klar ved computeren, ved telefonen eller står parat i butikken til at hjælpe dig, uanset hvad problematikken eller spørgsmålet måtte dreje sig om. 

Skriv til os på mail, ring til os på telefonen eller besøg os i vores butik som har beliggenhed i hjertet af Viborg. Vi har adresse på Ll. Sankt Peder Stræde 12, 8800 Viborg og det er ret nemt at finde os, uanset om du kommer i bil, er på cykel eller er på gåben. 

Vil du besøge os i butikken og kommer du i bil, så kan du med fordel parkere ovenpå butikkens tag, hvor der er 60 parkeringspladser, som tilbyder 3 timers gratis parkering. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvilket bestik skal jeg vælge?

  Når du står og skal vælge bestik, er det hensigtsmæssigt at bestikket har den rigtige størrelse og tyngde, og ligge godt i hånden - bestikket skal også være skarpt, så du nærmest ikke mærker at du anvender bestik.

 • Hvordan ligger bestik?

  Start altid yderst, og arbejd dig ind når du lægger bestik. Dine gæster anvender bestikket fra yderst til inderst. Gafler skal ligge til højre, og knive til venstre. Ved suppeservering skal skeen placeres yderst til højre.

 • Hvordan fjerner man rust på bestik i opvaskemaskinen?

  Hvis der kommer (flyve)rust på bestikket kan du med fordel køre en opvask kun med bestikket i, og tilføje en teske citronsyre. På den måde vil du få bugt med rusten på dit fine bestik. 

 • Hvor kan jeg købe køkkenredskaber og bestik?

  Du kan finde lækre køkkenredskaber og bestik på MIOMIO.dk og i butikken i Viborg.

Køb dine julegaver allerede nu 🎅 Vi har forlænget din returret helt frem til d. 15. januar 2022 på alle køb i perioden: 18. oktober til 23. december.
Læs mere
close-image

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link