Viser alle 29 resultater

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Det er næsten umuligt, ikke at forelske sig i mindst én af de mange indretningsmuligheder, der findes med anvendelse af kork i dit hjem. En del af os kender kork tilbage fra vores barndom, hvor den især blev andet som populære dækkeservietter til både glas og tallerkener. I dag har trenden fra 70’erne, i stor stil fundet sin vej tilbage i mange danske hjem, og materialet anvendes til meget mere end dækkeservietter. 

Den moderne opslagstavle 

Det er rigtig mange gode grunde til at anvende kork! Kork kan bruges til meget mere end bare at være en opslagstavle. Det er blandt andet et super isoleringsmateriale, er billigt, kan genbruges, er støjdæmpende, naturligt, bæredygtigt, bidrager til en god akustik i rummet og ikke mindst, så er det brandhæmmende og der udleder ikke forfærdelige giftige gasser, hvis der sættes ild til det. 

I denne tekst kan du blive klogere på hvordan det vidunderlige materiale kan pynte i din bolig som opslagstavle, uanset hvilken stil du har og på mange forskellige måder. 

Din opslagstavle kan bruges til meget mere end en traditionel opslagstavle, hvor du hænger sedler på. I stedet for sedler, kan du eksempelvis pynte din stue med to korkplader over hinanden på væggen, og hænge en væg dekoration ovenpå. Det er super flot og super moderne! Du kan også vælge vores plade, hvor opslagstavlen fungere som et verdenskort. Verdenskort har mange danskere hængere i deres hjem, men hvor mange har den helt unikke udgave af verdenskortet i netop kork? Du vil højst sandsynligt blive mødt af komplimenter fra dine gæster, når de ser dette smukke verdenskort i kork, pynte dit hjem. 

Kork opslagstavler er unikke

Køb din opslagstavle i kork efter det mål, du er på udkig efter, med eller uden ramme. Opslagstavlerne kommer i mange størrelser (fra lille til stor). Her er nogle eksempler på mål, på opslagstavler du kan købe hos MIOMIO: 50×70, 60×80,  60×90, 60×100, 70×100 og 90×120. Er det ikke en af ovenstående størrelser du er interesseret i, så køb en stor plade og få den skåret til i ægte DIY stil 🙂 Derudover kan du sætte dit eget præg på dit korkprodukt, i og med at materialet er naturlig og dermed er ingen af pladerne helt ens. 

Du kan også vælge lige præcis den farve som du gerne vil have, da vores korkplader både findes i lys og mørk og ellers er det muligt at male eller farve kork. Så hvis du er typen der elsker hvid, sort eller blå – så kan du altså sagtens gå i krig med at skifte farven på din opslagstavle. 

Få en opslagstavle i 3D lavet af kork

Opslagstavler i 3D gør, med garanti op med den klassiske opslagstavle! Hos MIOMIO findes vores luksus korkplader også i 3D. Vælger du denne, så får du altså en opslagstavle, der har et helt unikt udtryk og i allerhøjeste grad gør op med de gamle og traditionelle kork løsninger, hvis nøglefunktioner var at være praktiske. Luksus opslagstavler i 3D har selvfølgelig stadigvæk alle fordelene, som den velkendte korktavle, blot i en ny moderne og unik forklædning. 

Kork på væggen lydisolere dig fra naboen

Bor du i lejlighed? Så bliver du højst sandsynligt lykke over at høre denne nyhed. At din opslagstavler på væggen i kork, faktisk  fungerer som lydisolering mellem jer. Ja, det er helt korrekt – den går begge veje. Det vil sige, at du behøver heller ikke være nervøs for, om din nabo lytter gennem væggen, når du fortæller sladder til dine venner, som bestemt ikke kommer din nabo ved. 

Kork er et naturmateriale der fås i mange mål, herunder tykkelser. Vores tilbud er både, at du kan både få din opslagstavle som selvklæbende eller som plader. Det selvklæbende materiale er meget tyndt, men har alligevel en lydisolerende effekt, selvom pladerne selvfølgelig er mere effektive til dette formål. 

Anvend kork opslagstavler som underlag 

I og med at opslagstavlerne fås i mange forskellige størrelser, kan de med fordel også anvendes som underlag, præcist ligesom i de gode gamle dage – måske bare i en lidt mere moderne indretning, der matcher den nutid vi lever i i dag. Har du eksempelvis børn, så kan to korkplader på væggen over sengen se ret smart ud! Derudover så vil det skabe en god dynamik i rummet, også at anvende kork et andet sted på børneværelset, uden at blive for meget. Eksempelvis kan en opslagstavle, som et underlag på dit barns skrivebord se fint ud! Dette kan bruges til eksempelvis at stille computeren ovenpå, eller når barn skal lave lektier mv. 

Hvorfor vælge kork som materiale? 

Som skrevet i starten af denne tekst, så er der massere af fordele ved at vælge materialet kork, herunder kork som opslagstavler. For det første, så er kork på væggen et dejligt isoleringsmateriale og holder på varmen, hvilket især gør dette materiale velegnet til at hænge op på væggen i bygninger, såsom ældre Københavner lejligheder, for at hjælpe med lydisolering til naboen og hold på varmen, da der oftest ikke blev lagt fokus på dette problem dengang bygninger blev opført. Derudover, så kan materialet nemt genbruges, det er dejlig naturligt, hvilket gør det bæredygtigt og ydermere, så bidrager opslagstavler / plader på væggen i kork til en rigtig god god akustik i rummet. Det vil sige, at hvis du har højt til loftet og en klag i rummet når du snakker, så kan en korkplade afhjælpe dette problem. Sidst men ikke mindst, så er kork brandhæmmende og der udleder ikke forfærdelige giftige gasser, hvis der sættes ild til det.

Derudover kan kork blive brugt på utallige måder! Det er altså ikke bare flotte opslagstavler, som vægpynt der er tale om. Du kan blandt andet også lave flotte juledekorationer og pynte dine møbler med selvklæbende kork, rullekork, eller eksempelvis pifte en bordplade op ved at betrække den i et selvklæbende kork materiale, eller du kan beklæde skuffer, skabslåger eller andre overflader – det er kun fantasien der sætter grænserne. 

Du er måske allerede hooked på ideen om kork i dit hjem? I så fald er du velkommen til at shoppe løs i vores store sortiment af kork. Har du nogen spørgsmål til brug af dette materiale, så skriv endelig til os i supporten! Vil hjælper hellere end gerne personligheder der ligesom os, er fuldstændig vilde med materialet kork, herunder opslagstavler i kork.  

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link