Billeder / Plakater

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Køb billeder og plakater på MIOMIO med massere af karakter

Hos MIOMIO kan du købe mange forskellige plakater, som kan pynte i næsten ethvert hjem. I denne tekst kan du blive klogere på de forskellige former plakater vi sælger, på vores webshop samt i vores fysiske butik i Viborg. Nogen gange kan der være plakater som ikke er lagt online på vores webshop, så besøg gerne butikken hvis du vil sikre dig at se hele udvalget.  

Køb billeder / plakater hos MIOMIO med eller uden rammer 

Hos MIOMIO sælger vi forskellige former for plakater, og du vil højst sandsynligt finde et eller flere tilbud, hvor du godt kan forestille dig vores billeder eller plakater hænge i dit hjem. Vi går op i, at vores plakater er billige og at de passer til stort set alle rum i hjemmet – både stuen, køkkenet, soveværelset, børneværelset, gamer rummet, teenager pigeværelse, og ja, endda badeværelset. Plakaterne i vores produktsortiment bliver løbende skiftet ud, og det vil altså sige, at du ikke kan forvente at se den samme blomster / planter / natur plakat flere måneder i træk, eller hvis der den ene uge er en stjernetegns plakat, så er det ikke sikkert at den er der uge efter. 

Bestiller du via webshoppen, så slipper du for at lette rumpen fra sofaen. Du kan altså sidde godt med computeren på skødet, lægge din ordre og skal blot vente på at modtage din ny plakat. Vil du gerne se varen inden du bestiller, så vil vi altid anbefale dig at møde op i vores fysiske butik hvor du kan se produkterne i virkeligheden og nemmere vælge hvilke produkter det er, som du gerne vil eje. 

Scroll op, hvis du vil se de plakater, vi sælger her på webshoppen

Finder du en plakat, som du synes virker interessant, eller som du tænker kan pynt pænt hjemme hos dig? Så vent ikke med at trykke på den pågældende plakat, for at få mere info om den, se flere billeder af den og få mulighed for at lægge plakaten i din kurv, hvor efter du har mulighed for at købe den her på webshoppen. 

Fællesnævnen for mange af de plakater vi tager ind i sortimentet er, at de er lavet grafisk flotte, for os er det kunst, nogle er retro, med print af et nordisk abstrakt tvist. Andre plakater kan være af dyr (blandt andet fugle), et citat, et verdenskort, have inspiration fra Danmark, herunder København, Odense og Århus for blot at nævne nogle eksempler. 

Farve / design plakater / posters til hjemmet

Sorte og hvide plakater går bare aldrig af mode! Det kan vi sagtens mærke på de ordre vi får ind på de farveløse plakater. De passer nemlig ind i mange stilarter og bliver beundret af mange, på grund af de typiske enkelte udtryk. 

Andre er vilde med farver og kan ikke få af, at pynte deres væg med plakater i en gul eller grøn farve. Derfor imødekommer vi også kunder der ønsker dette. En plakat med farver, kan pifte selv det mest kedelige hjem op. Der er tilmed mulighed at fordybe sig godt i et billede, fyldt med forskellige indtryk og farveblandinger. 

 

Jern tavler som billeder hos MIOMIO 

Hos MIOMIO kan du også købe jern tavler, der kan pynte på væggen som et billede. Du kan enten lade tavlen smukkesere din væg, eller du kan bruge en magnet til at hænge et lille billede fast på tavlen. Jern Tavler bruges oftest i de hjem, hvor der ønskes at sætte prikken over i’et for en industriel stil, hvor jerne tavlen fungerer rigtig godt, i og med at de er rustikke og unikke. Alle vores jern tavler er belagt med en flot kraftig epoxy behandling. Dermed kan vi altså forsikre dig for, at ikke to af vores jern billede tavler er ens. Du kan også skrive på din jern tavlerne, det kan eksempelvis være citater, som er meget populære i dagens Danmark. 

 

Forskellige størrelse på billeder / plakater hos MIOMIO 

Hos MIOMIO har vi plakater og billeder i forskellige størrelser. Eksempelvis kan du være heldig at finde størrelserne 30×40, 50×70, 70×100, 100×70, for blot at nævne nogle eksempler. I og med at vores sortiment skifter løbende, så kan du ikke altid forvente at vi har plakater hjemme i alle størrelser. Du kan trykke ind på hver plakat, for at få et fuldt overblik over hvilken størrelse der er tale om, for det enkelte billede. Vores jern billeder findes også i forskellige størrelser, alt lige fra små til store. 

Hvor man kan købe billeder / plakater? 

Der findes rigtig mange webshops og butikker, som sælger både billeder og plakater. MIOMIO er blot en af dem, og du skal vælge den udbyder hvor du finder de flotteste designs, som er i god kvalitet til en god pris. Vi er meget stolte af vores plakater, da vi mener at de udtrykker et moderne design og de matcher mange af vores andre produkter, som uden problemer kan hænge tæt på hinanden og pynte i det samme rum. 

Har du spørgsmål til vores billeder / plakater, så skal du ikke holde dig tilbage med at skrive til os, ringe eller smutter forbi butikken. Vi vil gerne gøre vores for, at du finder de billeder eller plakater, som du leder efter. Vi hjælper også gerne inspiration, til hvilke produkter der passer godt til hinanden, hvis du er på udkig efter mere end en. 

Køb plakater på MIOMIO online 

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at du kan købe plakater online her på MIOMIO. Som tidligere skrevet så er fordelen den, at hvis du bestiller du via webshoppen, så slipper du for at lette rumpen fra sofaen og tøffe ned i vores butik. I stedet kan du sidde derhjemme og bestille fra din sofa, din spisebordsstol eller fra dit hjemmekontor og blot vente på at dine varer kommer frem med posten. Dette betyder altså, så selvom du ikke bor i Viborg hvor vi har butik så er det nemt for dig at handle hos os – det gælder uanset hvor du bor i Danmark / EU – indbyggere i Aalborg, Esbjerg, københavn, Århus og endda Oslo kan eksempelvis handle på MIOMIO. Vi byder alle velkommen med åbne arme og håber på at kunne give en god shoppelyst. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er plakater?

  Plakater er designs på papir af enten illustrationer, fotografier eller grafisk materiale som kan pynte og give et personligt udtryk til dit hjem.

 • Hvor må man hænge plakater op?

  Kun fantasien sætter grænser, og plakater kan hænges op i alle hjem og rum. For at forlænge plakatens levetid og give et smukt udtryk kan du med fordel putte den i en fin ramme.

 • Hvordan hænger man plakater op?

  Du kan hænge dine plakater op med magneter, tegnstifter og tape. Hvis dine plakater er ramme kan de hænges op med søm eller skrue alt efter væggens materiale.

 • Hvor kan man købe plakater?

  Hos MIOMIO har de et stort udvalg plakater, som både kan købes i MIOMIO.dk eller i butikken i Viborg.

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  Copyright © 2024 MIOMIO ApS