Shoppere

Viser alle 11 resultater

69,00DKK
-22%
699,00DKK
-33%
999,00DKK
-38%
-38%
-36%
-40%
900,00DKK
-22%
699,00DKK
-47%
799,00DKK
-25%
1.200,00DKK

Shopper taske / shopping bag  

Find din nye shopper taske hos MIOMIO. Taskerne i denne kategori er alle store rummelige tasker. Og du kan med fordel bruge dem til arbejdet og til shoppeturen. Eller når du skal afsted på weekendtur. I tasken kan du nemlig pakke alle dine indkøb, din computer og andre genstande pænt væk. Og ganske let og elegant bære rundt på det i tasken. Helt uden, at det kan ses. 

Store tasker og shopping bag i højeste kvalitet 

Vi går udelukkende efter højeste skindkvalitet. Og vores sortiment henvender sig derfor især til de kvinder, der værdsætter at have deres tasker i mange år frem. Kvaliteten hos os står dog ikke alene. Du finder nemlig forskellige fine designs. Og der er noget til enhver smag og personlig stil. Er du eksempelvis til et vintage look? Så se nærmere på de tasker, der har en flot struktur i skindet. Er du mere trendy i stilen? Så er det nærmere vores tasker, der er dekoreret med flotte polstrings detaljer eller bobleflet. Har vi ikke nævnt noget for dig i nu? Så fortvivl ikke. VI har også flotte valmuligheder, der er minimalistiske og tidsløse.  

Vælg en ægte læder shopper taske 

Der er mange gode grunde til at vælge en shoppertaske i læder. De er nemlig kendte for at være enorm holdbare. Og du kan derfor forvente, at du har din taske i mange år frem. Det er især vigtigt at fokusere på kvalitet og holdbarhed, når det kommer til en taske i denne størrelse. Da der kan være meget i, kræver det gerne robuste hanke eller remme, der kan tåle vægten.  

Desuden kan du forvente, at din shoppertaske i læder eller skind kun bliver pænere med tiden, da der vil fremkomme patina i læderet. Det er både charmerende og typisk en form for kvalitetstegn. 

Shopping bag / shopper taske med lynlås eller magnet

Hvad er du mest til? Skal din taske lukkes i toppen med lynlås eller med en magnet? Der er fordele og ulemper ved begge valgmuligheder. Og derfor skal du vælge den type, som du føler dig bedst tilpas med. Betyder det ikke så meget for dig, om det er den ene eller anden lukkefunktion? Så lad valget om din nye taske gå på andre overvejelser. Eksempelvis størrelse og design. Flere af vores modeller findes også med en lille clutch indeni, hvor du kan lægge din pung, mobil eller makeup. 

Find din shopping bag / shopper taske på tilbud

En shopper er en fantastisk taske! Den kan nemlig rumme de mest praktiske ting, som vi altid gerne vil have med på farten. Og det er endda helt uden, at det ser klodset eller voldsomt ud. Når tasken hænger på skulderen, er den nemlig ganske elegant. Mens den indeni er meget rummelig. 

Det er dog ikke altid, at det lige er den store taske, du gerne vil have med, når du skal ud af hjemmet. Og heldigvis har vi også andre modeller på lager. Vi har opdelt vores taske kategorier således: Tasker, bæltetasker, Clutch, Laptop, håndtaske, toilettaske, rejsetaske, læder taske, mobiltaske og punge. Og du kan være heldig at finde flere modeller på tilbud!