MIOMIO design Potteringe

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

MIOMIO pottering
Se lige vores super flotte potteringe, der kan fungere som de helt perfekte planteholdere til dine krukker med blomster i, som du kan hænge på væggen i stuen, i køkkenet, på badeværelset, i soveværelset, på altanen eller andre rum, hvor du ønsker at pifte lidt op. 
MIOMIO potteringe i MIOMIOs eget design
De potteringe som du finder på denne side, dem har vi selv designet og fået produceret. De fås i to forskellige størrelser i farverne hvid og sort. Den runde form, gør dem helt ideelle som en planteholder, hvis du kan placere dine yndlings blomster i. På den måde får du en hængende planteholder og undgår at skulle bruge et stativ eller at skulle bruge gulvplads. 

Da den hengende planteholderen er lavet af massiv jern, der efterfølgende er blevet pulverlakeret, så kan du stort til hænge den alle vegne – både udendørs og indendørs. 

Desuden kan du lave dit helt eget planteophæng diy, ved at placere flere planter ved siden af hinanden, enten i lige niveau eller forskudt af hinanden. Ved at pynte din terrasse med forskellige størrelser af potteophæng hvor i der er sommerblomster i mange flotte farver, så kan du få en flot kontrast på terrassen, ved at få de grønne og farverige planter op i flere højder. 
Planteholder til væg, der er super nem at anvende
Da vi fører to forskellige størrelser af vores planteholdere til væggen, så skal du finde potter eller krukker der passer til størrelserne Ø 15 cm og Ø 10 cm. Heldigvis er det begge gode standard størrelser og derfor bør det var nemt og ligetil at finde en potte at kunne placere i potteringene. 

Du skal blot montere potteringen på væggen, og placere en urtepotte nede i ringen – nemmere bliver det ikke. Det er super fint og mindre traditionelt set i forhold den almene boligindretning hvor blomster altid bliver placeret på en reol, på bordet, på gulvet og lignende steder. 
Brug din pottering til andre formål
Det er absolut ikke kun planter, blomster og lignede du kan bruge dine potteringe til. Er du kreativ, så hæng tørklæder gennem potteringene og brug dem som en opbevaringsmulighed. Du kan også montere ringene i køkkenet på væggen til ophæng af krydderurter, eller på kontoret på opslagstavlen til en blomst, en potte med tusser og blyanter eller hvad du lige står og har brug for ved hånden. 
MIOMIO har ikke kun designer potteholdere
Vores potteholdere er meget populære, men det er ikke det eneste produkt som vi selv har designet og har succes med. Vil du se alle MIOMIOs egne designs? Så tryk på kategorien her, og bliv inspireret. Her finder du alt fra lysestager, knager, hylder og oxido som alle kan mikses og matches på kryds og tværs. 
Placer MIOMIO design ovenpå korkplader
Du kan sådan set placere dine MIOMIO potteplanter på en hvilken som helst væg – både ude og inde. Men hvorfor ikke pifte det en tand ekstra op, ved at inddrage en korkplade.

Hos MIOMIO knus elsker vi kork på grund af materialets mange gode egenskaber. Vidste du eksempelvis at kork er lyddæmpende, 100% naturligt, genanvendeligt, bæredygtigt, brandhæmmende, holder på varmen og ikke mindst, så bidrager det til en god akustik i rummet. 

Kan du ikke se det for dig? Så kan du blive inspireret af vores korkplader lige her. 

I sidste afsnit blev du introduceret til vores øvrige MIOMIO designs, og i vores sortiment med korkplader, kan du se flere forskellige muligheder hvor du eksempelvis kan kombinere vores lysestager til væggen, knager til væggen og hylder til væggen med potteringene du ser i denne kategori. At de har en korkplade som baggrund, gør det kun mere eksklusivt, moderne og nordisk. 
Køb MIOMIO knager online på MIOMIO.dk eller besøg vores 800 kvm store butik i Viborg
Du er både velkommen til at shoppe online og komme ind og se vores fysiske butik, som har beliggenhed for enden af Viborg´s hyggelige gågade. 

I vores butik har vi intet mindre end 800 kvm til rådighed, hvor vi indrettet butikken hyggeligt med alle vores møbler, pyntegenstande og andet interiør inklusiv vores egne designs, som står til udstilling. Butikken er nem at finde og du kan nemt og hurtigt parkere ovenpå butikken, hvor der er intet mindre end 60 p-pladser med 3 timers gratis parkering. 

Besøger du os i butikken, så kan du se alle vores egne designs og andre produkter i virkeligheden inden du vælger at købe dem, og samtidig føle og mærke på dem. Desuden kan du tage dine ny indkøbte varer med hjem under armen med det samme. 

Da vi sælger varer til hele landet, så kan Viborg være længere og kortere væk fra, afhængig af hvor de enkelte kunder bor. For de der bor langt væk, eller blot ønsker at handle hjemmefra, så er det heldigvis muligt at shoppe online her på MIOMIO.dk Vi lover at yde den samme gode service, som vores får, når de møder fysisk op i butikken. 

Selvom du ikke kan se varerne i virkeligheden inden du trykker på køb-knappen, når du køber online, så har du hos MIOMIO de samme rettigheder med returnering og reklamation. Vi sørger for at dine varer bliver pakket godt ind og sender dem forsigtigt afsted til dig – det gælder naturligvis uanset om du vælger at købe potteringe, planteholdere, potter, blomster eller andet hos MIOMIO. 
Lad MIOMIO hjælpe dig, hvis du har brug for det
Har du spørgsmål omkring køb af potteringe, eller nogle af vores andre produkter? Så hold dig ikke tilbage. Vi sidder klar på størstedelen af alle dage – året rundt, på både telefon, mail og vores søde personale står klar i butikken. Her kan vi både vejlede, svare på spørgsmål som både kan handle om produktspecifikationer, tekniske spørgsmål, returnering samt alle andre tænkelige spørgsmål. 

Vi stræber efter at vores kunder får den allerbedste oplevelse ved at handle hos os, om end det er online eller i butikken, derfor er ris og ros samt anden feedback også meget velkommen. Sidst men ikke mindst, så håber vi på at du finde den helt perfekte planteholder til væggen fra MIOMIO.
Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er MIOMIO potteringe?

  MIOMIO potteringe, er en dansk designet serie af stilrene potteringe fra MIOMIO. Du kan nemt montere dem på væggen og placere en potteplante i dem. 

 • Hvilket materiale er MIOMIOs potteringe produceret i?

  Materialet som MIOMIOs potteringe er produceret i er massivt jern, og de fås i farverne sort og hvid i to forskellige størrelser. 

 • Hvor kan jeg købe MIOMIO potteringe?

  Det er kun muligt at købe potteringe fra MIOMIO i butikken eller på MIOMIO.dk 

 • Hvornår kommer MIOMIO potteringe på tilbud?

  Vi holder løbende tilbud på potteringe i vores eget design. For at holde dig opdateret, så kan du vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  Copyright © 2024 MIOMIO ApS