Viser alle 50 resultater

Tilbud
250.00DKK
Tilbud
Tilbud
155.00DKK
Tilbud
120.00DKK
Tilbud
Tilbud
349.00DKK
Tilbud
499.00DKK
Tilbud
Tilbud
120.00DKK
Tilbud
100.00DKK
Tilbud
250.00DKK
Tilbud
550.00DKK
Tilbud
Tilbud
100.00DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
200.00DKK
Tilbud
200.00DKK
Tilbud
900.00DKK
Tilbud
799.00DKK
499.00DKK
Tilbud
Tilbud
900.00DKK
900.00DKK
499.00DKK
499.00DKK
950.00DKK
Tilbud
600.00DKK
900.00DKK
499.00DKK
499.00DKK
1,200.00DKK
1,200.00DKK
1,200.00DKK
Tilbud

2. Sorterings Skind

Gotlandsk 2.Sortering

900.00DKK

Hvis du leder efter korthåret skind til forskellige formål, så kan jeg glæde dig med, at du nu er du kommet til det helt rette sted. Vi hos MIOMIO sælger ikke blot korthåret skind – nej, vi håndplukker og udvælger derfor nøje alle vores produkter. Derfor er alle produkter du finder på MIOMIO i ekseptionel kvalitet, med det formål at være både dekorative men også funktionelle.

Korthåret lammeskind fra MIOMIO 

Hvis du har surfet lidt rundt på vores webshop, har du nok lagt mærke til at vi sælger mange typer af skind. Vi ønsker at tilbyde flere forskellige typer af skind, da de giver forskellige udtryk i dit hjem. Du er nu havnet på kategorien; korthåret lammeskind. Vi sælger dog også langhåret lammeskind, gotlandsk lammeskind, hollandsk lammeskind, svensk meleret lammeskind, og imiteret lammeskind. Hvis du endnu ikke ved hvilken type skind, som du er interesseret i så kan du i denne artikel, om ikke andet blive klogere på korthåret lammeskind.

En ting er sikkert, vi skal nok hjælpe dig med at finde lige præcist det skind, som du mangler i dit hjem.  MIOMIO er nemlig danskeres favoritbutik, når det kommer til indkøb af bl.a. skind til hjemmet, der kan fås til forskellige behov. Uanset om du søger et stort skind til måske et skindtæppe eller et lille skind som sædeskind, så finder du det her. 

Islandsk skind giver et utroligt hyggeligt og stilet look i ethvert hjem, og det er næsten umuligt ikke at falde pladask for det cozy udtryk, det giver i hjemmet med islandsk lammeskind.

Udover at korthåret lammeskind er bløde, så giver et korthåret lammeskind altså også et unikt og fluffy præg i dit hjem. Derudover giver korthårede lammeskind giver et godt knæk til de mange kunstigt fremstillede materialer, der er i et hjem, hvor et korthåret lammeskind er et 100% naturprodukt – medmindre du køber et imiteret lammeskind, du vil dog have svært ved at kende forskel. 

Lammeskind – længde og struktur 

Som du kan se, er skindene i denne kategori korthåret, i forskellige farver og materialer – nogle skind er korthåret islandske lammeskind, andre korthåret imiterede lammeskind. Farverne varierer også, nogle er naturlige og andre indfarvet.

Hvis vi tager det islandske lammeskind som eksempel, så skiller dette skind sig  ud fra andre typer af lammeskind, da det fås med en længde på over 15 cm. 

15 cm. Det er altså en god sjat, særligt hvis du er på udkig efter et korthåret skind. 

Alt islandsk lammeskind, er heldigvis ikke langt. Skindet fås også i en klippet variant. Her måler hårlængden omkring 5-7 cm. i længden, og vil dermed give et mere ensartet og jævnt look, da længden er den samme. Islandsk lammeskind der er blevet klippet, virker letter og knapt så rustik.

Strukturen på både de korthårede lammeskind og korthårede imiterede skind, er generelt rimelig glat. Dette er dog med undtagelse for et produkt, for det er nemlig ikke tilfældet for det gotlandske lammeskind, der altså er mere krøllet. 

Indret med korthåret lammeskind

I din boligindretning kan du bruge korthåret lammeskind til nærmest alt; Som pynt på sofaen, give din morfars dejlige lænestol et nyt look, lægge det på gulvet eller måske endda hænge det op. Tilbage til lænestolen – for i stedet for at ompolstre din gamle lænestol, så kan du med fordel købe et lækkert korthåret lammeskind, det kan du nemlig komme langt! Det er både en nem og billig måde, der kan forandre og forbedre et møbel på ingen tid.

Det er også muligt at klippe dit korthåret lammeskind i mindre stykker, så du kan dekorere taburetter med et smukt og lækkert korthåret lammeskind.

Billige skind 

Hvis du ikke er sikker på, om et korthåret lammeskind lige er sagen – så kan du med fordel at købe lidt af gangen, så du får inkorporeret det i dit hjem på en naturlig måde. Du kan fx. vælge at starte med korthåret imiteret lammeskind, hvis du ikke ønsker at investere i et ægte lammeskind i tilfælde af, at du ikke synes det passer ind. 

På MIOMIO finder du med jævne mellemrum skind på udsalg, både islandsk lammeskind, gotlandsk lammeskind, hollandsk lammeskind, svensk meleret lammeskind og imiteret lammeskind, hvilket kan være en helt oplagt mulighed for, at købe vores lækre kvalitets skind, men til en billigere penge.  

En anden mulighed for, at få skind ind i dit hjem er ved at tjekke vores 2. sortering her på MIOMIO, der vil ligeledes være mulighed for at finde billigere skind. Idet 2. sorterings skind har en mindre skønhedsfejl, som nogle dog vil kalde charme, så er prisen også derefter trods kvaliteten stadigvæk er i top. 

Pleje af korthåret lammeskind

For at det ikke skal være løgn, er ægte korthåret lammeskind selvrensende og kræver minimal pleje.

Har du alligevel brug for at rense dit korthåret lammeskind, så skal du være opmærksom på at forskellige typer skind, kræver forskellige typer pleje.

Vil du være sikker på hvordan du plejer eller renser det dit skind korrekt, kan du med fordel sende det på et professionelt renseri. Har du alligevel mod på at gøre det selv, så følg denne vejledning, den passer til de fleste typer af skind.

Pleje

1) Ryst og støvsug forsigtigt dit korthåret lammeskind – det bør du gøre 3-4 gange om måneden som minimum, men du kan sagtens gøre det oftere.

2) Derefter bør du børste det FORSIGTIGT, når det begynder at se fnulret ud, så bliver dit korthårede lammeskind som nyt og får sit dejlige fluffy udtryk tilbage.

Vask

1) Har du brug for at vaske dit korthårede lammeskind, bør du gøre det i hånden og bruge en uldsæbe, der skal indholde lanolin. Brug skummet fra sæben, og fordel den forsigtigt.

Du bør aldrig vaske dit korthårede lammeskind i en vaskemaskine, så går det simpelthen i stykker.

2) Efter at have fordelt sæben, tag en fugtig klud og skyld den op ofte for at få alt sæben ud. Bliv ved til alt sæben er væk.

3) Ryst til sidst dit korthårede lammeskind så overskydende vand kommer af.

Tørring

1) Læg skindet med hårene nedad på et tørrestativ.

Tør aldrig dit korthårede lammeskind i en tørretumbler, det ødelægger skindet og strukturen.

2) Tør ikke dit skind i direkte sollys, eller på direkte varme som en radiator.

3) Stræk skindet løbende, det sikre at dit korthårede lammeskind holder den naturlige form.

Køb korthårede lammeskind hos MIOMIO

Der er ikke noget at sige til, hvis du er faldet for et af vores produkter her på MIOMIO, herunder vores korthårede lammeskind. Ønsker du at købe et produkt, så findes der altså to måder du kan handle hos MIOMIO på. Du kan vælge at købe dit korthårede lammeskinds produkt her på webshoppen, eller i vores hyggelige butik, der har beliggenhed i hjertet af Viborg.

Vælger du at købe dit korthårede lammeskind her på webshoppen, skal du dog være opmærksom på fragt, hvis du ikke vælger at afhente varen i vores butik. Vi stræber efter at sende dine varer med dag til dag levering. Leveringstiden kan dog være længere op til helligdage, i sommerferie perioder samt jul.

Vores store butik / showroom er på 800kvm på adressen Ll. Sct. Peder Stræde 12, 8800 Viborg. Bor du i nærheden? Så kom endelig forbi og sig hej, uanset om du vil kigge på korthårede skind, andre typer skind eller måske vores populære korkprodukter. Butikken ligger for enden af Viborgs hyggelige gågade, den er nem at få øje på og du kan tilmeld parkere ovenpå butikken, hvis du er i bil. Der er nemlig intet mindre end 60 p-pladser, på taget af MIOMIO hvor du altså må holde 3 timer. 

Kontakt MIOMIO hvis du har brug for hjælp

Vi er meget glade for, at du lægger din vej forbi vores webshop eller vores butik. Du skal vide, at vi vil være vores bedste for at hjælpe dig, uanset om dit spørgsmål drejer sig om et produkt, et teknisk spørgsmål eller andet. Du kan kontakte os på både mail, telefon og besøge os i butikken. Sidst men ikke mindst, så ønsker vi dig en rigtig god shopping. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er forskellen på langhåret- og korthåret skind?

  Forskellen på et langhåret- og korthåret skind er, at den ene skindtype har længere hår end den anden. Nogle af de korthåret skind er blevet klippet til. 

 • Hvilke farver kan jeg få mit korthåret skind i?

  Du kan få korthåret skind hos MIOMIO i mange farver. Eksempelvis: sort, grå, hvid, rosa, brun, creme, blå mv. 

 • Hvordan plejer jeg et korthåret skind?

  Du kan som regel ryste, støvsuge og børste dit korthårede skind. Skal det vaskes, så gør det altid i hånden med uldsæbe og en fugtig klud – og tør det endeligt på et tørrestativ med hårene nedad. 

 • Hvor kan jeg købe korthåret skind?

  Du kan købe korthåret skind her på MIOMIO.dk eller i vores butik. Vi har mange valgmuligheder; forskellige størrelser, farver og teksturer. 

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link