Hollandsk

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Hollandsk lammeskind i ægte fåreskind

Hvis du leder efter skind til forskellige formål, så er du kommet til det rette sted. MIOMIO håndplukker og forhandler flere forskellige lækre typer af skind. I denne artikel, skal vi se nærmere på hollandsk lammeskind. Alle produkter du finder på MIOMIO er i høj kvalitet, med det formål at de både skal være dekorative, men også funktionelle og dermed kunne tåle at blive brugt. 

Hollandsk lammeskind på MIOMIO

MIOMIO er mange danskeres favoritbutik, når det kommer til indkøb af bl.a. skind herunder hollandsk lammeskind til hjemmet, der kan fås til forskellige behov. Uanset om du søger et stort skind til måske et skindtæppe på 160 cm, 150 cm, 110 cm, så finder du det her. 

Der findes næsten ikke noget mere lækkert, end et dejligt skind som både pynter i hjemmet, men også har gode og funktionelle egenskaber. Hollands lammeskind er meget populært, men du finder naturligvis også andre former for skind på MIOMIO, du kan se alle vores skindprodukter her.

Forskellige former for skind, giver forskellige udtryk i et hjem, derfor forhandler vi både langhåret lammeskind, korthåret lammeskind, Gotlandsk lammeskind, svensk melerede lammeskind, imiteret lammeskind og hollandsk lammeskind som er den kategori, som du er inde på nu.

Det kan enten skyldes, at du allerede har besluttet dig for at det netop er et hollandsk lammeskind, som du er på udkig efter, men det kan også skyldes at du endnu ikke har besluttet dig for, hvilken form for skind som du ønsker at tilføre din indretning. 

Køb hollandsk lammeskind hos MIOMIO

Hvis du er faldet pladask for et af vores produkter, er der to måder du kan handle hos MIOMIO på. Du kan vælge at købe dit hollandske lammeskinds produkt her på webshoppen, eller i vores butik der har beliggenhed i hjertet af Viborg.

Hvis du køber dit hollandske lammeskind på webshoppen, skal du dog være opmærksom på fragt, hvis du ikke vælger at afhente varen i vores butik. Vi stræber efter at sende dine varer med dag til dag levering. Leveringstiden kan dog være længere op til helligdage, i sommerferie perioder samt jul.

Vores store butik / showroom er på 800kvm på adressen Ll. Sct. Peder Stræde 12, 8800 Viborg. Bor du i nærheden? Så kom endelig forbi og sig hej, uanset om du vil kigge på hollandsk lammeskind, andre typer skind eller måske vores populære korkprodukter. Butikken ligger for enden af Viborgs hyggelige gågade, den er nem at få øje på og du kan tilmeld parkere ovenpå butikken hvis du er i bil. Der er nemlig intet mindre end 60 p-pladser, på taget af MIOMIO hvor du må holde 3 timer. 

Hollandsk lammeskind

Hollandsk lammeskind ligner til forveksling islandsk lammeskind. Uanset hvilket produkt du er til, så kommer vi ikke udenom, at hollandsk lammeskind giver et utroligt hyggeligt og stilet look i ethvert hjem. 

Vi danskere er vilde med det nordiske look, som skind bidrager med! Faktisk vil vi vove at påstå, at det næsten er umuligt ikke at falde pladask for det cozy udtryk, det giver i hjemmet med hollandsk lammeskind.

Hollandsk lammeskind er ikke bare blødt og dejligt både at røre ved, sidde på eller polstre en pude med – men det sætter også et unikt præg i dit hjem, da alle skind er forskellige. 

Hollandsk lammeskind, og andre former for skind, giver også et godt og ofte tiltrængt knæk til de mange kunstigt fremstillede materialer, der er i et hjem. Det skyldes at hollandsk lammeskind altså er et 100% naturprodukt. 

Udover at være dekorativt, er skindet også komfortabelt og varmeregulerende, det betyder altså at din krop kan holde en behagelig temperatur, om du ligger med et skind, eller er hoppet i et par hyggelige lammeskinds sutsko.

Indret med hollandsk lammeskind

Nu tilbage til din indretning, det er nemlig noget vi hos MIOMIO holder meget af. Hertil er hollandsk lammeskind tæt på uundværligt! Mulighederne for at indrette med hollandsk lammeskind er nemlig mange, du kan nemlig i din boligindretning både bruge islandsk lammeskind på sofaen, genopfriske din dejlige lænestol, på gulvet eller måske endda hænge det op. 

Er du træt af den gamle lænestol, som har stået og set lidt trist ud de sidste par år? Så kan du i stedet for at ompolstre den, komme ret så langt med at købe et lækkert hollandsk lammeskind. Det er altså en nem og billig måde, der kan forandre og forbedre et møbel på ingen tid.

Du kan også købe hollandsk lammeskind i mindre stykker og anvende dem som fx. sædeskind, eller som puder til sofaen eller sengen, hvis du synes at et helt skind bliver for voldsomt.

På grund af at det hollandske lammeskind både er meget komfortabelt og varmeregulerende, kan du fint bruge hollandsk lammeskind i dine hjemmesko, eller købe hjemmesko til damer og mænd, af lammeskind. De vil med garanti blive din bedste ven henover vinteren.

Det bløde og dejlige skind, gør det også til et hit blandt husstandens kæledyr! Derfor kan du også få hunde/kattekurve af lammeskind. Det kræver dog lidt oftere at blive renset eller vasket, da de firbenede familiemedlemmer, godt kan slæbe lidt snavs med ind.

Pleje af hollandsk lammeskind

For at det ikke skal være løgn, er hollandsk lammeskind selvrensende og kræver minimal pleje.

Har du alligevel brug for at rense dit skind, så skal du være opmærksom på at forskellige typer skind, kræver forskellige typer pleje.

Vil du være sikker på hvordan du plejer eller renser det dit skind korrekt, kan du med fordel sende det på et professionelt renseri. Har du alligevel mod på at gøre det selv, så følg denne vejledning.

Hollandsk lammeskind – pleje

1) Ryst og støvsug forsigtigt dit hollandske lammeskind – det bør du gøre 3-4 gange om måneden som minimum, men du kan sagtens gøre det oftere.

2) Derefter bør du børste det, når det begynder at se fnulret ud, så bliver dit hollandske lammeskind som nyt og får sit dejlige fluffy udtryk tilbage.

Hollandsk lammeskind – vask 

1) Har du brug for at vaske dit hollandske lammeskind, bør du gøre det i hånden og bruge en uldsæbe der skal indeholde lanolin. Brug skummet fra sæben, og fordel den forsigtigt.

Du bør aldrig vaske dit hollandske lammeskind i en vaskemaskine.

2) Efter at have fordelt sæben, tag en fugtig klud og skyld den op ofte for at få alt sæben ud. Bliv ved til alt sæben er væk.

3) Ryst til sidst dit lammeskind så overskydende vand kommer af.

Hollandsk lammeskind – Tørring

1) Læg skindet med hårene nedad på et tørrestativ.

Tør aldrig dit hollandske lammeskind i en tørretumbler, det ødelægger skindet og strukturen.

2) Tør ikke dit skind i direkte sollys, eller på direkte varme som en radiator.

3) Stræk skindet løbende, det sikre at dit lammeskind holder den naturlige form.

Kontakt MIOMIO hvis du har brug for hjælp

Vi er meget glade for at du lægger din vej forbi vores webshop eller vores butik. Du skal vide, at vi vil være vores bedste for at hjælpe dig, uanset om dit spørgsmål drejer sig om et produkt, et teknisk spørgsmål eller andet. Du kan kontakte os på både mail, telefon og besøge os i butikken. Sidst men ikke mindst, så ønsker vi dig en rigtig god shopping. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er hollandsk skind?

  Hollandsk lammeskind, er et naturligt skind fra Holland, der har en god fylde.

 • Hvad er forskellen på hollandsk- og imiteret skind?

  Forskellen på hollandsk- og imiteret skind er, at hollandsk lammeskind er naturligt mens imiteret lammeskind ikke er det. 

 • Hvordan plejer jeg mit hollandske skind?

  Hollandsk lammeskind er i høj grad selvrensende og kræver minimal pleje. Skal det vaskes, så gør det altid i hånden med uldsæbe og en fugtig klud – og tør det endeligt på et tørrestativ med hårene nedad. 

 • Hvor kan jeg købe hollandsk lammeskind?

  Det er muligt at købe hollandsk lammeskind her på MIOMIO.dk eller i vores butik.

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  Copyright © 2024 MIOMIO ApS