Dækkeservietter

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Dækkeservietter til din borddækning

Gør noget ekstra ved borddækningen med smukke og praktiske dækkeservietter fra MIOMIO. Vi er meget stolte over vores sortiment af dækkeservietter som er nøje udvalgt. Eksklusive dækkeservietter i farver som f.eks. cognac, træ, raw sorte, rosa, brun, røde m.f. De passer altså perfekt til de populære plankeborde, vi ser så mange af i danske hjem. 

Produkterne på denne side bliver løbende skiftet ud, så hvis du falder og nogle flotte dækkeservietter så vent ikke for længe med at købe dem, hvis du ikke vil risikere at de ender med at blive udsolgt. Når du ikke at købe de dækkeservietter, som du var på udkig efter i tide, så glæd dig over at nye designs kommer til. 

Dækkeservietter til både hverdag og fest

Uanset om du er på udkig efter dækkeservietter, som du ønsker at anvende til hverdagsbrug eller fest, så er vi ret sikre på, at du vil finde vores sortiment ret interessant. I hvert fald, hvis du overordnet set er glad for den stilart, vi har i vores koncept. De underlag som du finder på denne side kan anvendes til begge lejligheder. Udtrykket du ønsker at bringe frem i dem, handler ligeså meget om hvilken service du tilføjer ovenpå dem. 

Dækkeservietter i forskellige materialer

Hos MIOMIO sælger vi dækkeservietter i forskellige materialer. Der er altså noget til enhver smag. Blandt andet kan du pynte dit spisebord eller andre overflader med dette produkt i materialerne kork, læder, natur flet og imiteret skind. Du kan købe alle dine dækkeservietter i det samme materialer. Eller du kan være kreativ og kombinere dem. Valget er op til dig. Bliv klogere på de enkelte materialer herunder. 

Dækkeservietter i kork 

Selvom mange af os tænker på 70’erne når vi hører dækkeservietter og kork i samme sætning? Så fortvivl ikke, at denne anvendelsesform af kork er blevet yderst populær igen. Scroll op og se de mange forskellige designs, størrelse og muligheder med dækkeservietter kork. Eller læs videre og bliv klogere på materialet.

Dem der kender os, de ved at vi knuselsker materialet kork. Kork har utroligt mange fordele for både dig og dit hjem. Eksempelvis er kork støjdæmpende, lydisolerende genbrugsvenligt, 100% naturligt og ikke mindst bæredygtigt. Hvilket især er ganske godt for vores klima og menneskeheden. Kork er også fantastisk brandhæmmende og udleder ikke giftige gasser, hvis der sættes ild til det. Se vores store udvalg af andre korkprodukter lige her. 

Når det kommer til kork og dækkeservietter, så fungere materialet også rigtig godt ift. at være i kontakt med mad. Materialet kork er nemlig antibakteriel og er derfor særdeles velegnet til at indgå i familiens spisemiljø. Eftersom der ikke kan gro svampe eller bakterier i kork. 

Dækkeservietter i naturflet 

Selvfølgelig kommer vi ikke udenom at inddrage underlag i materialet naturflet, nu hvor vores overordnet design stil er fransk og nordisk landstil, da dette materiale passer perfekt ind hertil. Du kan løbende finde former som f.eks. firkantet, ovale eller runde dækkeservietter på MIOMIO i dette materiale. Ved at hoppe op i toppen af denne side kan du se hvilke former vi har på lager lige nu. De er vævet med tanke for praksis og design.

Dækkeservietter i imiteret skind

Ligesom kork og natur flet, så sælger vi også den del imiteret skind i denne kategori. Årsagen til dette er, at du får en dækkeserviet i en mat flot sort farve med fin struktur, som både er slidstærk og nem at vedligeholde, samt nemme at rengøre. De kan blot tørres af med en klud, og så er de klar. Denne form for underlag kan både bidrage til et industrielt new yorker look og det mere klassiske, minimalistiske og stilrene look. Hos MIOMIO har vi ikke dækkeservietter i ægte læder. 

Brug også dine dækkeservietter til andre formål 

At købe dækkeservietter hos MIOMIO behøver ikke betyde, at du absolut skal placere dem på spisebordet, hvor en tallerken, en kniv, en gaffel, en ske og glas stilles ovenpå for at skåne bordet for eventuelle ridser og pletter. Næ nej, du kan sagtens anvende de smukke underlag til andre ting. Det kan derfor være praktisk at købe dækkeservietter i 4 stk eller 6 stk-pakker, så du både har til træbordet, udendørs og til udsmykning. 

Brug dækkeservietter som underlag til computeren 

Ja den er god nok, især vores korkunderlag i denne kategori kan sagtens være meget fordelagtige at bruge som underlag til computeren. Køber du en korkplade hos MIOMIO, og placerer du den på computer bordet på hjemmekontoret? Så kan du smide det gamle (måske) grimme og kedelige tynde plastik underlag ud, som mange bruger. Kork underlaget sætter sig helt eget udtryk på kontoret. Og du har tilmed mulighed for at male det en anden farve, hvis du ikke ønsker en af de naturlige kork farver. 

Brug dækkeservietter som underlag på børneværelset

Elsker dine børn at regne, så kan et underlagt i kork eller imiteret skind være et klædelig alternativ på et klassisk underlag. På den måde får du et designbevidst rum, mens du undgår at skulle bruge tid på gøre bordet rent efterfølgende. Desuden hjælper vores underlag også med at beskytte bordet det ligger på imod slag med legetøj eller andet som bankes ned i underlaget, da det tager stødet og de ridser som kan forventes at komme. Til børneværelset anbefaler vi, at man vælger dækkeservietter som er vaskbare og vendbare. Vidste du at nogen dækkeservietter uden kemi endda kan komme i vaskemaskine og opvaskemaskine?

Brug dækkeservietter som underlag til blomster, lys mv. 

Lysestager, vaser og krukker til potteplanter er hyggelige at have i stuen, køkkenet, på værelset og alle andre rum i hjemmet. Typisk er det meget sødt at stille en bakke eller en anden form for underlag under disse – eksempelvis en dækkeserviet. Dette kan placeres mange forskellige steder i hjemmet, eksempelvis på spisebordet, sofabordet, vindueskarmen, på en hylde / reol eller gulvet. Afhængig af hvilket materiale du vælger dit underlag i, kan det bidrage til at udstråle forskellige udtryk i din indretning, ligeså vel at det du stiller ovenpå har noget at sige omkring helhedsindtrykket af dine stilart det pågældende rum.

Vi står til rådighed, hvis du har brug for hjælp

Vi håber du er blevet inspireret af vores forskellige underlag, som vi lige nu har i vores sortiment her på MIOMIO. Du kan vælge af købe dem, som du kan lide her online, eller i vores butik, som har beliggenhed i hjertet af Viborg. 

Dækkeservietterne findes i størrelser som:

  • 30×45 cm
  • 40 x 40 cm.
  • Ø35 cm
  • Ø25 cm.
  • mv..

Uanset hvilken måde du ønsker at handle på, så tager vi godt i mod din ordre. Har du spørgsmål hertil, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar i butikken, på telefon og mail, næsten alle dage – året rundt og vil hellere end gerne hjælpe, hvor vi kan. Vil du modtage besked når du kører udsalg, holder konkurrencer eller når vi får smukke og unikke nyheder hjem? Så vent ikke med at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følg os på sociale medier  – det vil vi kun være taknemmelige for. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS