Viser alle 50 resultater

99.00DKK
Tilbud
Tilbud
39.00DKK
30.00DKK
Tilbud
Tilbud
49.00DKK
Tilbud
35.00DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
100.00DKK
Tilbud
65.00DKK

Lys og LED

Rustiklys mosgrøn

6.00DKK

Lys og LED

Rustiklys hørgrå

6.00DKK
Tilbud

Clips, klemmer og nips

LED Lyskæde med 16 mini klemmer

60.00DKK
Tilbud
Tilbud
65.00DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Højtider

25.00DKK
Tilbud
149.00DKK
Tilbud

Badeaccessories

Duftelys Sandeltræ

65.00DKK

Lys og LED

Rustiklys lyseblå

6.00DKK

I denne tekst kan du blive klogere på de forskellige former for lys og LED, som sælger her på MIOMIO og vi vores butik, der ligger i hjertet af Viborg. Vi sælger nemlig lys og LED begge steder, og du er ligeså velkommen til at bestille fra vores webshop, som du er til at møde op i vores butik.

Lys og LED på MIOMIO

Hvis du bestiller lys og LED, eller en hvilken som helst varer, på vores webshop, så skal vi nok passe godt på din pakke med lys og LED, og informere dig på mail om hvornår pakken afsendes. Du vil enten modtage din pakken af postbuddet på din hjemmeadresse, eller også vil du få besked når pakken er klar til at blive afhentet i en pakkeshop eller på et posthus. Hvordan du får fat i din pakke, det afhænger helt og aldeles af det valg du tager, når du ved bestilling af din vare giver os information om levering. 

Hvis du bor i nærheden af Viborg eller blot er på besøg i området, så kom heller end gerne ind og sig hej til os. Møder du op fysisk i vores butik, så har du den fordel at kunne se alle vores varer i virkeligheden, og du kan endda mærke og føle på dem inden du vælger at købe dem. 

Bor du langt væk? Så trøst dig med at vores webshop er en mulighed for at købe vare fra MIOMIO. Vi servicere og har leveringsmuligheder til alle områder i Danmark, og vi gør ikke forskel på vores service overfor kunder, der møder op i vores butik kontra kunder der vælger at bestille deres lys og LED bestiller online.

Køb LED lyskæder, lyskrans og lystråd på MIOMIO 

Op til jul så er mange på jagt efter LED lysslanger, lyskæde, lysnet, lysbord, lys lenke, lysbar, lyspanel, LED plante lyse, lys LED med batteri, ja kært barn har mange navne. Ikke desto mindre, så du har højst sandsynligt stødt på sådan en sag før, der kan hænges på både husfacader, altaner og træer i baghaven, hvor et skinnesystem af lys, lyser op og giver en rigtig hyggelig julestemning. 

Op til jul der har vi ligeledes LED lys kranse, som du eksempelvis kan placere på din hoveddør, samt LED bloklys som er ideelle i en lanterne som pynt foran hoveddøren eller indendørs ved juletid. 

Købe lys og LED til lysestager på MIOMIO 

Hos MIOMIO sælger vi lysestager og hertil skal der selvfølgelig lys i, for det er jo hele meningen med lysestagen, at der altså skal lys i. Lys skaber nemlig hygge og bruges af mange året rundt, måske mere om vinteren , selvom der da ikke findes noget hyggeligere end en sommeraften, hvor mørket så småt er begyndt at falde på, så at kunne tænde for levende lys. 

Er du typen der glemmer at slukke dine levende lys, eller glemmer du simpelthen at købe rigtige stearinlys? Så glæd dig over at du på MIOMIO kan købende genbrugelige LED lys, som passer i størstedelen af vores lysestager. 

Vi har et stort udvalg af lysestager, så hvis du også mangler sådan en til dit LED lys, så kan du være heldig at finde både lysestager og lysholdere til bloklys, kronelys, til fyrfadslys, stearinlys, gulvstager i materialerne keramik, guld, kobber, sølv antik, messing, stål, metal, sort, høje, lave, fyrfadsstager til væg, hurricanse lysestager, gulvlysestage. 

Du kan have LED lys i alle rum – også udendørs

Køber du LED lys fra MIOMIO, så kan du placere dem alle husets rum. Dette gælder altså både din stue, dit køkken, dit soveværelse, børneværelser, din entre, dit bryggers, din kælder og dit / dine badeværelser. 

Placer dit lys på væggen, i loftet eller på bordet 

Har du en væg, som du godt kunne trænge til at blive piftet op? Så er en god mulighed at montere en væg lysestage. Føler du dig usikker på, om levende lys kunne finde på at sætte mærker på din væg? Så kan LED lys være intet mindre end en perfekt og optimal løsning på din bekymring. Der er ingen tvivl om at lys på væggen er med til at skabe en super hyggelig stemning i det rum, det er placeret i. 

En anden mulighed er at placere vores LED lys i et af vores cirkel ophæng, der hænger ned fra loftet. Lys i et hjørne der hænger ned fra loftet udstråler noget af en charme. Har du et LED lys i sådan en form for lysestage, så skal du ikke være nervøs for at glemme og slukke det, da der ikke kan gå brand i noget. Derfor er det helt oplagt at have hængende i et hjørne i soveværelset og lade det være tændt om aftenen, mens du falder i søvn. Har du børn der er bange for mørke, så vil LED lys også være oplagt hos dem. 

Du kan også have LED lys stående på bordet. Især de som har børn kan det være en fordel for, da børnene med deres pilfingre ikke kan brænde sig. Sidder i udenfor, så er LED lys også ganske anvendelige, de går nemlig ikke ud ved vind og blæst. Til bordet, vindueskarme eller andre vandrette overflader har vi både lysestager der er lavet af metal, marmor, glas, Rustik Zink, sølv, jern mf. og i langt de fleste kan du sætte vores LED lys i.  

Vi ønsker dig rigtig god shopping  

Du er mere end velkommen til at købe lyd og LED hos os, enten i vores butik i Viborg eller online her på vores webshop. Derudover håber vi på, at vores produkter fanger dine interesse, og at du har lyst til at se nærmere på vores andre produktkategorier. Mange af vores produkter komplementere hinanden rigtig godt, og derfor (mener vi selv) at det er det værd at kigge de mange muligheder igennem. 

Sidst men ikke mindst, så skal du vide at hvis du har nogen former for spørgsmål, så står vi altid til rådighed. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail, på telefon eller komme ned i vores butik for at sige hej og her få svar på dit spørgsmål. Sidst men ikke mindst, så ønsker vi dig selvfølgelig en rigtig god shopping.

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er LED?

  LED står for lysemitterende diode, og er er en forkortelse for en meget kompliceret type teknologi der udsender lys. Vi kender det bedst fra vores LED-pærer. 

 • Hvorfor LED?

  LED er energisparende, pengesparende og afgiver ingen sundhedskadelige stråler som UV-lys.

 • Skal jeg vælge glødepære eller LED?

  LED er det morderne alternativ til den traditionelle glødepære, og den er højere grad mere miljøvenlig, mindre sundhedskadelig, længere levetid og billigere. LED udsender dog typisk et koldere lys.

 • Hvor kan jeg købe LED-lyskæder?

  Du kan se et stort udvalg af LED-lyskæder på MIOMIO.dk eller i MIOMIO-butikken i Viborg.

Køb dine julegaver allerede nu 🎅 Vi har forlænget din returret helt frem til d. 15. januar 2022 på alle køb i perioden: 18. oktober til 23. december.
Læs mere
close-image

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link