Viser alle 29 resultater

27.00DKK
Tilbud
250.00DKK
279.00DKK
100.00DKK
Tilbud
350.00DKK
349.00DKK
Tilbud
75.00DKK
279.00DKK
Tilbud
235.00DKK
399.00DKK
200.00DKK
275.00DKK
100.00DKK

I denne tekst kan du blive klogere på de blomster, buketter, træer, og kranse vi sælger her på MIOMIO. Der er ingen grænser for hvordan du kan lege blomsterdekoratør med vores blomster, i lige præcist det rum som du ønsker at placere dem i. 

Blomster fra MIOMIO 

Hvem elsker ikke at få friske blomster i gave af gæster, som kommer på besøg, til middag, kaffe eller på mors dag mv? Det ærgerlige er blot, at glæden ved blomsterne, der står smukt i ethvert rum, desværre ikke holder mere end nogle dage. Hvis du er en rigtig god blomster dame eller mand, så kan du måske få dem til at holde en uge. Det vil vi ikke finde os i hos MIOMIO og derfor kan du hos os købe rigtig flotte blomster, der holde længe – hvis ikke for evigt.

Vi elsker blomster i enhver indretning! De bidrager nemlig bogstavelig talt med at blomstre op i hjemmet. Planter, træer og blomster indendørs udtrykker friskhed, natur, hygge og overskud. Det gælder uanset hvilket rum de placeres i, både i stuen, i køkkenet, i soveværelset, på børneværelset, i gamer rummet, på teenager pigeværelse, og ja, endda på badeværelset. 

Køb en evighedsbuket hos MIOMIO

Vi sælger intet mindre end silke blomster buketter i forskellige farver, så du kan vælge din yndlingsfarve, eller en farve på blomsterne som matcher ind i dit hjem. Til dem der ikke ved, hvad en silke blomst er så kan vi kort fortælle at der er tale om en evigheds buket, som er lavet i silke-plast. Den ser ganske ægte ud og dem vi sælger kommer pakket ind i fint brunt genbrugspapir. Det vil sige, at du altså også godt kan være bekendt at forære sådan en buket i gave til en god ven, veninde, familiemedlem er din partner. 

Køb cedertræ hos MIOMIO

På MIOMIO finder du også super flotte og naturtro Cedertræer, som kan pynte op i hjemme hele året rundt. Især i julen er cedertræer meget populære, eftersom at de godt kan ligne små juletræer. Til dem der ikke ved, hvad en et cedertræ er så kan vi fortælle kort, at der er tale om en lille slægt af høje, stedsegrønne nåletræer. De cedertræ du ser her på MIOMIO, er ikke den ægte udgave men er fuldstændig naturtro. 

Du skal derfor helt tæt på, for at bemærke at der ikke er tale om et ægte træ. Selvom det ikke er ægte, så forhindre det dig ikke i at kunne placere dette træ både ude og inde, og du behøver selvfølgelig ikke at vande dit falske cedertræ – det skønne træ, er stort set vedligeholdelsesfrit. Indenfor kan du eksempelvis sætte det i et hjørne i en kurv, op til jul kan du pifte dit cedertræ op, med en af vores LED lyskæder.

Det er der rigtig mange der gør, og med god grund. Det ser nemlig virkelig fint ud og giver en fantastisk julestemning. Præcist det samme kan du gøre med dit cedertræ fra MIOMIO i haven, hvis du eksempelvis placerede det i en krukke, en fletkurv, placere sten ovenpå det eller plante det i jord, så det ikke vælter hvis et lille vindstød skulle komme forbi. 

Køb din silke krans hos MIOMIO

Op til jul så skal der selvfølgelig en krans på døren. Her på MIOMIO finder du flere udgaver, en med sne og en uden sne. Begge er kunstige, så du ikke risikerer at de tørrer ud og til sidst går i forrådnelse – og ikke desto mindre så er de selvfølgelig meget naturtro. Skal det ikke lige være døren, så kan de også pynte fint i et vindue, på væggen, på bordet, i blomsterkasser eller lige præcist der, hvor du godt kunne tænke dig at placere denne flotte dekoration. 

Køb hænge gran med kogler hos MIOMIO

Nu hvor vi er inde på emnet jul og med dekorationer hertil, så skal du ikke snydes for muligheden om at købe dekorativ hænge gran. Dekorativ hænge gran i naturtro plast med små kogler, som du kan vælge at bruge i en dekoration eller som ophæng. Som inspiration kan vi fortælle, at dette produkt er super fint at hænge ned fra blomsterkasser, bowler der er hængt op i loftet, skåle med dekorationer i, krukker, vaser og lign. Det er op til dig, om du ønsker at placere vores hænge gran ude eller inde, det kan tåle begge dele og du kan tilmed flette vores led lys rundt om grannet, så julestemningen kommer endnu mere til syne. 

Køb rustikke grene online eller i vores butik

Nok om jul! Vores rustikke gren grene kan du uden problemer have stående året rundt, enten i en gulvvase eller i vindueskarmen. Vores model er en stor flot rustik gren til dekoration, som er lavet i plast men som er meget naturtro, ligesom vores andre produkter i denne kategori. I og med at det er en stor model, så vil grenen fylde godt ud i en gulvvase, eller i vindueskarmen og du kan sagtens kombinere den med andre blomster i samme vase. Du bemærkede nok, at denne buket af grene kan stå flot året året rundt og du derfor med fordel kan du pynte den op til jul med julepynt, til påske med påskepynt og halloween med halloween pynt. Du skal blot lade det fine pynt du har liggende hænge på grenene – det er virkelig fint. 

Vi har også et stort udvalg af vaser og potter 

Jeg håber du er lige så vild med vores sortiment at blomster, grene og træer som vi er. Især hvis du har flotte og dekorative vaser og potter, som du kan placere dem i. Har du ikke det? Så lad os endelig hjælpe dig. På MIOMIO kan nemlig finder mange forskellige former for vaser eller potter, der passer til de blomster, grene eller træer du er blevet forelsket i. 

I har mange forskellige modeller, som er lavet i mange forskellige materialer, herunder keramik, rubin, metal, rubin, glas, genbrugsglas, porcelæn, messing, beton look, naturflet, zink og hamp. 

Vil du gerne pifte dit hjem op med lidt farve, så kan du vælge en af vores farvede vaser som vi eksempelvis har i glas eller porcelæn. Du vi din yndlingsfarve på lager, så skal du selvfølgelig vælge den. Er du mere til det naturlige look? Så er det nærmere vores vaser og potter som er lavet keramik, rubin, metal, rubin,  messing, beton look, naturflet, zink og hamp. Vi har lidt til enhver stil, så du går højst sandsynligt ikke galt i byen ved at tjekke vores sortiment ud af vores og potter. 

Sidst men ikke mindst, så skal du vide at du altid bare kan ringe, skrive eller besøge vores butik, hvis du har nogen former for spørgsmål, eller har brug for hjælp til at bestille en vare. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvordan tørrer man blomster?

  Blomster kan tørres ind til en fin evighedsbuket ved at lade dem tørre helt ind i en vase, spray med en gang hårlak og lad dem derefter tørre helt ind i vasen.

 • Hvilke blomster kan tørres?

  Det er ikke alle blomster der kan tørre ind til smukke evighedsbuketter - det er kun blomster med lavt vandindhold såsom brudeslør.

 • Hvor kan blomster pynte?

  Der er ingen grænser for hvor blomster kan pynte. De kan pynte i stuen, køkkenet, badeværelset eller udendørs. Friske blomster har en kort levetid, men en evighedsbuket har en meget længere levetid.

 • Hvor kan man købe evighedsbuketter?

  Hos MIOMIO.dk og i MIOMIO-butikken er der et stort udvalg af tørrede buketter der kan pynte i dit hjem.

Køb dine julegaver allerede nu 🎅 Vi har forlænget din returret helt frem til d. 15. januar 2022 på alle køb i perioden: 18. oktober til 23. december.
Læs mere
close-image

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link