Viser alle 21 resultater

Tilbud
180.00DKK
60.00DKK
Tilbud
95.00DKK
25.00DKK
40.00DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
50.00DKK
140.00DKK

Køkken

Termokrus

100.00DKK

Kander og karafler

Smuk Tekande med si

450.00DKK

Mangler du krus, kopper eller glas? Så tjek vores fine sortiment ud længere oppe på denne side. Vores udvalg er en blanding mellem det rå, rustikke og elegante, som alle passer ind i en fransk og nordisk landstil som er det overordnede tema hos MIOMIO. Men pas godt på, du kan nemt blive forelsket i mere end et design 🙂 

 

Find krus, kopper og glas til enhver lejlighed 

Hos MIOMIO finder du både krus, keramikkopper og glas til hverdag og festlige begivenheder. Du finder alt altså alt fra champagneglas, cocktails glas, whisky glas, vandglas, long drink glas, krus i stentøj med og uden hank,  æggebæger i enten forskellige flotte farver, krystal eller grå, sorte, brune, blå og grønne nuancer. 

 

Krystalglas 

På MIOMIO finder du alt fra  champagneglas, cocktails glas, whisky glas, vandglas til longdrink, glas i krystal, så uanset om du vil servere vin, champagne, portvin, rødvin, hvidvin, rose whisky, gin og tonic,saftevand, vand eller noget helt andet – så er det muligt. Det er i dag super populært at udstråle eksklusivitet og royalitet i hjemmet og hvad kan bidrage bedre til dette look end krystal? Det er højst sandsynligt derfor at krystalglas er så utroligt populære at anvende ved borddækning eller på hjemmebaren. 

Imponer dine gæster med forskellige drinks som du servere i forskellige størrelser og former for krystalglas fra MIOMIO. Når gæsterne er gået, så kan du med fordel smide dine glas i opvaskemaskinen. Selvom det ikke er alle krystalglas der tåler dette, så er det muligt med de fleste af de glas, som du køber hos MIOMIO. Bliv klogere på det enkelte produkt, i produktets informationstekst. 

   

Farvede glas 

Har du en mere kreativ personlighed og vil du lade din borddækning afspejle dette. Så tjek vores udvalg af forskellige farvede glas som kan sætte et personligt præg på spisebordet. Hver en gæst kan eksempelvis få en specifik farve, som bryder med den klassiske enkelthed. Med farvede glas pifter du borddækningen op og dine gæster vil med sikkerhed ikke lade de farverige glas gå i glemmebogen, da du har tilført borddækningen en wauw-effekt, frem for at have dække bordet i en mere anonym og generel stilart. 

Vores farvede glas kan desuden både kan anvendes som drikkeglas men også er særlig velegnet til at komme fyrfadslys ned i, hvilket bidrager til en ekstremt hyggelig stemning, omend de tændes ved spisebordet under en middag, udendørs en sommeraften eller på sofabordet mens familien ser film. 

 

Krus og kopper i stentøj og keramik

Efter en god middag er det typisk tid til at bevæge sig over i sofaen, evt medfølgende med en god kop kaffe og hvorfor servere denne i et tilfældigt krus, når du kan servere den i et der matcher resten af din stil i hjemmet? Tro det eller ej, men vi er overbeviste om, at kaffe bliver bare en lille smule bedre, når den brygges i et krus eller en kop, som er lavet af stentøj. 

I hele vores skønne serie af rustik stentøj er hvert produkt unikt og der kan derfor være farveforskel, samt små ujævnheder kan forekomme. Det er vigtigt at være opmærksom på, at dette altså ikke er produktfejl, men en unik del af det rustikke look. Vores kopper og krus i stentøj fås både med og uden hank i forskellige neutrale nuancer; alt fra gold, lys grå, mørk grå, blå, grøn, sort, ass. og mere. Håndlavede keramik krus, er gået hen og blevet en meget populær gave at give. Du kan især opleve at kopper både i keramik og andre materialer kommer på tilbud op mod jul. Derved kan du få billige krus, glas og kaffekopper til gode priser.

Er du meget tørstig, så glæd dig over at vi også sælger kæmpe jumbo krus til de personer der ligesom os selv, bare elsker en god stor kop the eller kaffe. Vi har også små søde espressokopper, hvis dit størrelsesbehov er i den helt anden ende. 

 

Psst. Vi har mange andre flotte varer til borddækning 

Vi håber ikke det er gået din næsetip forbi, at vi har andre produkter som du kan matche vores forskellige glas på spisebordet. I vores store køkken sortiment, som du kan tjekke ud lige her, kan du se de mange produkter som du kan mikse og matche på kryds og tværs. Nogle af produkterne er faktisk i samme serie mens andre spiller rigtig godt sammen i indretningen. 

I kategorien finder du alt fra krus, kopper og glas, porcelæn og stentøj, skåle og tallerkener, kander og karafler, grydelapper og forklæder, skærebrætter, bestik og køkkenredskaber, alt til opvask, diverse til køkkenet og ikke mindst dækkeservietter. 

 

Køb glas, krus og kopper i vores butik eller online 

Uanset om du handler i vores butik, som har beliggenhed i hjertet af Viborg eller om du handler online på vores webshop, så kan du forvente den samme gode service. Møder du op i butikken er du mere end velkommen til at spørge os til råds eller sparre med os ift. hvilke glas, kopper eller krus du bør vælge. Præcist det samme gør sig gældende for dig, at ønsker at handle her på vores webshop – du kan enten ringe eller skrive til os med dine spørgsmål og vi vil gøre vores allerbedste for, at hjælpe dig på vej. 

Når du handler i butikken, så er fordelen at du får dine varer med hjem med det samme. Vi pakker dem godt ind så de ikke bliver skadet på turen hjem. 

Bestiller du på webshoppen? Så kan du ligeså vel være rolig. Alle vores varer der vejer mindre end 20 kg og ikke er særlig store, kan du få leveret til nærmeste pakkeshop, der hvor du bor. Vi pakker alle varer godt og grundigt ind, så du ikke behøver at være nervøs for evt. fragtskader – dette sker selvfølgelig i genbrugsemballage. På den måde skåner vi miljøet, og det er billigst for kunden. Er uheldet ude og en varer mod forventning bliver ødelagt under transporten hjem til dig, så tager vi den naturligvis retur, sender en ny eller giver pengene tilbage. 

 

Kontakt os hvis du har behov for vores hjælp

Opstår der et behov for hjælp, eller har du spørgsmål til MIOMIO? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon, mail eller i butikken. Vi vil hellere end gerne hjælpe. 

Vi stræber efter at give vores kunder den bedste købsoplevelse og tager derfor gerne imod feedback, kritik og ros. Ellers ønsker vi dig blot rigtig god shoppelyst og håber på, at du får lyst til at stikke hovedet ind i vores butik en dag og sige hej til teamet.

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er krystalglas?

  Krystalglas er glas med et indhold af blyoxid med større vægtfylde, brillans og lysbrydningsevne end almindelige glas.

 • Hvad er krus er lavet af?

  Krus kan findes i mange forskellige materialer, men mest populært er de lavet af ler og porcelæn da de effektivt kan holde varmen inde.

 • Hvad er kopper?

  Kopper kan indeholde væsker og findes i forskellige former, farver, med og uden hank - alt efter hvilken stil du går efter.

 • Hvor kan jeg købe krus, kopper og glas?

  Du kan købe krus, kopper og glas online på MIOMIO.dk eller i butikken i Viborg. 


 

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link