Viser alle 27 resultater

Tilbud
Tilbud
Tilbud
150.00DKK
Tilbud
150.00DKK
Tilbud
Tilbud
100.00DKK
Tilbud
25.00DKK
Tilbud
150.00DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
550.00DKK
Tilbud
150.00DKK
Tilbud
200.00DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
69.00DKK
Tilbud
250.00DKK
Tilbud
Tilbud

Sædeskind

Sædeskind // Hvid

150.00DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
250.00DKK

2. Sorterings Skind

2 x Islandske 2.Sortering

399.00DKK

Sædeskind på MIOMIO

Når det kommer til at bringe det nordiske look ind i dit hjem, er MIOMIO svaret. Du finder et bredt udvalg af flotte sædeskind, håndplukket til at bringe hyggen ind i dit hjem. Du finder flere forskellige typer af sædeskind på MIOMIO blandt andet; natur sædeskind, islandske sædeskind, tibetanske sædeskind mv. De findes endvidere i flere farver sådan: Grå sædeskind, brune sædeskind, hvid/brune sædeskind og lys mocca, så mulighederne for at pynte dit hjem med et lækkert skind er mange.

Udover at sælge smukke sædeskind, er MIOMIO blandt danskeres favoritbutik, når det kommer til indkøb af skind til flere formål, kork og andre smukke ting til hjemmet. 

Sædeskind – farver 

Du har muligvis gjort dig nogle tanker om, hvilke farver du ønsker at bringe ind i dit hjem, med sædeskind. På MIOMIO finder du både smukke naturlige sædeskind, men du finder også farvede sædeskind der kan give lidt ekstra kant til et rum. 

Er du frisk på selv at pifte dit hjem op, med sædeskind i nogle andre farver, end dem du finder på webshoppen? Så kan du også købe store skind og selv klippe dem ud til sædeskind, præcist i den form som du ønsker. 

Når et skind bliver farvet, bliver det  gjort med  plantefarve, helt uden kemi. Det medfører, at dit sædeskind eller hvilken som helst anden form for skind, stadigvæk føles naturligt og lækkert. Du bør dog ikke forsøge at farve et Gotlands lammeskind, det vil simpelthen ikke være optimalt. Det betyder altså, at gotlandske lammeskind altid er helt naturlige. 

Ønsker du at vide mere om de forskellige typer af skind, som du kan finde her på MIOMIO – så kan du med fordel læse meget mere om skind på denne side. Du bør indrette dig med skind som du synes det bedst passer ind i din indretning og til dine møbler, et sædeskind vil altid bringe varme ind i dit hjem.

Sædeskind for maksimal komfort

Ved at bringe sædeskind ind i din indretning i hjemmet, eller på kontoret for den sags skyld, vil du maksimere komforten når du sidder ned. De fleste stole er hårde at side på i længere tid, trods din yndlingsstil måske har et fantastisk design, bliver du alligevel træt af at sidde på den efter lidt tid. 

Her kan du med fordel bruge et sædeskind, det gør det muligt for dig at sidde meget mere behageligt, uden at få ondt i ryg og lænd! Dermed kan du altså sidde hele dagen på din kontorstol, eller ved spisebordet sammen med familien. Du kan også vælge at lade sædeskindet bevæge sig hele vejen op af stolen, så ryggen på stolen ligeledes bliver blødere – her kan du med fordel anvende et stort islandsk sædeskind. 

Det kan også være, at du har arvet en gammel stol af et familiemedlem, som du ikke nænner at skille dig af med, trods den er gammel og slidt i betrækket. Her kan du også benytte dig af et sædeskind, for at give den gamle stol et nyt look, men uden at ændre på stolen. 

En anden fantastisk funktion ved at bruge sædeskind, det er at skind altså har fantastiske naturlige egenskaber, som du kan nyde i din hverdag. Et skind kan både bruges til at holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren, da det er naturligt varme/kulde regulerende fra naturens side.

Sædeskind til børn 

Hvis du har børn, eller små børn i familien så ved du måske at mange forældre, gerne vil finde højstolen frem og tage i brug, når barnet kan sidde op, så det kan sidde med ved spisebordet. Desværre er det ofte sådan, at det lille barn faktisk stadigvæk er for lille til at sidde i stolen, når den først tages i brug. Det kan også løses med et skønt sædeskind i stolen, så sidder barnet både lækkert blødt og falder samtidig heller ikke ud af stolen, idet sædeskindet støtter barnet i stolen.  

Sædeskind til dyr 

Du finder også skind til dit kæledyr på MIOMIO, da din firebenede bedste ven med garanti også vil elske at have sit helt eget sind. Hvis du har en stor hund (eller kat) kan du med fordel købe et stort skind, men har du derimod en lille hund, så kan et sædeskind faktisk være nok. Mange hunde bruger skindet som en blød kurv og hunden elsker at putte på tæppet! 

Hvis du har en lille hund, så kan du købe sædeskind og placere rundt omkring i hjemmet, der hvor din hund elsker at være, på den måde skal du ikke flytte rundt på hundens kurv, alt for ofte – hvem ved, måske din hund slet ikke gider at bruge sin kurv længere. 

Har du en stor hund, kan du selvfølgelig også bruge skind rundt omkring i hjemmet, de fylder dog selvsagt mere, så det er nok ikke lige ved siden af din yndlingsplads ved bordet, at et stort skind til hunden får en plads. I stedet for kan du købe et lækkert skind til din hund og gøre kurven og andre områder i hjemmet, hvor din hund elsker at være, ekstra lækre med skind. 

Sædeskind – pleje

Som alt andet i dit hjem, har dit sædeskind også brug for at blive plejet fra tid til anden. Selvom skind generelt kræver minimal pleje, på grund af dets selvrensende funktion, så kan du alligevel have brug for at rejse dit skind.

Forskellige typer af skind, kan kræve forskellige typer af pleje – så hvis du vil være helt sikker på, ikke at lave nogle skader på dit sædeskind, så kan du vælge at sende det forbi et professionelt renseri. Hvis du selv vil stå for plejen, så følg vores vejledning.

Vedligeholde af sædeskind 

1) Ryst og støvsug forsigtigt dit sædeskind – det bør du gøre 3-4 gange om måneden som minimum, men du kan sagtens gøre det oftere.

2) Derefter bør du børste det, når det begynder at se fnulret ud (afhænger af skindtype) 

Vask

1) Har du brug for at vaske dit sædeskind, så gør det altid i hånden! Du skal endvidere bruge en uldsæbe der skal indholde lanolin. Brug skummet fra sæben, og fordel den forsigtigt.

Du bør aldrig vaske dit skind i en vaskemaskine.

2) Efter at have fordelt sæben, tag en fugtig klud og skyld den op ofte for at få alt sæben ud. Bliv ved til alt sæben er væk.

3) Ryst til sidst dit sædeskind så overskydende vand kommer af.

Tørring

1) Læg skindet med hårene nedad på et tørrestativ.

Tør aldrig dit sædeskind i en tørretumbler, det ødelægger skindet og strukturen.

2) Tør ikke dit skind i direkte sollys, eller på direkte varme som en radiator.

3) Stræk skindet løbende, det sikre at dit sædeskind holder den naturlige form.

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er sædeskind?

  Sædeskind kan være alt fra Gotlandsk,- Hollandsk,- Svensk,- imiteret lammeskind mv. som du kan anvende til at sidde på. 

 • Kan jeg få sædeskind i forskellige farver?

  Ja, hos MIOMIO sælger vi sædeskind i forskellige farver. Hos os finder du alt fra sort, grå, hvid, rosa, brun, creme, blå mv. 

 • Kan jeg få sædeskind på tilbud?

  Hos MIOMIO afholder vi løbende tilbud på vores sædeskind. 

 • Hvordan plejer jeg sædeskind?

  Du kan som regel ryste, støvsuge og børste dit sædeskind. Skal det vaskes, så gør det altid i hånden med uldsæbe og en fugtig klud – og tør det endeligt på et tørrestativ med hårene nedad. 

Køb dine julegaver allerede nu 🎅 Vi har forlænget din returret helt frem til d. 15. januar 2022 på alle køb i perioden: 18. oktober til 23. december.
Læs mere
close-image

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link