Viser alle 27 resultater

100.00DKK
Tilbud
175.00DKK
110.00DKK

Badeaccessories

Metalskilt WC

29.00DKK

Badeaccessories

Toiletrulle kurv

389.00DKK
Tilbud
175.00DKK
110.00DKK

Badeaccessories

Tandkrus – Brunt glas

65.00DKK
75.00DKK
315.00DKK
210.00DKK
Tilbud
349.00DKK
449.00DKK
350.00DKK
2,300.00DKK

Tilbehør til badeværelset

Hos MIOMIO kan du finde tilbehør til badeværelset fra kendte mærker, som alle rammer vores franske/nordiske landstil. Det behøver ikke at koste en bondegård, at få det badeværelse du drømmer om. Hvis du blot finder de helt rigtige ting, som kan være med til at skabe den rette stemning, så kan du tilnærmelsesvise komme tæt på, til en meget lavere pris.  

Giv dit badeværelse en makeover på budget

Står du med et ældre badeværelse, som du ønsker at fornye, man har du ikke  budgettet til det? Eller har du måske et nyrenoveret badeværelse, hvor du mangler det sidste touch til at fuldende den stilart du drømmer om at udtrykke i din indretning – så blive inspireret her på MIOMIO.

En klat maling, de rigtige møbler og div. badeværelses ting – især nips og andre mindre genstande, såsom en ny toiletrulleholder, et nyt badeværelsesskab, spejl, eller en toilettaske til at have med på farten.

På MIOMIO finder du både sjove, romantiske og rå ting, der passer til netop dit badeværelse.  

Køb skønt badeværelsestilbehør i forskellige materialer 

Afhængig af hvilken stilart der passer dig bedst, så gør du klogt i at vælge de materialer der stemmer godt overens med stilen. I denne kategori kan du eksempelvis finde produkter der er lavet af alt fra jern, læder, glas, metal, keramik, træ, bambus, natur fibre til natur og flet jute. Der kommer hele tiden nye vare til denne kategori, men herunder kan du se et udvalg af de produkter som du kan forvente at finde til dit badeværelse på denne side.  

Køb toiletpapir holdere til badeværelset hos MIOMIO  

Vi starter med toiletpapirholderen, da denne oftest ikke får nogen som helst opmærksomhed, når det kommer til design. Det vil vi hos MIOMIO gerne lave om på! For udseendet på holderen til toiletpapiret har noget at sige – den kan faktisk skabe en mærkbar forandring på toiletter og badeværelser.

Nogle gange er det den allermindste detalje der tæller, og dette inkludere også en udskrift af toiletpapirrulle holderen, hvis der er behov for det. Vi forhandler både toiletpapirrulleholdere fra House Doctor og andre kendte brands, som alle tilbyder nogle ganske fine eksempler på lækre designs i forskellige stilarter, og som alle monteres på væggen.  

Forny badeværelset med et nyt spejl fra MIOMIO 

Det kan næsten føles forkert at komme ud på et badeværelse, hvor der ikke hænger et spejl over vasken.

Hos MIOMIO forhandler vi moderne spejle, der matcher mange af vores andre produkter, så de nemt kan kombineres i det samme rum og fuldende en specifik indretningsstil. Vælg mellem spejle der er lavet med rammer i sort metal, messing, jern eller træ.  

Opbevaring på badeværelset

Det ultimative tilbehør til badeværelset er selvfølgelig opbevaring. Her er særligt konsolborde blevet meget populære at placere i både dette og andre rum.

På et konsolbord kan du eksempelvis udstille dine flotte håndklæder, krukker eller en fin buket af tørrede blomster.

WC metalskilt til badeværelset

Et WC skilt er da et must have i alle hjem 🙂 Om ikke andet, så må det være et must at have ud til gæstetoilettet. Vi har dog ikke et stort udvalg af skilte hvor der står WC på, men vi mener absolut at det skal have en plads i vores sortiment.  

Skab hygge med et gulvtæppe på badeværelset 

Har du ikke gulvvarme, så er et gulvtæppe på badeværelset et must have. Ikke nok med at det har en fantastisk funktion, så skaber et tæppe på gulvet en helt specielt kontrast i det rum, hvor det er placeres.

Hos MIOMIO forhandler vi gulvtæpper til badeværelset i forskellige farver og mønstre, så mon ikke, at vi har et der matcher dine badeværelsesfliser, klinker, armatur, håndvask, badekar, loft, vægfarve, planter, dekorationer, vasken og dine andre badeværelseselementer. 

Kurve opbevaring på badeværelset

Er du typen der har planter, vasketøj eller opbevarer toiletpapir ude på badeværelset? Så se vores mange fine kurve, som du stort set kan komme alt ned i – det er kun fantasien der sætter grænser. Brug dem eksempelvis som vasketøjskurve, læg alle dine toiletpapirrulle ned i eller plant en fin plante i en kurvekrukkeæ

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores sortiment; div. badeværelse.

Mest stillede spørgsmål

 • Hvilke ting er et must på badeværelset?

  Udover et toilet, en vask og et bad, så findes der andre ting, som er tæt på at være uundværlige på badeværeslet. Dette kan eksempelvis være den perfekte toiletrenser, sæbedispenser, håndklæder og opbevaring. 

 • Hvilke romantiske ting kan jeg købe til badeværelset?

  Hos MIOMIO sælger vi forskellige ting til badeværelset, som er i en romantisk stil. Dette kan være alt mellem toiletholdere, bænke, krukker og pyntegenstande. 

 • Hvilke smarte ting kan jeg købe til badeværelset?

  Du kan købe flere smarte ting til badeværelset hos MIOMIO. Eksempler på dette kan være moderne læder toilettasker, industrielle knager, skind tæpper og toiletpapirholder i jern. 

 • Hvilke sjove ting kan jeg købe til badeværelset?

  Hos MIOMIO sælger vi ting til badeværeslet i forskellige stilarter. En del af vores produkter er sjove men stadig stilrene – eksempler på dette er vores fine toiletskilte. 

Køb dine julegaver allerede nu 🎅 Vi har forlænget din returret helt frem til d. 15. januar 2022 på alle køb i perioden: 18. oktober til 23. december.
Læs mere
close-image

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link