Viser alle 24 resultater

Tilbud
75.00DKK
Tilbud
175.00DKK
110.00DKK

Badeaccessories

Metalskilt WC

29.00DKK
110.00DKK
Tilbud
175.00DKK
Tilbud
200.00DKK

Badeværelse

Konsolbord i bambus

600.00DKK
75.00DKK
315.00DKK
210.00DKK
449.00DKK
2,300.00DKK
Tilbud
349.00DKK

I denne kategori kan du se div. badeværelses ting, som du kan inddrage funktionelt og som pynt på dit badeværelse. Det behøver ikke at koste en bondegård, at få det badeværelse du drømmer om. Hvis du blot finder de helt rigtige ting, som kan være med til at skabe den rette stemning, så kan du tilnærmelsesvise komme tæt på, til en meget lavere pris.  

Lav en ombygning / makeover af dit badeværelse på budget med div. badeværelsesting

Står du med et ældre badeværelse, som du ønsker at forny, man har du ikke  budgettet til det? Eller har du måske et nyrenoveret badeværelse, hvor du mangler det sidste touch til at fuldende den stilart du drømmer om at udtrykke i din indretning – så blive inspireret her på MIOMIO under kategorien; div. badeværelse.

Det behøver nemlig ikke koste mange penge at forny et badeværelse, eller sætte prikken over i’et i din indretning i dette rum. Du kan sagtens skabe en god stemning med en smagfuld stil der lever op til nutiden – selv hvis du har et badeværelse fra 60er eller 70er badeværelse, som er ved at trænge til en kærlig hånd.

En klat maling, de rigtige møbler og div. badeværelses ting – især nips og andre mindre genstande, såsom en ny toiletholder, et nyt badeværelsesskab, spejle, tæpper, krukker, planter, kurve, toilettasker og møbler kan gøre underværker i og med at disse genstande er dominerende i forhold til at danne et helt specifikt udtryk – dette gælder uanset som du gerne vil fremføre en romantisk, retro, moderne, en spa stemning eller måske en industriel stil i rummet. 

På MIOMIO finder du nemlig både sjove ting, fede ting, romantiske ting, guld ting, smarte ting, smukke ting, sorte ting, billige ting, blå ting, hæklede ting, hyggelige ting og meget mere der passer til netop dit badeværelse.  

Køb skønne div. ting af badeværelsestilbehør i forskellige materialer 

Afhængig af hvilken stilart der passer dig bedst, så gør du klogt i at vælge de materialer der stemmer godt overens med stilen. I denne kategori kan du eksempelvis finde produkter der er lavet af alt fra jern, læder, glas, metal, keramik, træ, bambus, natur fibre til natur og flet jute. Der kommer hele tiden nye vare til denne kategori, men herunder kan du se et udvalg af de produkter som du kan forvente at finde til dit badeværelse på denne side.  

Køb toiletpapir holdere til badeværelset hos MIOMIO  

Vi starter med toiletpapirholderen, da denne oftest ikke får nogen som helst opmærksomhed, når det kommer til design. Det vil vi hos MIOMIO gerne lave om på! For udseendet på holderen til toiletpapiret har noget at sige – den kan faktisk skabe en mærkbar forandring på toiletter og badeværelser. Nogle gange er det den allermindste detalje der tæller, og dette inkludere også en udskrift af toiletpapirrulle holderen, hvis der er behov for det. Vi forhandler både toiletpapirrulleholdere fra House Doctor og andre kendte brands, som alle tilbyder nogle ganske fine eksempler på lækre designs i forskellige stilarter, og som alle monteres på væggen.  

Køb spejle til badeværelset hos MIOMIO 

Det kan næsten føles forkert at komme ud på et badeværelse, hvor der ikke hænger et spejl over vasken. Men tænk en gang? Er du glad og tilfreds med det spejl du har? Afspejler det den stil du gerne vil føre på dit badeværelse? Hvis du er glad og tilfreds, så skal du ikke ændre på dette, men er du i tvivl, så se nærmere på forskellige spejle på markedet for at få mere inspiration. Vi forhandler moderne spejle, der matcher mange af vores andre produkter, så de nemt kan kombineres i det samme rum og fuldende en specifik indretningsstil. Vælg mellem spejle der er lavet med rammer i sort metal, messing, jern eller træ.  

Køb toilettasker til badeværelset hos MIOMIO 

Se vores mange toilettasker og bokse i læder ud, som du rigtig fint og flot kan inddrage på dit badeværelse, som du kan anvende til opbevaring. De er alle super flotte og ikke mindst er de alle i en utrolig lækker kvalitet. Skal du på ferie, på weekend ophold eller andet? Så kan du nemt tage dem med under armen, i tasken eller i kufferten. 

Køb toiletsæt til badeværelset hos MIOMIO 

Ligesom spejle og toiletholdere, så bør toiletsædet også stemme overens med den øvrige indretning, det er ganske fint for nogle at have en billig plastik skrubber stående ved siden af toilettet, men de der ønsker at gøre mere ud af indretning, de kan med fordel købe et samlet sæt, hvor der både indgår en tandbørsteholder, en toiletrenser og sæbedispenser som matcher hinanden.

Køb konsolborde til badeværelset hos MIOMIO 

Af større møbler under div. badeværelse, der har vi vores konsolborde, som er blevet meget populære at placere i både dette og andre rum. Disse kan du stille håndklæder, krukker, parfumer, smykker, blomster og alt muligt andet lækkert på, som bidrager til lige præcist den stil, som du ønsker dig på dit badeværelse! Afhængig af hvilket materiale, farve og form dit nye konsolbord har, og ikke mindst hvad du sætter ovenpå, så kan du danne forskellige udtryk i rummet. 

Køb WC metalskilt til badeværelset hos MIOMIO

Et WC skilt er da et must have i alle hjem 🙂 Om ikke andet, så må det være et must at have ud til gæstetoilettet. Vi har dog ikke et stort udvalg af skilte hvor der står WC på, men vi mener absolut at det skal have en plads i vores sortiment.  

Køb badebørste til badeværelset hos MIOMIO 

Som selvforkælelse kan du købe en badebørste hos MIOMIO, som du kan bruge sammen med nogle af vores mange lækre sæber og cremer. Det er fornøjelse på et højt plan og vi er sikre på, at din krop vil takke dig for det, når du står i baden efter en lang og trættende dag. Desuden udtrykker flotte badebørster en form for wellness i indretningen.  

Køb gulvtæppe til badeværelset hos MIOMIO 

Har du ikke gulvvarme, så skynd dig at købe et gulvtæppe du kan træde ud på efter du har badet. Ikke nok med at det har en fantastisk funktion, så skaber en tæppe på gulvet en helt specielt kontrast i det rum, hvor det er placeres. På MIO MIO forhandler vi gulvtæpper til badeværelset i forskellige farver og mønstre, så mon ikke, at vi har et der matcher dine badeværelsesfliser, klinker, armatur, håndvask, badekar, loft, vægfarve, planter, dekorationer, vasken og dine andre badeværelseselementer. 

Køb kurve til badeværelset hos MIOMIO 

Er du typen der har planter, vasketøj eller opbevarer toiletpapir ude på badeværelset? Så ser vores mange fine kurve, som du stort set kan komme alt ned i – det er kun fantasien der sætter grænser. Brug dem eksempelvis som vasketøjskurve, læg alle dine toiletpapirrulle ned i eller plant en fin plante i en krukke, som du kan skjule i kurven – mulighederne er rigtig mange, og kurve er super hyggelige – også på badeværelset. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores sortiment; div. badeværelse.

Mest stillede spørgsmål

 • Hvilke ting er et must på badeværelset?

  Udover et toilet, en vask og et bad, så findes der andre ting, som er tæt på at være uundværlige på badeværeslet. Dette kan eksempelvis være den perfekte toiletrenser, sæbedispenser, håndklæder og opbevaring. 

 • Hvilke romantiske ting kan jeg købe til badeværelset?

  Hos MIOMIO sælger vi forskellige ting til badeværelset, som er i en romantisk stil. Dette kan være alt mellem toiletholdere, bænke, krukker og pyntegenstande. 

 • Hvilke smarte ting kan jeg købe til badeværelset?

  Du kan købe flere smarte ting til badeværelset hos MIOMIO. Eksempler på dette kan være moderne læder toilettasker, industrielle knager, skind tæpper og toiletpapirholder i jern. 

 • Hvilke sjove ting kan jeg købe til badeværelset?

  Hos MIOMIO sælger vi ting til badeværeslet i forskellige stilarter. En del af vores produkter er sjove men stadig stilrene – eksempler på dette er vores fine toiletskilte. 

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link