Viser 1–75 af 274 resultater

50.00DKK
Tilbud
79.00DKK
50.00DKK

Alle MIOMIO produkter

MIO MIO Line hook – Sort 10 cm

55.00DKK
Tilbud
180.00DKK

Alle MIOMIO produkter

MIO MIO Hylde med knager – Sort

349.00DKK
60.00DKK
Tilbud
349.00DKK
Tilbud
249.00DKK
50.00DKK
Tilbud
79.00DKK
50.00DKK
50.00DKK
Tilbud
95.00DKK
Tilbud
150.00DKK

Alle MIOMIO produkter

MIO MIO Line hook – Sort 15 cm

75.00DKK

Alle MIOMIO produkter

MIO MIO Hylde med knager – Hvid

349.00DKK
Tilbud
150.00DKK
Tilbud
349.00DKK

Alle MIOMIO produkter

MIO MIO Line hook – Hvid 10 cm.

55.00DKK
Tilbud
349.00DKK

Badeværelse

Kasse i bambus

59.00DKK

Dekoration

Træbakke

199.00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Bestik – 16 dele i æske – Guld

299.00DKK
25.00DKK

Alle MIOMIO produkter

MIO MIO Line hook – Hvid 15 cm

75.00DKK
Tilbud
150.00DKK

Grydelapper og forklæder

Grydelap med lomme, Natur læder

120.00DKK
Tilbud
40.00DKK
Tilbud

Grydelapper og forklæder

Grydelapper , Grå – Sæt af 2 stk

130.00DKK
50.00DKK
Tilbud

Bestik og køkkenredskaber

Morter i sort marmor

155.00DKK
90.00DKK
40.00DKK
125.00DKK
Tilbud
175.00DKK
95.00DKK
Tilbud
150.00DKK
40.00DKK

Pift dit køkken op med møbler og diverse dekorative produkter fra MIOMIO. Vores sortiment er inspireret af fransk og nordisk landstil, med et tvist af romantisk og / eller et industrielt look. Bliv klogere på vores store køkken sortiment lige her. 

Køb brugte møbler til dit køkken på MIOMIO 

Godt nok sælger vi ikke køkkener, men vi sælger både nye og gamle møbler, som du kan placere i dit køkken. Det kan eksempelvis være et smukt ældre vitrineskab, højskab eller hjørneskab som vi har håndplukket som et loppefund. Det kan også være et spisebord der er fyldt med nostalgi og stole som smukt viser sin patina frem. Bordplader eller underskabe / overskabe med eller uden skuffer. 

Det er lidt af en hobby for os, at suse rundt på de danske og udenlandske veje mod nye og spændende loppemarkeder, for at finde møbler vi kan gøre i stand og glæde nye ejere med, som sætter pris på noget der er unikt, robust og i særklasse! Vi lover at vi er kræsne i vores valg og udvælger derfor kun det bedste af det bedste, som vi kan set et fantastisk potentiale i. 

Er du ligesom os, vild med den franske og nordiske stil? Så scroll op på denne side, for at snuse til vores brugte møbler, som kan pynte i dit køkken, på helt præcist den unikke måde som du går og drømmer om. 

Køb nye møbler og dekorationer til dit køkken på MIOMIO

Udover antik til billige priser, så forhandler vi også en del vare fra anerkendte grossister og sidst men ikke mindst, så har vi også designet vores helt egne MIOMIO produkter <- tryk på teksten, for at se vores eget design sortiment. Der er masse af produkter, som komplementere hinanden rigtig godt. Vores eget design er meget enkelt og passer derfor godt ind i næsten enhver stilart. 

Giv dit køkken en makeover på budget

Har du et køkken fra 60’erne, 70’erne eller 80’erne som trænger til en udskiftning, så er her et tip til at holde dig på et lavt budget.

Vi kommer ikke udenom at det kan være en stor omkostning af få et nyt køkken, men det koster jo ikke noget at få indretnings inspiration og uanset om du har et 60er køkken, 70er køkken eller 80’er køkken, så tør vi næsten love dig, at din indretning i selve køkkenet kan give en vild makeover, der får det til at se nyere ud. 

Du kan lege med farver, tæpper på dit køkkengulv, købe unikke møbler og dekorationer på tilbud eller belyse dit køkken med en ny og flot lampe. I denne tekst kommer vi nærmere ind på eksempler på produktkategorier vi sælger til køkkenet på MIOMIO. 

Hvis du absolut er fast besluttet på, at dit nye køkken skal indkøbes nu, så kan vi anbefale dig at kigge rundt i diverse køkkenbutikker og se om du er heldig, at kunne købe en udgået udstillingsmodel eller holde godt øje med tilbud! 

Køb ting til køkkenet på MIOMIO 

Hos os finder du ikke nok med møbler også andet inventar i form af knager, køkkenudstyr, kunst, køkken opbevaring, køkkengrej, køkkengardiner, køkkengreb, væglamper, forklæder, køkkenting, reoler, køkkentilbehør, rulleborde, plakater, hylder, dørgreb, loftlamper, væglamper, pendel lamper, køkkenredskaber og mange andre elementer som kan indgå i designet af dit køkken udtryk. Er du en kreativ sjæl der elsker DIY? Så glæd dig over at vi også har flere produkter, som du kan lave noget kreativt ud af til dit køkken og andre rum i dit hjem. 

Opbevaring, knager og hylder 

Skal dine viskestykker være synlige i dit køkken, så hvorfor ikke vælge en knage der både er smuk og praktisk og som forhåbentligt passer ind til resten af din indretning i køkkenet. Hos MIOMIO sælger vi vores egne designet hylder, hvor der er monteret en knage under, så du både kan hænge viskestykker, forklæder, nøgler mv. på og samtidig sætte dine fine krus, en potteplante eller andet ovenpå hylden, som både er praktisk og fin. 

Vi har også andre svævende hylder, som blot skal monteres med skruer i væggen. På dem kan du eksempelvis stille lækre olier, eller dine yndlings krydderier – det kunne eksempelvis fra Nicolas Vahe, som vi er forhandlere af.

Bakker, skåle mv. fra MIOMIO kan du eksempelvis lægge frisk frugt i, nødder eller andet du kan lide at gnaske i når du står i køkkenet. 

Tekstiler

Uden grydelapper får du ikke varme retter ud af ovnen, uden tæpper på gulvet, får du måske kolde fødder, hvis du altså ikke har gulvvarme eller et par af vores hjemmesko, og uden forklæde bliver du beskidt hvis du spilder under en smagsprøve på lækkerierne, mens du står og kokkererer. Det vil altså sige, at der skal forskellige former for tekstiler til i et køkken, uanset om det er nyt eller ældre af dato. 

 

Service og borddækning 

På MIOMIO finder du også forskellige former for dækkeservietter – tjek især vores kork dækkeservietter ud lige her, som virkelig er populære og produceret i 100% kork. Ovenpå dækkeservietterne kan du eksempelvis placere noget af vores service, som vi forhandler fra forskellige grossister. Fællesnævneren er selvfølgelig, at både dækkeservietter og service er i ægte MIOMIO stil, ligesom vi kan lide det. 

Forkælelse med gode sæber og cremer

Det er bare mere lækkert at vaske hænder med en god håndsæbe og efterfølgende kunne smøre sine hænder ind, i en lækker creme. I vores sortiment af sæber og cremer, som du kan have stående ved din håndvask i dit køkken, har vi forhandleraftaler med mærkerne Meraki og ALTUM. Du kan vælge at forkæle en du holder af med en gaveæske, eller du kan købe produkterne enkeltvis – valget er helt op til dig 🙂 

Se vores store sortiment på MIOMIO eller i vores butik 

Du kan vælge at scrolle op på denne side og lure vores sortiment af, men du er også velkommen til at besøge os i vores 800 kvm store butik der har beliggenhed i hjertet af Viborg. Har du spørgsmål, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, vi står til rådighed over mail, telefon og siger glædeligt hej hvis du kommer ind i butikken. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvilket køkken skal jeg vælge?

  Du skal vælge lige netop det køkken som falder i din stil, og som du vil være glad for i mange år. Det kan være smart at vælge et køkken i en neutral tone, og så pynte op med farver i form af pyntegenstande.

 • Hvordan får jeg et luksuriøst udtryk til mit køkken?

  Du kan få et luksuriøst udtryk i dit køkken ved at introducere materialer som messing og marmor. Det også populært at implementere pyntegenstande til at gøre køkkenet stilrigt og unikt.

 • Hvordan gør man køkkenet rent?
  1. Sørg for at vaske tekstiler ofte såsom klude og viskestykker,
  2. skån dine hænder med gummihandsker
  3. Skift hyppigt klud
  4. Begræns universalrengøringen
 • Hvor kan jeg købe boliginteriør til mit køkken?

  Du kan købe interiør til køkkenet på MIOMIO.dk og i butikken i Viborg.

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link