Entremøbler i bambus

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Køb en bambus bænk eller andre entremøbler i bambus hos MIOMIO

Har du planer om at forny din entre? Og går tankerne på nye entremøbler i bambus? Så er du landet i den helt rigtige kategori. Her finder du nemlig møbler til din entre, der både er i rigtig god kvalitet og står til salg til fornuftige priser. Du vil kunne se alt fra entremøbler til sko, overtøj, vanter, huer, halstørklæder, nøgler mv. Og det kan være i form af alt fra skoreoler, knagerækker, kasser, reoler, borde, skabe mv. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af kategorien herunder…

 

Hvorfor vælge en bambus bænk eller andre entremøbler i bambus?   

Bambus er en meget slidstærk græsart, der er blevet brugt i produktion i flere tusinde år. Materialet bliver mere og mere populært at anvende til både entremøbler og møbler i resten af boligen. I den vestlige verden er vi nemlig blevet meget mere miljøbevidste i nyere tid. Og valget af møbler i bambus er noget af det grønneste, du kan komme i nærheden af. Kunne naturen tale, ville den højst sandsynlig takke dig. Og det er en af grundene til, at vi er meget stolte over denne kategori. 

Bambus er CO2 neutralt i hele sin levetid, og det frigiver 35 % mere ilt end almindelige træsorter. Desuden har bambusplanten det sorte bælte, når det kommer til at vokse. Nogle bambusarter kan nemlig vokse op til 1 meter om dagen, i skydesæsonen og når der er optimale jord- og klimaforhold. Og det vil sige, at planten hurtigt kan blive klar til at blive fældet. Det kan man desværre næppe sige om andre træsorter, der har behov for mange flere år, før de er modne til nedfældning. 

Der findes over 1.000 forskellige bambusarter. De har alle forskellige størrelser og kan anvendes til forskellige formål. Det vil altså ikke være entremøbler, som alle arterne egner sig til. Nogle sorter er fantastiske til at lave møbler ud af, mens andre sorter er mere fordelagtige til produktion af gulve, tøj, engangsservice mv. 

 

MIOMIO har et stort udvalg af bambusmøbler til både børn og voksne

Vidste du, at bambusmøbler til entreen altid vil være helt unikke. Din nabo, fætter eller bedste veninde vil altså aldrig kunne købe et bambusmøbel, der er 100% magen til dit. Og årsagen til det er, at bambus er et naturmateriale. Træet vil altid variere i udseendet, det kan både have skævheder og muligvis også specielle mærker, der kendetegner det enkelte stykke møbel. 

Hvis du besøger os i butikken, vil du kunne udvælge lige præcis det møbel, der har den charme, som du går efter! Men vent ikke for længe. Vi skifter nemlig løbende vores sortiment ud med nyheder, og vi får ikke altid tidligere modeller på lager igen. I stedet går vi på opdagelse efter spændende nye tilbud, som vi kan forkæle vores kunder med. 

I denne kategori ser du som tidligere skrevet entremøbler i bambus. Men det er ikke den eneste kategori, der indeholder dette vidundermateriale. Vi har nemlig også andre bambusmøbler. F.eks. solsenge, badeværelsestilbehør, stole, havemøbler, bordebænke, stiger, sofaer mv. i vores andre bambuskategorier. 

Det vil altså sige, at du hos MIOMIO har pryde dit hjem med endnu mere miljøvenligt bambus – ikke kun din entre men hele din bolig. 

 

Køb en bambus bænk eller andet online på MIOMIO.dk eller afhent i en af vores butikker 

Er du interesseret i at invitere bambus indenfor i din bolig? Så kan du via MIOMIO få det hjem på flere forskellige måder. Du er mere end velkommen til at besøge os i butikken, hvis du gerne vil udvælge lige nøjagtigt det møbel, du gerne vil have med hjem. Bambus er jo unikt, og derfor kan det være en super ide, hvis du er meget detaljeorienteret. Gør de mindre detaljer dig ikke spor, så kan du også nemt bestille online her fra vores webshop. Det er ganske nemt og sikkert. 

Der er dog én ting, du skal være opmærksom på! Og det er, at vi normalt sender alle vores varer med GLS. Men det er dog ikke muligt, når det kommer til større og tunge genstande. Derfor vil større eller tunge møbler til din entre altid skulle afhentes af dig i en af vores butikker, eller også kan det blive sendt med en fragtmand. Fragtmanden vil være på din regning, men vi står altid til rådighed i butikken i vores åbningstid, så du eller fragtmanden kan få møblerne sikkert udleveret.  

Når du får dine nye entremøbler i bambus hjem, så pak dem glædeligt ud med det samme og sikre dig, at de ikke er kommet noget til under transporten. Er der sket noget, så anbefaler vi dig at tage kontakt til fragtmanden. Hvis ikke, så tag dem endelig i brug med det samme. Placer det fine møbel du har købt til din entre og nyd synet af, at du nu er blevet den heldige ejer af en grønnere bolig. 

 

Hvordan plejer og vedligeholder jeg bambusmøbler?

Bambus i din entre kræver minimal pleje og rengøring! Når det lige passer dig, eller hvis du føler, at det trænger, så kan du: Støvsuge eventuelle revner og give dine entremøbler i bambus en overhaling med en fugtig klud, der er vredet op med lidt sæbevand. 

Finder du en plet på dit entremøbel i bambus? En plet, som ikke vil af ved den vanlige rengøring med sæbevand? Så kan du prøve at massere salt på området med en fugtig klud.

Kan man male bambus? 

Vil du gerne male dine entremøbler i bambus hvide, sorte, grå, grønne, brune eller en helt anden farve? Det er absolut ikke noget problem. Du skal blot følge denne fremgangsmåde, hvis du gerne vil have et godt resultat. Det handler nemlig ikke kun om at gå i krig med malingen. Der skal en lille smule forarbejde til…

Du skal nemlig starte med at vaske dit entremøbel ned med grundrens. Derefter skal du begynde at slibe med sandpapir. Og først herefter kan du finde malingen frem og gå i gang med din pensel. Hvor mange gange du skal male, det afhænger af, hvor godt malingen dækker den tidligere farve på møblet.  

 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS