Kork Dækkeservietter

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Køb moderne kork dækkeservietter hos MIOMIO

Mange af os kender dækkeservietter i kork, som underlag til vores tallerkener eller den mindre version af dækkeservietten til glas eller kopper. Netop denne anvendelse af kork, var meget populær tilbage i 70’erne. Men nu er det altid tid til at få dette fantastiske produkt tilbage på markedet! Folk er vilde med det i dagens Danmark.

Hos MIOMIO kan du købe kork dækkeservietter og underlag til billige penge. De fås i mange flotte farver og forskellige størrelser samt tykkelser. I denne tekst kan du blive klogere på, hvordan du kan kan anvende kork som dækkeservietter eller underlag, samt hvordan du kan sætte dit helt eget præg på det.

Hvad kan jeg bruge dækkeservietter i kork fra MIOMIO til? 

Hos MIOMIO finder du kork underlag og dækkeservietter af 100% kork, i mange forskellige farver, strukturer, størrelser og tykkelser. Og typisk forhandles vores varer kun på vores webshop her, eller i vores butik.

Der er mange gode grunde til at vælge kork som materiale, når det kommer til at stille mad eller andet ovenpå. Kork er antibakteriel og er derfor særdeles velegnet til at indgå i familiens spisemiljø. Eftersom der ikke kan gro svampe eller bakterier i kork.

Kender du følelsen af en ubehagelig lyd i øret, når en glas rammer bordet, hvor der ikke er et ordentligt underlag under? Det gælder især glasoverflader, som virkelig kan give en kort rystende følelse i kroppen. Dette undgår du ved at bruge kork som underlag, da du sagtens kan stille glas, bestik osv. uden at blive mindet om den ubehagelige genklang.

Der findes mange smarte dækkeservietter, til tallerkener eller glas. Og yderligere kan du også anvende dækkeservietten som varmebrik midt på bordet til gryder, potter og pander da kork kan tåle varmen. Spilder du på pladen? Så skal den blot rengøres med en fugtig klud.

Ikke nok med det, så kan underlag i kork også blive anvendt til mere dekorative formål. Du kan nemlig have en plade stående på en kommode eller et bord og ovenpå placere en fin potteplante, vase eller lysestage – som kan pynte fint i din stue eller et andet rum. Du kan selvfølgelig også bruge dit korkunderlag på dit skrivebord, hvor du kan placere din computer ovenpå. Det vil være et frisk moderne pust, i stedet for et klassisk kedeligt plastik underlag på kontoret.

Kork underlag og dækkeservietter fås i mange farver

Hos MIOMIO kan du købe dækkeservietter og underlag i mange forskellige farver, herunder: Lækre nordiske farve designs, som vi kalder henholdsvis Nordic Creme, Light Grey Tapas, Brown Tapas, Mocca Tapas,  kork naturfarve med fine sorte eller hvide detaljer. Fællesnævneren for dem alle er, at der allesammen er af 100% naturkork.

Er det tværtimod ikke det helt rå natur look du er ude efter? Så glæd dig over at det er muligt at male eller farve kork nemt og bekvemt. Kan endda lave dine dækkeservietter i kork med motiver, der matcher din bolig indretning.

Kork underlag og dækkeservietter fås i mange forskellige mål 

Hos MIOMIO findes der ikke kun én størrelse, når det kommer til dækkeservietter og underlag – du kan flere valgmuligheder. Eksempelvis kan du vælge mellem målene: 30 x 45 cm med en tykkelse på 0,3 cm, 60×30 cm med en tykkelse på 0,3 cm, 60 x 45 cm med en tykkelse 0,3 cm tykkelse for blot af nævne nogle forskellige muligheder. Tryk ind på et produkt du finder interessant, og tjek den enkelte størrelse ud!

Kork er et naturmateriale lavet af træ og det arbejder

Du har nok forstået af kork er 100% et naturmateriale, eftersom at vi har nævnt det flere gange i teksten her. Kork er lavet af træ, og træ arbejder – så derfor vil du kunne opleve at din korkplade kan finde på at give sig. Når/ hvis dine dækkeservietter eller underlag bukker i kanterne, så kender du nok årsagen. Det er fordi træet “arbejder”. Du skal dog ikke være nervøs for, at det er fordi at noget er gået i stykker eller at du nu skal lave med det. For at rette dækkeservietten eller underlagt op igen, så skal du blot vende pladen med bagsiden op, og den vil helt naturligt rette sig op igen. Så ingen grund til at være nervøs. Alle vores dækkeservietter er produceret sådan, at de er vendbare. Og det vil sige, at når du vender dem om, så er de stadig flotte.

Hvorfor vælge materialet kork? 

I denne tekst er du blevet klogere på, hvad og hvordan du kan anvende dine nuværende eller kommende dækkeservietter og underlag, som er lavet i kork til. Og som du nok har bidt mærke i, så er mulighederne mange – uanset hvilken stil du kan lide. Kork passer stort set ind i alle hjem, uanset om du kører en klassisk stil, nordisk stil, retro stil, urban stil, art deco stil, vintage stil, etno stil mv.

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes, for hvilke mange fordele kork har dig, dit helbred og dit hjem. Overordnet kan det nævnes at kork er et fantastisk isoleringsmateriale, det holder på varmen er lydisolerede og støjdæmpende, er genbrugsvenligt, 100% helt naturlig og ikke mindst bæredygtigt. Det er især ganske godt for vores klima og menneskeheden. Kork er også fantastisk brandhæmmende og udleder ikke giftige gasser, hvis der sættes ild til det. Alt dette taget i betragtning, kan man ikke andet end at elske dette materiale.

Hvad kan kork eller bruges til? 

At kork kan bruges på bordet som dækkeserviet og underlag, det er du allerede blevet bekendt med? Men hvad kan dette vidunderlige materiale ellers bruges?

Du kan også hænge kork på væggen, og dermed kan du altså ud af en korkplade få en utrolig moderne opslagstavle. Køber du en af vores helt store dækkeservietter? Så kan du, hvis du bliver træt af den på bordet, faktisk nemt hænge den på væggen og bruge den som opslagstavle, eller hænge endnu en over den anden.

Der findes mange forskellige kork opslagstavler som du kan tjekke ud her. Er du interesseret i at få en opslagstavle? Så kan du eksempelvis vælge at pynte den med en vægvase, væglysestage, billede, hylde, knager, magneter, clips og klemmer med videre.

Yderligere sælger vi hos MIOMIO også selvklæbende kork, som du kan klistre på din væg ligesom tapet, eller beklæde møbler med. Det ser især super godt ud på skuffefronter, kasser eller overflader i stuen, køkken eller soveværelset. Som ægte kork elsker, sælger vi selvfølgelig også kork papir. Ud af det kan du eksempelvis lave fine juledekorationer! Bliv inspireret her.

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er kork dækkeservietter?

  En kork dækkeserviet er en 100% naturlig og genanvendelig plade som du kan bruge som dækkeserviet. 

 • Hvad kan jeg bruge kork dækkeservietter til?

  Du kan bruge dem til mange forskellige ting. Udover at stille dit service på, så kan du bruge dem som arbejdesunderlag eller under pyntegenstande. 

 • Hvorfor skal jeg vælge kork dækkeservietter?

  Udover at kork er smukt og unikt, så er materialet også bæredygtigt. 

 • Hvor kan jeg købe kork dækkeservietter?

  Du kan købe dine nye dækkeservietter i kork på MIOMIO – vi har mange forskellige produkter, som er lavet i dette skønne materiale. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  Copyright © 2023 MIOMIO ApS