Sæber og duftlys

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Få den bedste håndsæbe og duftlys hos MIOMIO

Forkæl dine gæster ved at købe en lækker håndsæbe, en lækker håndcreme, duftende duftlys eller duftpinde, som du kan have stående på badeværelset. Toilettet er ikke umiddelbart det sted i huset, som størstedelen af os finder mest interessant at være. Men dette kan du ændre, ved at bringe wellness ind i rummet i form af gode sæber, lotions og skønne dufte. Se vores store udvalg af sæber og duftlys lige her. 

 

På MIOMIO sælger vi lækre håndsæber, håndcremer, duftlys og duftpinde

At vælge en lækker håndsæbe, sæbepumpe, håndcreme, duftlys eller duftpinde kan bidrage til en større wellness hygge på badeværelset, som i bedste fald kan gøre toiletbesøget til en mindre spa oplevelse.

Vi synes det er synd at badeværelset oftest er det sidste rum, som der bliver indrettet og derfor har vi samlet de lækreste fund til denne kategori, som du kan tilføje i dit hjem. 

 

Håndsæbe

Køb din yndlings sæbe hos MIOMIO. Vi sælger forskellige sæber fra luksuriøse mærker, der er nøje udvalgt til vores sortiment. Scroll op og se vores lækre sæber som vi har på lager lige nu. Du finder blandt andet produkter fra kendte brands, såsom Meraki og ALTUM. 

En af nøgle ingredienserne i Altum Amber er den sunde og vitaminrige havtorn, som vi synes rigtig godt om, mens Meraki også er et yderst populært og som har en lækker produktserie. 

 

Vi har et stort udvalg af smukke sæbedispensere 

Fandt du ikke din yndlings sæbe på denne side? Så se vores udvalg af sæbedispensere i denne kategori – lige her, hvor du kan fylde ny sæbe på igen og igen. På den måde kan du altså vælge din yndlings sæbe og komme den over i en smuk beholder. 

Du kan desuden også anvende størstedelen af disse til din lotion, shampoo, balsam mv. Mange af dem fungerer som en rigtig fin opbevaring i bruseren. På den måde slipper du for rod på gulvet i brusebadet eller i siden af i dit badekar.

Du kan også lave din egen sæbe ud fra en flydendesæbe opskrift og komme over i en af vores fine sæbebeholdere. Der findes forskellige gode opskrifter med og uden parfume og palmeolie, hvor du kan tilføje forskellige dufte. Disse kan både blive lavet som hjemmelavet flydende håndsæbe eller som håndfast- fastsæbe. Er du til skønne dufte, så undersøg mulighederne for at lave en håndlavet sæbe, der dufter af blomster, citron eller andet. 

Bliver du træt af din sæbeflaske, eller bliver forelsket i nye sæbeflasker, så glæd dig over, at du kan bruge den gamle beholder til andre fine formål: Eksempelvis som en vase hvor der kan komme en enkelt eller to stilke blomster i – disse kan du placere i stuen, køkkenet, kontoret eller i soveværelset, hvor de kan blomstre fint og flot. 

 

Håndcreme 

Personligt mener vi, at der ikke er noget bedre end at træde hen til en vask, hvor der står en god håndsæbe med en matchende håndcreme som man kan smøre på hænderne efter de er blevet vasket – som et samlet kit. 

Eksempelvis sælger vi på MIOMIO Merakis økologiske certificeret håndlotion, som sagtens kan anvendes til hverdagsbrug, efter en håndvask eller når hænderne trænger til lidt ekstra pleje – især i de kolde vintermåneder, hvor hænder kan være mere tørre end normalt.

Vi sætter en ære i at alle vores håndlotions er udsmykket i den smukkeste emballage, som vil tilføre et dekorativt touch til hjemmet. Og derfor er de også alle velegnet til at blive placeret i andre rum end lige badeværelset. Stil evt din håndcreme på en bakke i soveværelset, eller på en hylde i køkkenet. Der er massere af muligheder, så du kan have den lige ved hånden, når du skal bruge den. 

 

Gavesæt 

Der findes intet bedre at give en gave til en man holder af, og endnu bedre er det, hvis personen oprigtigt blive glad for gaven. Står du overfor at skulle forkæle en bekendt, en kollega, en ven / veninde eller et familiemedlem? Så overvej vores gaveæsker fra Meraki. 

Meraki har udviklet fine gaveæsker der indeholder to produkter (en håndlotion og en håndsæbe). Du kan enten købe en gaveæske i duften Northern Dawn. Navnet er en betegnelse for duftnoter af orange, patchouli og cedertræ eller en gaveæske i duften Tangled Woods, der har duftnoter af lavendel, pebermynte, timian og sandeltræ. Sættet er designet til at kunne stå frit fremme på håndvasken både på badeværelset og i køkkenet og pynter fint. 

 

Duftlys og duftpinde

Både i vores butik og på shoppen sælger vi rigtig meget ud af vores skandinaviske og eksklusive duftlys og duftpinde. Og det forstår vi virkelig godt :-)

Hos MIOMIO mener vi nemlig, at duftlys eller duftpinde er et need to have – især på badeværelset. Det er så kedeligt at komme ud på toilettet lige efter en anden, hvor lugten stadig længe efter sidder i luften. Duftlys og duftpinde er altså bare vidunderlige til at gøre sådan en oplevelse bedre, fordi de er med til at overskygge den eventuelle ubehagelige lugt i rummet. 

Det vil sige, at med duftlys og duftpinde kan du, din familie og gæster med større tryghed træde ind i rummet, efter at en tidligere person har været derinde. Desuden er toilettet ikke det sted, som vi mennesker betragter som det reneste rum i hjemmet. Både duftpinde og duftlys kan skabe en større følelse af en ren nyvaskede duft i rummet.

Du kan vælge mellem forskellige dufte. Eksempelvis duftpinde i citrus eller duftpinde i eucalyptus mv. Hold godt øje med siden, hvis du vil finde duftlys eller duftpinde på tilbud. 

 

Vægophæng til dine sæbedispensere 

Vil du have hængt dine flotte sæbedispenser op? Så glæd dig over, at vi på MIOMIO også sælger vægophæng, som du kan placere dine nye sæbedispensere i. 

Vores dekorative og flotte vægophæng fra Meraki, passer perfekt til blandt andet vores shampooer og balsamer, sæber og lotions. De er belagt i en flot sort nuance, som gør at de passer ind i ethvert hjem og emmer af eksklusivitet.

Du kan hænge vægophænget i brusenichen og dermed undgå at dine sæber roder på gulvet. I køkkenet kan du hænge dem på væggen til opvaskemiddel og håndsæbe. Og på badeværelset kan du også hænge dem ved håndvasken, for at få mere plads omkring vasken. Mulighederne er mange. 

Vores sæbedispensere fås desuden i forskellige størrelser. Så uanset om du er på udkig efter en på 500 ml eller 250 ml, burde det være til at finde på MIOMIO. 

 

Psst. vi sælger også massere af andre lækre ting til badeværelset

Vidste du, at vi også sælger møbler og andre dekorationer, som du kan indrette og udsmykke dette rum med. Bliv inspireret af vores store badeværelse sortiment lige her. 

I sortimentet finder du massere af inspiration, såsom: Badekåber, tæpper, håndklæder, sæbedispensere, møbler, knager, hylder, spejle, kurve, krukker, skåle og meget mere. Vores kategori med; alt til badeværelset er derfor bestemt et besøg værd.

Mest stillede spørgsmål

 • Hvilke sæber kan jeg købe?

  Du kan købe sæber fra luksuriøse mærker såsom Meraki og ALTUM. De er alle nøje udvalgt til vores sortiment. 

 • Hvilke duftlys kan jeg købe?

  Du kan købe duftlys fra luksuriøse mærker såsom Sandalwood og mange flere. 

 • Kan jeg købe gavesæt?

  Ja, vi sælger luksuriøse gavesæt. Eksempelvis fra Meraki til gode priser. 

 • Er der tilbud på sæber og duftlys?

  I ny og næ holder vi tilbud på vores sæber og duftlys. Vil du ikke gå glip at et godt tilbud, så anbefaler vi, at du holder godt øje med vores webshop, butik og sociale medier. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

  Copyright © 2024 MIOMIO ApS