Vaser og Potter

Viser 1–75 af 87 resultater

25,00DKK

Alle MIOMIO produkter

MIOMIO Pottering – Sort / Lille

60,00DKK
-15%

Alle MIOMIO produkter

MIOMIO Potteringe- Sæt – Sort

110,00DKK
27,00DKK

Alle MIOMIO produkter

MIOMIO Pottering – Sort / Stor

70,00DKK
49,00DKK
150,00DKK
-49%
25,00DKK
-35%
49,00DKK
35,00DKK
-31%
69,00DKK
225,00DKK
-35%
49,00DKK
-31%
89,00DKK
130,00DKK
-26%
110,00DKK
-22%
139,00DKK
25,00DKK
99,00DKK
-38%
25,00DKK
-50%
75,00DKK
-34%
299,00DKK

Vaser og Potter

Vase – Rustik stone

89,00DKK
210,00DKK
65,00DKK

Vaser og Potter

Vase i ravfarvet glas

130,00DKK

Vaser og Potter

Keramik skjuler

199,00DKK
249,00DKK
189,00DKK
-43%
399,00DKK

Dekoration

Hyacintvase amber

45,00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Marmor krukke – Stor Marble

250,00DKK
349,00DKK

Indendørs Krukker

Urtepotte – Messingfinish

1.100,00DKK

Pynte genstande

Skjuler m/kant og ører

155,00DKK
960,00DKK

Bestik og køkkenredskaber

Urtepotte – Sand

259,00DKK
455,00DKK

Indendørs Krukker

Krukke XL, black H56cm

2.625,00DKK

Diverse Krukker

Rustik krukke 56cm

2.625,00DKK
1.890,00DKK
840,00DKK
399,00DKK

Vaser og Potter

Vase – Shellish mud

1.124,55DKK

Vaser og urtepotteskjuler i moderne designs

Hos MIOMIO kan du finde en vase eller en potte til alle former for blomster! Modtager du en stor eller mindre buket, eller køber du selv en mindre eller større plante, der skal stå i en potte, så fortvivl ikke – vi har et stort udvalg. 

Vores sortiment spænder over forskellige materialer, uanset om du er til keramik, rubin, metal, rubin, glas, genbrugsglas, porcelæn, messing, beton look, naturflet, zink og hamp.

Blomster ophæng & vaser interiør

Hvem elsker ikke at få blomster i gave af gæster, som kommer på besøg? Især hvis du har flotte og dekorative vaser og potter, som du kan sætte dine fine blomster i. Planter giver en rigtig god stemning, uanset hvilket rum de placeret i og bidrager til et godt indeklima – både i stuen, i køkkenet, i soveværelset, på børneværelset, i gamer rummet, på teenager pigeværelse, og ja, endda på badeværelset.

Vi elsker blomster, det gælder uanset om de er ægte eller kunstige! Blomster kan bare gøre noget ved ethvert hjem, de pifter selv de mest kedelige rum op. Derfor sælger vi selvfølgelig både blomster, ophæng til blomster som du kan hænge op i loftet og vaser, som du kan placere i dine vindueskarme, en kommode eller spisebordet. 

Vaser og potter – med og uden blomster

Har du ikke for nyligt modtaget nogen blomster af din partner, familie eller venner? Så lad ikke dine vaser og potter stå tilbage i skabet og samle støv. Du kan sagtens anvende dem på andre dekorative måder, hvor blomster ikke nødvendigvis behøver at indgå. 

Eksempelvis kan en potte anvendes til nips eller andre småting, du ikke lige ved hvor du skal placere derhjemme, men som du alligevel har behov for at have lige ved hånden. Du kan også lægge en masse sten i en potte og øverst sætte små fyrfadslys. Det ser også godt ud, at lade dine vaser står ved siden af hinanden, lidt forskudt i eksempelvis din vindueskarm, hvor de kan pynte fint. 

Er din indretning mere eller mindre farveløs, og kunne du godt tænke dig at pifte den op med lidt farve, så se vores flotte glas vaser, porcelæn vaser mf. som især findes i forskellige farver. Vælg din yndlingsfarve, eller match farverne med hinanden. 

Er du mere til det naturlige look? Så er det nærmere vores vaser og potter, som er lavet keramik, rubin, metal, rubin,  messing, beton look, naturflet, zink og hamp. 

Skal der absolut en blomst i? Så kan du i de perioder, hvor du ikke har friske blomster i hjemme evt. købe en evighedsbuket, som består af tørrede blomster. De er i høj kvalitet, og langt de fleste vil slet ikke lægge mærke til, at der er tale om kunstige blomster og planter. Selvom at de ikke har samme effekt på indeklimaet som ægte friske blomster, så har de præcis det samme udtryk og bidrager til den helt samme blomstrende stemning.  

Hvor kan jeg købe vaser og potter fra MIOMIO? 

Der er flere muligheder, når det kommer til spørgsmålet om hvor du kan købe vaser og potter af MIOMIO. Hvilken en af måderne, du ønsker at gøre brug af, kan afhænge af hvor du bor, om du gerne vil se varen i virkeligheden inden du vælger om du vil købe den, eller noget helt tredje. Med det sagt, så kan du enten købe vores varer her på webshoppen og i vores fysiske butik, der har beliggenhed i hjertet af det skønne Viborg. 

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Hvilken metode du ønsker at handle på, er helt op til dig. Hvis det er, at du bor du langt væk, så giver det højst sandsynligt bedst mening for dig at benytte webshoppen. Mens de fleste der bor tættere på, generelt synes at det er meget hyggeligt at komme ned og sige hej og se varen i virkeligheden, inden de vælger at købe. 

Bestiller du via webshoppen, så slipper du for at skulle ud af døren. Du kan nemlig, på denne måde, sidde godt plantet i en sofa eller stol med din computer på skødet eller på bordet. Lægge du din ordre online, så skal du bare vente på at modtage en bekræftelse på mail og efterfølgende på at din pakke bliver afsendt, så du enten kan hente den på dit nærmeste pakke udleveringssted, eller du kan sågar få din pakke leveret hjemme på din private adresse. 

Scroll op hvis du vil se de fine vaser og potter, som er til salg lige nu på webshoppen. Finder du en vare, som du mener kan pynte fint hjemme hos dig? Så skal du bare trykke på varen for at få mere info, se flere billeder og endeligt lægge den i kurven og betale.

Held og lykke med dit MIOMIO produkt

Vi ønsker dig al held og lykke med at finde det helt perfekte MIOMIO produkt, og vi er meget stolte over de produkter vi sælger, som får lov til at pynte i mange fine danske hjem. Vi knus elsker boligindretning og der er intet bedre for os, end at snakke sammen med andre der har det på samme måde. Du skal vide at i vores verden, der findes ingen dumme spørgsmål. Så hvis der føler, at der er noget som du mangler svar på, eller har brug for hjælp til, så skal du blot kontakte os. Vi sidder klar i dagtimerne på alle hverdage, og du kan både ringe, skrive eller du kan vælge at møde op i vores butik. 

Vaser og potter – udsalg og tilbud

Vores varer i det nuværende sortiment bliver løbende skiftet ud, med nye vare. Årsagen til dette er, at vi ønsker at følge med den mode, som findes på markedet lige nu og i så høj grad som muligt, så ønsker vi ligeledes at imødekomme vores kunders ønsker. 

Hertil vil der fra tid til anden, være udsalg og nogle af vores vaser og potter kan også løbende blive sat på tilbud. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er en vase?

  En vase er en smuk beholder til dine blomster eller grene. Vasen kan også pynte i hjemmet uden man vælger at sætte noget i den.

 • Hvad er en potte?

  En potte er en beholder til planter og blomster der typisk er lavet af ler eller plastik.

 • Hvordan fjerner man kalk fra en vase?

  For at fjerne kalk i din vase skal du tilføje varmt vand og en teske bagepulver. Lad blandingen stå i blød overdækket i nogen dage - når blandingen hældes ud vil vasen se ud som ny.

 • Hvor stor skal potten være?

  Størrelsen på potten afhænger alt efter hvor stor din plante er, og hvor hurtigt den slår rødder. Hvis du skal have en potte til din tomat- eller solsikkeplante anbefaler vi at du anskaffer dig en potte med en diameter på over 50 cm.