Viser alle 27 resultater

Tilbud
Tilbud
Tilbud

Det er slut med den gammeldags kedelige opslagstavler. På MIOMIO har vi nemlig fornyet den gamle kedelige opslagstavle ved at sælge flotte, moderne og eksklusive opslagstavle plader, som passer til dagens moderne hjem.

 

MIOMIO har et stort udvalg af opslagstavler 

I denne tekst kan du blive klogere på hvilke forskellige materialer, du kan købe vores opslagstavler i. Læs med og bliv klogere, eller scroll op til produkterne på denne side og bliv inspireret – men pas godt på, du kan hurtig og nemt blive forelsket – det gælder uanset om du er på udkig efter en opslagstavle i størrelsen 50×70, 70×100 eller en helt tredje størrelse. Vi har nemlig mange lækre sager på lager i denne kategori. 

 

Opslagstavler i kork 

På MIOMIO knuselsker vi materialet kork, som helt klart fylder meget i vores butik og her på webshoppen. Årsagen til dette er materialets mange fordele. Vidste du eksempelvis, at kork er både lyddæmpende, 100% naturligt, genanvendeligt, bæredygtigt, brandhæmmende, holder på varmen og ikke mindst, så bidrager det til en god akustik i rummet? Hvis ikke, så er højst sandsynligt (ligesom os) blevet mere hooked på, at indrettet dit hjem med kork. 

Vil du se andre produkter i dette vidundermateriale? Så se vores store sortiment med mange forskellige typer produkter, der er lavet i kork – lige her. 

Ønsker du at købe en opslagstavle hos MIOMIO i kork, så kan du nemt montere den på væggen, som nærmest udstråler en kunst i sig selv 🙂 Afhængig af hvilken tykkelse du ønsker at din korkopslagstavle skal være, så kan du enten sætte tegnestifter, magneter, elastikker, clips, klemmer, knager og alt andet på. Her kan du hænge dine noter, dine kvitteringer, billeder af dine børn, din kalender og alt muligt andet, som du ønsker at anvende opslagstavlen til. 

Hos MIOMIO er vi meget kvalitetsbevidste, og derfor vil du kun blive præsenteret for kork produkter, der er i højeste kvalitet – både her på vores webshop og i butikken. 

 

Opslagstavler i glas 

På MIOMIO kan du også finde forskellige former for glastavler i forskellige designs; både firkantet, runde og femkantet. Fælles nævnen for dem alle er, at der der medfølger super stærke magneter, som kan holde på de ting, som du ønsker at hænge op på opslagstavlen. 

Desuden er der flere af dem, hvor du kan skrive på selve glasset med en kridt marker eller en whiteboard marker, der er egnet til formålet. Når teksten er tør, kan den nemt viskes ud igen ved brug af tavlesvamp eller en tør klud. Ved mere grundig rengøring af din glastavle, så kan du bruge almindelig pudsemiddel til glas (det samme som du bruger til dine spejle) og en blød klud. Det er meget vigtigt, at du bruger en blød klud for at undgå at ridse glasset.

 

Andre magnetiske opslagstavler 

Skal opslagstavlen ikke være i kork eller glas? Så se vores udvalg af moderne magnetiske whiteboard tavler, hvor der typisk medfølger stærke magneter og specifikke tuscher der passer til tavlen. 

Ved køb af denne form for tavle, så medfølger der oftest en kalender eller en ugeplan, som du kan anvende til alverdens planlægningsaktiviteter, hvor der typisk også er plads til at skrive beskeder eller kommentarer. 

 

Kreatavle – organiser board

En helt anden form for opslagstavle i MIOMIO sortimentet er vores kreatavle, hvor du hverken kan skrive eller sætte magneter på. I stedet kan du organisere alle dine ting i tavlens små opbevarings huller, som er formet som et metalgitter, der egner sig særlig godt til kontoret, drenge- og pigeværelset, for ikke at tale om køkkenet. 

Skal du huske noget bestemt så er det heldigvis muligt, at hænge små sedler op på tavlen ved hjælp af clips. Det kan eksempelvis være en note, en madopskrift eller noget andet relevant for det rum, som tavlen placeres i.

Ved anvendelse af vores kork opslagstavle, kan du også på mange af dem montere hylder, knager, billeder og andet. Det vil sige at kork opslagstavlen i princippet kan fungere helt på samme måde som vores standard krea tavle i MDF. 

 

Opslagstavle som verdenskort

Er du typen der rejser meget, eller har du en masse ønsker om steder i hele verden du ønsker at besøge? Hvorfor så ikke hænge et verdenskort op i hjemmet, hvor du kan fortælle familie, venner og bekendte hvor du har været. Du kan endda på flere af vores verdenskort tegne dine rejsehistorikker og evt. planlægge din næste drømmerejse ved hjælp af verdenskortet.

 

DIY opslagstavle 

Uanset hvilken form for opslagstavle du ønsker at købe fra MIOMIO, så kan du være sikker på, at det er muligt at sætte dig helt eget personlige præg på den med dine egne opslagstavle ideer. 

Er du eksempelvis vild med egetræ, guld, stål, hvid, messing, rustfrit stål eller jern, så er det for mange af vores opslagstavler muligt at male dem om, eller tilføje en hjemmelavet ramme efter de enkelte mål og ønsker. 

Det samme gør sig gældende for de nåle, magneter, ugedage kalendere eller clips, som du kan bruge ovenpå opslagstavlen. Om du vil have stilen i vintage, retro, klassisk eller lave dine egne sjove nåle, clips og magneter er alt sammen muligt – kun fantasien sætter grænser. Eksempelvis kan du lave knager eller designe dine nåle på din opslagstavle ud af korkpropper / vinpropper, som giver et meget unik og personligt design. 

 

Køb fede og billige opslagstavler hos MIOMIO

I ny og næ holder vi tilbud på vores opslagstavler og her kan du være heldig at gøre et rigtig godt kup. Hold øje med denne side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi holder også løbende forskellige konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde udvalgte produkter fra vores sortiment.

 

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, tekniske udfordringer eller ønsker du hjælp til at udvælge den helt rigtige opslagstavle? Så tvivl ikke på, at vi sidder klar ved computeren eller står parat i butikken til at hjælpe dig, uanset hvad problematikken eller spørgsmålet er. 

Skriv til os på mail, ring til os på telefonen eller besøg os i vores butik som har beliggenhed i hjertet af Viborg. Vi har adresse på Ll. Sankt Peder Stræde 12, 8800 Viborg og det er ret nemt at finde os, uanset om du kommer i bil, er på cykel eller er på gåben.

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link