Bambus bænke

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Bambus bænk med ryglæn

1.699,00kr.

Få på lager

1.699,00kr.Tilføj til kurv

Indret dit hjem med en bambus bænk fra MIOMIO

en bambus bænk er både fine at placere på badeværelset, i entreen eller på terrassen. Og de kan pyntes med forskellige dekorationer såsom lys og blomster. Scroll op og se vores fine designs af bambus bænke, hvor kvaliteten er i topform. Eller læs videre her, hvis du gerne vil blive klogere på sortimentet… 

 

Hvad er bambus og hvorfor vælge en bænk i bambus? 

Bambus er en samlet betegnelse for forveddede græsser, der vokser på subtropiske og tropiske egne. Det er eksempelvis Afrika, Asien, Sydamerika, Nordamerika og Australien. 

Bambus er altså en græsart, og ikke et træ som mange kan være tilbøjelige til at tro. Det betyder dog ikke, at vi mennesker ikke kan producere møbler i bambus og behandle det som træ. Bambus bliver nemlig flittigt brugt til at producere bordplader og gulve, der typisk er mere slidstærke end andre træsorter. 

Når du vælger en bambus bænk til din have eller til at stå indendørs, kan du få et super hyggeligt look, der både har inspiration fra den sydlandske og nordiske stilart. Du kan også sagtens kombinere din bambusbænk med andre bambusmøbler, og det kan fremstå som et sæt. 

Går du en tur rundt i en af vores butikker og kigger på vores udvalg af bambusbænke og andre møbler i materialet, vil du højst sandsynligt lægge mærke til, at hvert enkelte møbel er ganske unik. De varierer nemlig alle i udseendet, og ikke to bænke er 100% identiske i deres mønstre og størrelse. 

Hos MIOMIO kan du også finde pyntegenstande, som du kan placere oven på din bænk for at skabe et endnu mere charmerende rum. Det kan eksempelvis være puder, tæpper, kasser, håndklæder, vasker, bøger og meget andet. 

 

En bænk bambus er et meget miljøvenligt valg 

Bambus er som tidligere skrevet en græsart, som vi mennesker blandt andet kan producere møbler af. Der findes over 1.000 forskellige sorter, der alle har hver deres egneskaber. Og nogle af de sorter kan vi med bedre samvittighed anvende i vores indretning, da de i højere grad er miljøvenlige sammenlignet med mange andre træmøbler, vi har i hjemmet. 

De fleste bambusarter er nemlig C02 neutrale. De behøver hverken kunstgødning eller andre stoffer for at vokse sig klar til nedfældning. Endnu bedre er det, at de frigiver 30% mere ilt end andre træsorter. Og så vokser nogle af arterne meget meget hurtigt! Langt hurtigere end træsorter såsom bøg, ask, egetræ mv. 

Faktisk kan en bambus vokse helt op til en meter på en enkelt dag. Det kan ske når skydesæsonen er i gang, og når den optimale jord- og klimaforhold er til stede. Det vil ikke ske i Danmark eller andre europæiske lande. Men i Afrika, Asien, Sydamerika, Nordamerika og Australien, hvor der er tropiske og subtropiske vejrforhold. Der sker det magiske, når det kommer til bambus. 

 

Bambus bænk til udendørs brug 

Uanset om du mangler en bænk på badeværelset, i stuen, entreen, soveværelset, kontoret, altanen eller terrassen, så er bænken i denne kategori et oplagt valg. Materialet er nemlig enormt slidstærkt og påvirkes ikke af luftfugtigheden i lige så høj grad, som mange andre træsorter gør. Tænk blot på det miljø som græsset er vokset op i… 

Når du placerer din bænk udenfor, kan du med fordel vælge at give den et lag skibslak for at optimere dens beskyttelse. Hvis den altså ikke er behandlet fra producenten. Mange vil måske vælge at bruge en olie eller en anden form for træbeskyttelse. Gør du det, kan du dog risikere, at olien får svært ved at trænge ind i træet. 

Når dit møbel er en smule mere brugt, kan du sagtens bruge olie, og det kan du med fordel give både forår og efterår. Udover det kræver udendørs møbler i materialet minimal pleje og behandling. 

 

Bambus bænk til indendørs brug

Du kan også sagtens placere din bænk indenfor i hjemmet. Det kan ske i alle rum – også på badeværelset. For som du tidligere har læst, så trives bambusbænken fint i den eventuelle forhøjede luftfugtighed, der kan forekomme ude på et badeværelse. 

Du behøver ikke kun bruge bænken til at sidde på. Du kan også sagtens bruge den til at placere de ting, som du lige har brug for at have ved hånden. På badeværelset kan det være håndklæder og tøj, som du skal have på efter et dejligt bad. I entreen kan du f.eks. sætte sko under bænken og en kasse ovenpå, hvor du kan have nøgler, vanter mv. i. Og i stuen, på kontoret eller i soveværelset kan du evt. pynte din bænk med flotte tæpper, pyntepuder, krukker med planter, lys mv. Bliver du fristet af at udforske dekoration til din bænk? Så se nærmere i vores kategori med fine pyntegenstande her.

 

MIOMIO har et stort udvalg af andre møbler i bambus, der kan matche din bænk i bambus 

Du befinder dig lige nu i vores kategori med bænke, men vi har faktisk mange flere møbler i det grønne materiale. Vil du se hele vores sortiment? Så gå på opdagelse i vores kategori med alle vores bambusmøbler. Eller se nærmere på nogle af vores underkategori, hvis der er nogle specifikke møbler, du er interesseret i. Det kan f.eks. være: solsenge, stole, havemøbler, borde, stiger, havesæt, reoler, tilbehør til dit badeværelse mv. 

Fællesnævneren for alle kategorierne er god kvalitet og fornuftige priser. Desuden holder vi løbende tilbud og udsalg på flere af vores produkter, så du kan sagtens være heldig at lave et ekstra godt køb. Vores sortiment bliver løbende skiftet ud, og når først en model er udsolgt, er det ikke sikkert, at vi får den samme hjem igen. Vi går nemlig oftest på opdragelse efter nye spændende fund, som vi håndplukker hos vores leverandører. 

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi står altid til rådighed 

Vi vil hellere en gerne hjælpe dig, hvis du brænder inde med et spørgsmål eller har brug for anden hjælp. Du kan både kontakte os ved at møde op i en af vores butikker i åbningstiden, skrive til os på e-mail eller ringe til os. Vores flinke personale stræber efter at yde den allerbedste kundeservice, og du kan derfor forvente at få den bedst mulige hjælp. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS