Vasketøjskurve

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Vasketøjskurve som komplimentere din indretning

Hos MIOMIO finder du et fint udvalg af vasketøjskurve i nordisk og fransk stil. Den franske stil er karakteriseret ved kraftige vasketøjskurve i flet. Og den nordiske stemning finder du specielt i vores udvalg af vasketøjsposer med forskellige prints. Med vores vasketøjsposer og vasketøjskurve i flet kan du kombinere det praktiske og med det æstetiske.

En vasketøjspose eller en vasketøjskurv i flet giver dig et sted at samle dit vasketøj, før det skal vaskes. Du undgår at de snavsede vasketøj ligger spredt på gulvet, på stole eller på badeværelset. Har du plads til det, kan du med fordel have flere vasketøjsposer eller -kurve. På den måde kan du farveinddele vasketøjet og have et bedre overblik over, hvor meget vasketøj du har.

En vasketøjskurv eller en vasketøjspose er en vigtig del af de fleste husholdninger. Det er en genstand der, selvom dens primære formål er at udfylde en praktisk funktion, meget gerne også må være pæn at kigge på. Det er nemlig de færreste der har deres vasketøjskurv gemt væk. Den står ofte enten i soveværelset, på badeværelset eller i bryggerset, hvis man er heldig at have sådan et. Derfor må vasketøjskurven gerne kunne falde ind som en naturlig del af indretningen og gøre hverdagens vasketøj en smule mere glamourøst.

Selvom en vasketøjskurv eller vasketøjspose gerne må være pæn og passe til din personlige stil, så er det de færreste der ønsker sig en iøjnefaldende vasketøjskurv. Derfor er vores udvalg af vasketøjskurve og vasketøjsposer i klassiske, neutrale farver. Deres designs spænder over moderne, nordisk design og fransk landstil. På den måde tilstræber vi at kunne tilbyde et bredt sortiment.

Vasketøjsposer i moderne, nordisk stil

En vasketøjspose gør det nemt at få samlet vasketøjet og båret det hen til vaskemaskinen. En vasketøjspose er lettere at bære end en kurv, hvilket kan være en stor fordel hvis du f.eks. bor i lejlighed og ikke har egen vaskemaskine.

Vasketøjsposer kan også bruges til mange andre former for opbevaring: Ikke kun til opbevaring af vasketøj. Brug vasketøjsposer til opbevaring, hvis du har mange plaider eller ekstra tæpper – eller til opbevaring af børnenes legetøj. Det samme gælder for vores vasketøjskurve i flet, de er multifunktionelle og kan bruges til lige det, du har behov for.

Vasketøjskurve flet

Hos MIOMIO elsker vi de naturlige produkter og især flet, der giver et flot, rustikt udtryk til indretningen! Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige vasketøjskurve i flet. De passer både godt ind i det moderne nordiske hjem samt i et hjem, der dyrker den franske stil. En vasketøjskurv i flet vil kunne indgå som en naturlig del af boligindretningen, uden at skille sig ud.

Du finder både runde, firkantede og ovale former, når du leder efter vasketøjskurve i flet hos MIOMIO. Vi har noget til enhver størrelse rum, så du forhåbentlig kan finde plads til en flot vasketøjskurv i flet – uanset om du foretrækker at den står i soveværelset, på badeværelset eller et helt tredje sted.

Vasketøjskurve til dit soveværelse

Find mange flere produkter i vores store sortiment til soveværelset. Vi har blandt andet mange forskellige sengesæt, alle i 100% certificeret økologisk bomuld eller farverige og stilfulde sengetæpper.

Om MIOMIO

MIOMIOs DNA og røde tråd er genbrug og bæredygtighed. Alle varer hos MIOMIO er håndplukkede, og mange af vores varer er ægte, nostalgiske loppefund, som vi har brugt mange timer på at finde i både Danmark og udlandet. På den måde sikrer vi, at vi altid kan tilbyde vores kunder noget helt unikt. Vi producerer også vores egne MIOMIO-produkter, som du kun kan finde her i webshoppen eller i vores butikker.

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller besøge vores butikker, hvis du har nogen former for spørgsmål eller har brug for hjælp til at bestille en vare online. Vi bestræber os altid på at yde den bedste kundeservice, både online og i vores butikker. Derfor er vi stolte af vores +4-stjernede vurdering på Trustpilot, som vi hver dag gør alt for at opretholde og forbedre.

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS