Ringe

Maja Lund er navnet på vores eget smykkebrand på MIOMIO, og vi er meget stolte af det. I denne kategori kan du se vores designs af ringe, hvor der er arbejdet på selv de mindste detaljer. Vi mener selv, at vi forstår på, at en fingerring er et personligt symbol. Og med ønske om at omfavne en større gruppe taler hver eneste af design i Maja Lunds smykkeserie til en unik personlighed. Vores sortiment af ringe spænder derfor fra enkle- og stilrene ringe med smukke sten til stærke grafiske- og iøjnefaldende udtryk. Dyk ned i udvalget af fingerringe og vælg de ringe, der symboliserer dig mest. 

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
50 (2)
52 (6)
54 (3)
55 (3)
56 (3)
58 (5)
60 (2)
Mål

Populære ringe til kvinder

Shop billigere ringe til kvinder i god kvalitet hos MIOMIO. Vi har et populært udvalg af ringe i forgyldt sølv og forgyldt guld. Og da vores sortiment løbende bliver skiftet ud, består det af mange forskellige designs. Hos os finder du både stærkt grafiske ringe samt mere elegante ringe. Og fællesnævneren for dem alle er, at de udstråler nordisk og skandinavisk stil med enten et råt eller feminint udtryk. 

Er du til sølv ringe eller guldringe? Vi har både populære ringe i guld og ringe i sølv. 

Vores udvalg af ringe i guld og ringe i sølv består af sølvbelagte ringe og guldbelagte ringe. Det vil sige, at disse modeller er lavet af metal og efterfølgende blevet belagt med enten guld eller sølv. At vores ringe er guldbelagte eller sølvbelagte gør dem mere prisvenlige, men ikke mindre charmerende eller enestående! Vores fingerringe i forgyldt sølv og forgyldt guld er nemlig meget populære. Og vi sørger for at håndplukke alle vores varer og går ikke ned på kvalitet. Hos MIOMIO kan du derfor forvente at finde ringe og andre smykker i gode materialer til fornuftige priser. 

Billige ringe til kvinder i god kvalitet 

Med vores priser kan du hurtigt få udsmykket alle dine fingre med fine ringe. Vi stræber nemlig efter at holde vores priser nede på et niveau, hvor alle kan være med. På den måde kan du enten få råd til at købe flere ringe på en gang. Eller du kan bruge de penge, du sparer på nogle andre spændende ting. Vi holder desuden løbende tilbud på vores udvalg af smykker. Og det gælder også vores ringe til kvinder. Vil du gerne holde dig opdateret? Så kan vi anbefale dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, følge os på de sociale medier og kigge forbi med jævne mellemrum. Det er en god ide, da der kan være skarpe besparelser at hente.  

Find din nye fingerring hos MIOMIO – vi har fingerringe til enhver stil

Hos MIOMIO skifter vi løbende vores sortiment ud, og derfor kan du forvente, at der ofte er nyheder på siden. Nye designs kommer til, mens andre bliver udsolgt. Og dem, der bliver udsolgt, kommer muligvis ikke tilbage på lager igen. Vi stræber nemlig efter at holde et unikt sortiment. Det vil sige, at de ringe, du køber os MIOMIO, ikke er nogen, som alle og enhver går rundt med. 

Stilarten på ringene er desuden meget forskelligartet. Og derfor kan vores sortiment at sølv- og guldbelagte ringe bruges til de fleste anledninger. Afhængig af din påklædning til hverdag og fest, vil du højst sandsynligt foretrække dele af vores sortiment til hverdag og andre til festlige begivenheder. Vi har både stærkt grafiske ringe samt mere elegante, klassiske og rå natur ringe. Fællesnævneren for dem alle er, at de udstråler nordisk / skandinavisk stil. 

Vælg en sølv ring eller en guldring med sten – se vores populære ringe med sten 

Er du fan at ringe med sten? Så hold ekstra øje med vores guldbelagte ringe med preciosa-krystaller, der skaber et unikt blikfang. Denne type passer især godt til dig, der gerne vil tilføje et touch af feminin elegance til dit look. Du kan desuden gå med denne type ring til både hverdag og mere festlige arrangementer. Og du vil helt sikkert få nogle skønne komplimenter med på vejen. 

Ringe størrelser – vælg den rigtig størrelse fingerring

Flere af vores modeller er formbare, så du selv kan justere dem ind eller ud ift. den enkelte fingerstørrelse. Det gør det super nemt og praktisk. Hæver dine fingre op om aftenen? Så kan du nemlig nemt justere ringen lidt ud. Og selvom ringene måske sidder godt fast på fingeren, så er de lettere at få af, da du altid kan justere dem ud. 

Vi har også ringe i sortimentet, der ikke er justerbare. Ift. dem bør du altid læse størrelsesmulighederne på den enkelte ring. Husk på, at dine fingre ikke er lige store, så ingen du skal finde frem til den korrekte størrelse, skal du kende ringstørrelsen på den finger, du gerne vil placere din nye ring på. 

Chunky ringe – iøjnefaldende fingerringe i guld eller sølv farve

Chunky smykker har fundet vejen til mange kvinders hjerter! Og det forstår vi virkelig godt! Det er en absolut must-have-ring på grund af dens cool design. Den er dominerende i din påklædning, men den passer alligevel til stort set alt slags tøj. Desuden kan du også sagtens gå med denne type ring på en finger og matche den til andre former for ringe på dine andre fingrer.

Fingerringe – giv sølv ringe eller guldringe i gave til en du holder af

At få en ring er meget smukt og personligt. Ringe er nemlig noget, der ligger mange kvinder nært. Og når kvinder får en ring fra en ven, kæreste eller familiemedlem, så symboliserer det ægte kærlighed. Langt de fleste kvinder elsker at gå med ringe, og det gør ikke spor, at der ligger forskellige typer i skabet, så der er nogle af skifte mellem. Så mangler du en gave til en kvinde, du holder af? Så overvej en ekstra gang om du vil forkæle hende med en ring. 

Køb guldringe og sølv ringe til kvinder online på MIOMIO eller i en af vores butikker

Kan du lide vores udvalg af ringe? Så hold dig ikke tilbage med at lægge de udvalgte varer i kurven her på webshoppen. Du er også mere end velkommen til at besøge os i en af vores butikker.  

Bor du langt fra Randers og Viborg? Så kan det være oplagt at handle online. Det er heldigvis ganske nemt! Modtager du en vare, som ikke lever op til din forventning? Så skal du ikke være nervøs. Du har 14 dages returret, når du handler over nettet. Og når vi modtager din ordre, går vi hurtigst muligt i gang med at behandle den. Inden forsendelsen pakker vi dit indkøb godt ind i genbrugsmateriale. Det vil nemlig sikre en god transport uden ødelæggelse, samt at vi beskytter miljøet.

Se hele vores udvalg af smykker til kvinder her 

Nu har vi været gennem dele af vores sortiment. Men det er ikke nok med fingerringe. Vi har nemlig meget mere at byde på, når det kommer til smykker til kvinder. Og flere af vores modeller kan du matche på kryds og tværs, for at opnå det look du ønsker. 

Er du vil med vores stilart? Så snyd ikke dig selv for at gå på inspiration i nogle af vores andre smykke kategorier. Vælg mellem vores kategori med armbånd, øreringe, ankelkæder, halskæder, ure og smykkeopbevaring. Eller klik på smykker her, for at se hele vores udvalg samlet. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS