Magnetiske tavler

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Magnettavle 

Shop din nye magnettavle på MIOMIO og få en holdbar tavle i god kvalitet. Vi har mange forskellige designs i forskellige materialer og størrelser. Og fællesnævneren for udvalget i denne kategori er, at du kan hænge papir, fotos og lignende på tavlen ved hjælp af magneter. Flere af modellerne kan du desuden skrive på og viske det skrevne væk igen. 

Køb din magnettavle hos MIOMIO

Magnettavlen er magnetisk, og det betyder, at du kan hænge små huskesedler op, billeder af dem du holder af, invitationer til fødselsdage, bryllupper mv. Hos MIOMIO finder du flere forskellige designs. Alt fra den traditionelle model til forskellige videreudviklinger i designet.

Det betyder, at du ikke kun finder en standard sort kridt tavle eller en standard hvid whiteboard tavle hos os. Vores sortiment rummer også magnettavler i: Glas, OXIDO jern, eg og fiberbeton – for blot at nævne nogle eksempler. 

Du kan derfor forvente, at du vil finde en tavle hos os, der falder i din smag og indretning. Vores modeller har nemlig deres helt egen charme og udstråling. Og vi er vilde med, at en magnettavle ikke bare er en tavle. Men at den dekorativt kan passe ind i en moderne indretning.

Vi har nemlig tavler i flere forskellige størrelser, former, farver og materialer. Og på nogle af materialerne kan du endda skrive på, og efterfølgende viske rene igen. 

Magnetisk tegnetavle eller magnettavle som ugeplan tavle

Som vi beskrev i sidste afsnit, har vi flere modeller, som du godt må skrive og tegne på – alt det du vil. Du kan nemlig nemt viske det ud igen med en mikrofiber klud eller en blød svamp. Dette gælder vores glastavler, OXIDO tavler, whiteboard tavler og kridttavler. 

På en glastavle og whiteboard tavle skal du skrive med en kridt marker eller en whiteboard marker, og gerne bruge en mikrofiberklud til at viske ud med. Mens du på kridttavlen blot skal bruge kridt. Læs altid i produktteksten om den tavle, du kigger på, er egnet til at skrive på. 

Er den det, kan du sagtens lade børn tegne på den. Eller du kan bruge den som en ugeplan tavle, hvor du skriver familiens aktiviteter ned uge for uge. Flere af vores modeller er faktisk udviklet til at rumme hele ugens planlægning, hvor der også er plads til kommentarer / beskeder.

Magnetisk kridttavle

En af vores modeller i kategorien er en kridttavle. Den kan de fleste af os sikkert huske fra barndommen. Og flot er det, at den fortsat er populær. Vores modeller kommer i forskellige størrelser og har oftest flotte trærammer, der er lavet i eg. På de varianter du ser i denne kategori, kan du både tegne med kridt og viske ud, og du kan sætte ting på ved hjælp af magneter. Tavlen passer både til køkkenet, kontoret eller børneværelset, og den passer ind i de fleste hjem. 

Magnetisk glastavle

En magnetisk glastavle kan bruges som opslagstavle ved brug af stærke magneter. Glasset giver et elegant udtryk og er samtidig en praktisk vægdekoration. Hos MIOMIO finder du glastavler i forskellige størrelser, former og farver. 

Bemærk, at der skal anvendes stærke magneter af materialet neodymium til glastavlerne. Magneten skal nemlig nå igennem til laget af metal bagerst på tavlen for at sidde fast. 

Flere af vores modeller kan du skrive på med en kridt marker eller med en almindelig whiteboard marker. Og når teksten er tør, kan den nemt viskes ud igen. Vi anbefaler du bruger en tavlesvamp eller en blød tør klud på dette materiale.

Til grundig rengøring skal du bruge tavlerens eller almindeligt glaspudsemiddel og en blød klud. Det er vigtigt, at du bruger en blød klud for at undgå at ridse glasset.

Magnetisk tavle i OXIDO 

Endnu en moderne tavle er vores OXIDO tavler i eget design. De er lavet af corten jern, og belagt med en flot kraftig epoxy behandling. Tavlen har et super flot glaseret look, hvilket giver pladen et helt særligt udtryk. Den type er derfor til dig, der godt kan lide det rå og industrielle look. Desuden er hver tavle helt unik, og du kan også skrive på dem med OXIDO tuscher. 

Magnetisk tavle i eg

Hvad med en trætavle? Altså en magnetisk tavle, der er lavet i egetræsfiner. Hvis sådan en tavle passer i dit hjem, så kan vi glæde dig med, at det er en del af vores sortiment. Du kan forvente, at få en ganske unik magnettavle, da finer er et naturmateriale. Der vil derfor oftest være naturlige variationer i overfladeteksturen og farven. Overfladen påvirkes desuden af lys, og den vil over tid ændre både tekstur og farve. Det har da sin helt egen charme! Ligesom med glastavlen er det nødvendigt at bruge stærke magneter til denne model. Magneten skal nemlig nå igennem til laget af metal bagerst på tavlen for at sidde fast. 

Vi anbefaler altid at bruge mikrofiberklude til vedligeholdelse og rengøring. De er nemlig bløde og vil ikke beskadige overfladen. 

Magnetisk tavle i fiberbeton

Er du mere til beton looket? Så er det måske en af vores magnetiske fiberbeton tavler, der falder i din smag. På dem kan du også placere magneter eller blot lade dem hænge som en smuk dekoration i et rum i hjemmet. 

Fiberbeton er et ubehandlet materiale, der kan beskyttes og rengøres med sæbespåner opløst i vand, som bliver påført med en fugtig klud. Brug ikke syreholdige rengøringsmidler, da disse vil ætse overfladen.

Vælg magneter til din nye magnettavle 

Hos MIOMIO finder du mange forskellige fine designs af magneter. Vi har både flade magneter, runde magneter, store magneter, små magneter, ekstra stærke magneter og magneter med klips. Og farverne kan være alt fra sort, sølv, træ og hvide. 

Husk altid at undersøge hvilke magneter, der passer til den enkelte tavle. Det ville være ærgerligt, at du fik købt nogle, som ikke er stærke nok. Info om det finder du altid i produktteksterne. Du er også mere end velkomment til kontakte os på e-mail, telefon eller i en af vores butikker.  

Køb din magnettavle online eller i en af vores butikker

Det er helt op til dig, om du vil handle online på MIOMIO.dk eller om du vil besøge os i en af vores butikker. Vi holder til i både Viborg og Randers. Og i vores åbningstid har du mulighed for at kigge ind og se vores mange varer. Det gælder ikke kun vores magnettavler, men også alle vores andre varer. 

Køber du online, kan du forvente, at vi behandler dine ordre hurtigst muligt og sender den afsted mod din bopæl med hjælp fra GLS. Inden forsendelsen pakker vi dit indkøb godt ind i genbrugsmateriale, som vil sikre en god transport uden ødelæggelse, samt at vi beskytter miljøet. 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS