Hængepotte

Filtrer
Pris
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Hængepotter til blomster og planter

Her hos MIOMIO kan du finde potter til alle former for blomster og planter. Vi har potter til hængende planter og blomster i mange forskellige former, farver og materialer. Vores sortiment spænder over materialer som keramik, metal, glas, porcelæn, messing og beton-look.

Blomster og planter i hængepotter giver ofte en god dynamik i rummet. De fungerer godt som kontrast til at have planter og blomster på borde, i vindueskarmen eller stående på gulvet. Hos MIOMIO er vi vilde med blomster og planter i indretningen.

Bruger du hængepotter til dine blomster og planter har du bare mulighed for endnu mere variation i din boligindretning. Hængepotter er også en perfekt løsning, hvis du mangler plads men gerne vil have mere grønt i hjemmet. Samtidigt kan hængepotter også pyntes med dine tørrede blomster også kaldet evighedsbuketter. På den måde er du altid sikret flot pynt.

Hængepotter hænges traditionelt i en krog frit i rummet eller i et hjørne, ofte lidt flere sammen.

Mangler du inspiration til ny måder at pynte på i din boligindretning? Så tjek vores kategori dekoration.

Hængepotter til væg

Vi har et stort udvalg af potter til ophæng på væggen, på et stativ, en opslagstavle eller andet. Kun fantasien sætter grænser. Du kan også sætte kroge i et gitter og hænge dem heri sammen med andre dekorative ophæng, f.eks en lille lyskæde eller en lanterne. Dette trick fungerer både indendørs og udendørs på en altan, i en udestue eller på en terrasse.

En hængepotte kan også bruges på andre dekorative måder end til blomster og planter. Brug f.eks. din hængepotte til blyanter, kuglepenne, nips eller andre småting: Ting, du ikke ved hvor du ellers skal placere, men som du har behov for at have ved hånden.

Har du udset dig en potte, som du gerne vil have mulighed for at hænge på væggen? Så tjek om en af vores potteringe / planteholdere i sort eller hvid kan være løsningen. De forskellige størrelser gør det muligt at hænge både små og større potter op på væggen eller et andet sted i hjemmet.

Om MIOMIO

MIOMIOs DNA og røde tråd er genbrug og bæredygtighed. Alle varer hos MIOMIO er håndplukkede, og mange af vores varer er ægte, nostalgiske loppefund, som vi har brugt mange timer på at finde i både Danmark og udlandet. På den måde sikrer vi, at vi altid kan tilbyde vores kunder noget helt unikt. Vi producerer også vores egne MIOMIO-produkter, som du kun kan finde her i webshoppen eller i vores butikker.

Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller besøge vores butikker, hvis du har nogen former for spørgsmål eller har brug for hjælp til at bestille en vare online. Vi bestræber os altid på at yde den bedste kundeservice, både online og i vores butikker. Derfor er vi stolte af vores +4-stjernede vurdering på Trustpilot, som vi hver dag gør alt for at opretholde og forbedre.

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2023 MIOMIO ApS