Viser alle 4 resultater

Tilbud

Det er SÅ hyggeligt at sidde ude en sommeraften på terrassen hvor mørket er faldet på, og området hvor du sidder kun er lyst op af lanterner og lyskæder! Vi elsker det og det gør dine gæster også – måske endda så meget at de bliver lidt ekstra, på grund af den utroligt hyggelige stemning. 

Køb lanterner hos MIOMIO 

Er du mest af alt vild med ægte levende stearinlys, som du kan nyde på havebordet en sommeraften? Så se vores store udvalg af stearinlys i forskellige størrelser og farver lige denne kategori. 

Hvis du gerne vil have lyset stående frit fremme, så vil vi anbefale dig at købe et stort stearinlys der er rustik, som holder længe og er modstandsdygtig overfor en eventuel vind. 

Du kan også vælge at købe en af vores lanterne, som du kan se på denne side, hvis du scroller op i toppen. I disse kan du enten komme bloklys eller fyrfadslys ind i og lade lanternen beskytte ilden fra vind og dårligt vejr, så du uden problemer kan nyde det hyggelige ved at lyset lyser igennem glasset. 

Lanterne går nok aldrig af mode! De er med til at skabe en stemningsfyldt belysning, uanset hvilken årstid de bliver anvendt på – det gælder uanset om det er en traditionel torsdag aften eller en weekend med huset fyldt af gæster. At have en eller flere lanterner stående foran hoveddøren, er den første velkomst dine gæster vil få, når der møder op på din adresse – de er derfor især anvendelige at tage i brug når du venter besøg. 

Placer din lanterne på væggen, i loftet, på bordet eller på jorden 

Vi sælger forskellige former for lanterne og lysekædeopsætninger og derfor vil du i sortimentet både kunne se lanter der er anvendelige til at hænge op, montere på væggen og stå på en vandret overflade. Da vores sortiment løbende bliver skiftet ud, så kan det ikke forventes at alle muligheder er tilgængelig på shoppen og i butikken på en gang, men det handler blot om at holde øje – da det du leder efter, nok skal komme før eller siden. 

Køb god kvalitet LED lys hos MIOMIO – som også må bruges udendørs

Er du derimod ikke til levende lys? Så glæd dig over at vi hos MIOMIO og forhandler LED lys, som ligeså vel kan placeres i en lanterne. Disse er især gode til dig, som glemmer at slukke lyset, når du ikke skal kigge på det mere og kommer både som led fyrfadslys, kronelys og bloklys – så der er noget til enhver lejlighed. 

Desuden er LED lys rigtig gode at have, når du har små børn, da du ikke skal være nervøs for deres pilfingre nærmer sig og brænde nallerne. Vores lyskæder findes i mange forskellige størrelser, alt fra 40 cm, 50 cm, 70 cm, 100 cm til 6 meter, 9 meter, 10 meter, 20 meter, 40 meter, 50 meter, 60 meter med store og små pærer, der har 200, 300, 400, 480, 500, 600, 720, 1500, 2000 led 

 

Køb LED lyskæder, lyskranse og lystråde på MIOMIO på batteri, solceller eller til stikkontakten

Det er ikke kun stearinlys som LED lys kan erstatte, også lyskæder, lyskranse og lystråde er særlig populære at pynte haven op med – især i vintermånederne op til jul. 

Du har højst sandsynligt stødt på sådan en sag før, der kan hænges på både husfacader, altaner og træer i baghaven, hvor et skinnesystem af lys, lyser op og giver en rigtig hyggelig julestemning. 

Op til jul der har vi ligeledes LED lys kranse, som du eksempelvis kan placere på din hoveddør, samt lyskæder med stjerne som du kan placere på juletræet – der er lidt udover den traditionelle lyskæde med LED lys. Det er altså bare super hyggeligt, hvis man er typen der elsker jul. 

Placer dit LED lys på væggen, i loftet eller på bordet 

Nok om jul. Du kan nemlig også bruge din lyskæde til spændende formål de resterende måneder på året. Hos MIOMIO sælger vi nemlig ikke kun de traditionelle lyskæder, som du pynter juletræet og haven med, men også de lidt mere moderne versioner, som et større nordisk look, der kan stå synligt fremme året rundt – både indendørs og udendørs. 

Disse kan du hænge på væggen, i loftet eller på en vandret overflade. 

I haven kan du eksempelvis snoge en længere lyskæder hen over husets mursten og lade det lyse op omkring det område. Der er ingen tvivl om at lys på væggen er med til at skabe en super hyggelig stemning i det rum, det er placeret i – også på din altan, terrasse og i haven. Har du en overdækket terrasse, så er loftet også oplagt at udsmykke med sådan en lyskæde. 

 Hos MIOMIO sælger vi meget mere belysning end lanterne og LED lys

Lanterner og LED lys som anvendes udenfor er en form for udendørslamper, men det er langtfra det eneste som vi sælger af belysning hos MIOMIO. I vores store sortiment kan du surfe rundt blandt vores kategorier og finde alt fra gulvlamper, bordlamper, væglamper og loftlamper som du kan smuksere dit hjem med.

Køb din nye lanterne og LED lys med timer på webshoppen eller køb dem i butikken 

Ligegyldigt hvor du handler så kan du forvente den samme gode service. 

Forskellen er blot, at du i butikken møder fysisk op og kan bevæge dig rundt på vores 800 kvm store areal, som vi har indrettet med alle vores varer. Her kan du blive inspireret og udvælge lige præcist de varer, som du ønsker at købe med hjem. Har du lyst, så kan du betale og tage det du har købt med hjem med det samme. Helt sådan kan det ikke lade sig gøre på webshoppen. Der shopper du i stedet online, hjemme fra din sofa, dit arbejde eller når du er på farten. De varer som du køber online, dem pakker vi godt ind i genbrugsmaterialer og en GLS mand kommer og samler dem op og fragten hen til den pakkeshop der ligger nærmest dig begynder. 

Vi står altid klar til at hjælpe 

Hold dig aldrig tilbage med at kontakte os, vi vil hellere have at du ringer en gang for meget end en gang for lidt. Det samme gør sig gældende i forhold til mails og personlig betjening i butikken. Vi stræber efter at gøre vores kunde glade, og derfor er du også meget mere end velkommen til at kontakte os omkring ris, ros og anden feedback. 

Har du spørgsmål til specifikationer på produkter, tekniske udfordringer på webshoppen, eller nogle helt andre MIOMIO relaterede spørgsmål, så tager vi glædeligt imod din henvendelse. Derudover anbefaler vi dig altid at holde øje med vores gode tilbud, på lys i forskellige farver såsom hvid, sort rosa, blå mv. og lanterne som både fås i bambus, metal, kobber, zink, jern, flet, rustfri stål, messing, sølv mf.

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link