Velkommen til MIOMIO

MIOMIO er et univers af bolig og livsstil, hvor vi sætter en stor ære i at håndplukke og sammensætte unikke produkter til overkommelige priser.

Vi har et stort udvalg af møbler, dekoration til hjemmet og beklædning i både industriel,- bohemisk- og andre stilarter. Du kan derfor forvente, at du altid kan finde det, du mangler hos os.

Samtidig er vi en social ansvarlig virksomhed, der har fokus på at hjælpe folk med udfordringer i arbejde. Vi brænder nemlig for at tænke anderledes og skabe en forretning, hvor alle kan være med.

Hvem er MIOMIO

Mit navn er Maja Wistisen. Og min rejse som selvstændig startede i min tidligere virksomhed "Lopper med nostalgi" tilbage i 2015. Dengang var butikken fyldt med loppefund og sidst men ikke mindst fine fund fra dødsboer. Det var en fantastisk tid med spændende loppefund og kreativitet.

Min kære kollega og dengang nabo - Majken fra butikken Retrohjem.dk - deltog også en stor del af tiden i "Lopper med nostalgi". Og i samarbejde med Tv MidtVest lavede vi endda serien - Maja og Majken - Formidable fund.

Lopper med Nostalgi og Retrohjem er for mig en helt særlig tid. Og det glæder mig, at alle de kunder, der besøgte mig dengang, nu også besøger butikken MIOMIO i Viborg.

2022

2017

2016

Sådan startede MIOMIO

Min passion for kreativitet og tingfinderi er en stor del af min DNA. Men efter 5 år med lopper og tømninger af dødsboer var jeg klar til nye udfordringer. Mine veje førte til Den Hvide Fabrik i Viborg - et iværksættermiljø - hvor jeg i den spæde start udviklede MIOMIO.

Som den tingfinder jeg er af natur, faldt jeg over en korkplade. Og det skulle senere vise sig at være et ganske fint fund. For selvom de fleste dengang så korkpladen som en isoleringsplade til byggebranchen. Så så jeg en en masse kreative muligheder ift. at indrette med et 100% bæredygtigt produkt. Det blev en succes! Og kork er derfor en stor del af forretningen i dag.

Min anden passion, som MIOMIO også er kendt for, er lammeskind. Jeg elsker smukke skind, og meget af min tid går derfor med at finde flotte skind til priser, hvor alle kan være med.

I 2020 begyndte MIOMIO for alvor at tage form

2020 er året, hvor webshoppen kom til. Og hvor jeg startede min egen produktion af MIOMIO interiør. I kategorien MIOMIO design finder du blandt andet lysestager, knagerækker, hylder, potteringe og tavler i jern, som jeg selv designer.

2020 var også året, hvor jeg åbnede butikken i Viborg midtby. Her er du altid velkommen til at kigge forbi og se vores store udvalg og univers af min passion for skønne ting til dig og dit hjem.

Webshoppen er siden flyttet på Lundvej 14 i Viborg, hvor vi i dag pakker alle ordre. Så hvis du en skønne dag skal afhente en webordre, er det de søde piger på Lundvej, der udleverer pakken til dig.

Har du nogen former for spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Ellers ønsker vi dig blot en god shoppelyst!

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS