Viser alle 15 resultater

49.00DKK

Diverse kork

Lim til kork

39.00DKK
150.00DKK
100.00DKK
90.00DKK

Kork er og bliver bare et af vores favorit materialer her hos MIOMIO. Faktisk ser det ud til, at det langt fra kun er os, der har fået øjnene op for kork – eftersom det i dagens Danmark, igen er blevet meget moderne. 

I dag er kork ikke blot er en opslagstavle på væggen, eller en bordskåner til de varme gryde på spisebordet – kork anvendes i dag til mange flere formål! Kork er ikke mindst kommet på banen, grundet sit unikke, naturlige og rene design. 

Diverse kork kan bruges til næsten alt

Det er ikke fordi, vi vil tage dig med i en tidsmaskine tilbage til 70’erne hvor kork, tilbage i den generation, især var kendt for klassiske bordskånere og køkken opslagstavler. For i dag anvendes diverse kork, helt klart også på andre måder og det ville være at lyve, hvis du hørte en sige at kork ikke passer ind i en bolig i det 21. århundrede, som vi lever i, i dag. 

Kork er omkring os overalt. Vi tænker nok ikke over det, men kork anvendes i meget højere grad end man umiddelbart forventer. Du kender sikkert kork, hvis du drikker vin eftersom at de flasker, der ikke har skruelåg, er lukket med en prop, der er lavet i kork. 

Er du håndværker, så kender du måske kork som gulvunderlag? eller som isoleringsmateriale. Yeps du læste rigtigt, der stod isoleringsmateriale. Kork har nemlig en fremragende egenskab, og det er at det holder på varmen, er støjdæmpende, er støddæmpende og bidrager til en fantastisk akustik i det rum hvor der er anvendt kork. Dette gør kork særdeles anvendeligt i boliger, hvor der findes problematikker såsom at der typisk er koldt om vinteren, eller hvor lyd-tæthed ind til naboen absolut ikke eksisterer eller at al snak giver genklang i rummet, fordi der måske mangler møbler eller er meget højt til loftet. I disse tilfælde er der ikke tvivl om at kork som materiale i sådanne boliger vil kunne gøre ejerne meget glade og tilfredse i hverdagen. 

Hvis du derimod er interesseret i mode? Så har du måske stiftet bekendtskab med kork i forbindelse med tasker, kork som skosåler, nøgleringe eller lignende.  

Endeligt har dem der bruger energi på boligindretning måske lune på tanken om lamper i kork, spisebord overflade eller andre overflader i dit hjem, som kan blive beklædt med kork i ægte DIY stil, kork på væggen, lidt i samme stil som hvis det var tapet. Eller kork papir til julepynt i kork, flotte figurer i kork, kork plader på væggen i 3D, enten som opslagstavler eller plader på væggen til vaser eller lysestager på væggen – for ikke at tale om små stykker kork, der vil være særligt dekorativt at lægge i potteplanter eller glas med lys.

Der er hundredevis af muligheder, når det kommer til at anvende dette fantastiske materiale. Herunder diverse kork muligheder, som du kan se i denne kategori her på MIOMIO, hvor vi løbende skifter vores sortiment ud med forskellige korkdekorationer. Det er netop i denne kategori, at du typisk finder sjove og fine korkprodukter. Det kan eksempelvis være WC skiltning i kork, korkunderlag til lysestage, eller meget flotte bordkort lavet i kork, der kan pynte til enhver anledning. Har du ønsker til produkter, som skal ind i sortimentet diverse kork? Så vil vi aldrig stå i vejen for at du må sende din forespørgsel til os i supporten. 

Hvor kan jeg købe diverse korkprodukter? 

Du kan købe kork mange steder, blandt andet i flere byggemarkeder men det afhænger helt og aldeles af hvad du gerne vil bruge den indkøbte kork til. 

Der er nemlig meget forskel på kork materialerne, forstået på den måde af nogle plader er tykke eller tynde, store eller små. Noget kortmateriale er lavet i kork papir, mens andet er en plade og der findes også rullekork, noget er selvklæbende og noget skal der anvendes lim til mv. Hvilket kork produkt du skal vælge at købe, det afhænger af derfor af hvad du skal bruge det til. Forvirret? Set skal du ikke være, du er meget velkommen til at skrive til MIOMIO supporten og få hjælp. 

Ved du allerede hvilket korkprodukt, det er du skal købe til dit projekt? Så kan du vælge at købe kork her på MIOMIOs webshop, eller du kan møde op i vores fysiske butik i Viborg. Du er velkommen begge steder, vi ser altid frem til at betjene dig 🙂  

Hvorfor vælge materialet kork? 

Spørger du os om, hvorfor du skal vælge materialet kork? Så kan vi lynhurtigt svare, at det er der mange grunde til. Herunder lister vi nogle af dem op. 

Som du læste længere oppe, så er kork både støjdæmpende, holder godt på varmen, og så bidrager det til en god akustik i rummet. Derudover er kork naturligt og bæredygtigt, hvilket især er vigtigt at vi arbejder os hen imod, for vores egne og vores planets skyld. Kork er også et materiale der kan tåle meget, det er let at rengøre og suger ikke nemt snavs til sig. Desuden er det antibakterielt og fungerer derfor fint i en køkken. 

Sidst men ikke mindst, så er kork brandhæmmende, og udsender ikke giftige gasser, hvis der ved et uheld kommes til at blive sat ild til det. I diverse kork kategorien kan du blandt andet se at det er muligt at købe kork juledekorationer, der er lavet af korkpapir.  I og med at papiret er 100% kork og, og ikke bare noget der ligner, så kan materialet sagtens pynte et fint juletræ, selvom der er levende lys på. Går der uforudsigeligt brand i en kork julestjerne, så skal du ikke være nervøs for giftige gasser i rummet, som skrevet ovenfor.

Ej at forglemme er kork er super smukt, og hver et korkprodukt er naturligt og har sit helt eget udtryk. Kork kan altså både anvendes som et funktionelt materiale og i særdeleshed også som pynt i en indretning, uanset hvilken stil du er til.

Har du nogen som helst spørgsmål, så skriv endelig til MIOMIO supporten – vi vil hellere end gerne høre fra dig og hjælpe med at besvare dine diverse kork spørgsmål. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvad er diverse kork?

  I MIOMIO’s kategori med diverse kork, der finder du alt fra bordkort, vægskilte, julepynt og andre dekorationer, som er lavet i kork. 

 • Hvorfor vælge kork?

  Udover at materialet kork er smukt og unikt, så er materialet også bæredygtigt og har en masse anvendelsesformål. 

 • Hvor kan jeg købe diverse kork?

  Du kan købe diverse kork her hos MIOMIO, vi sælger også lim, som du kan bruge til dine korkdekorationer. 

 • Sælger MIOMIO andet i kork?

  Ja, vi har et kæmpe udvalg af produkter i kork. Kig forbi vores webshop eller vores butik og bliv inspireret.

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link